Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A moze te zasady to nie do MŚ agility tylko wyścigu chartów?:diabloti:

Podobno dzis podkomisja ma obradować. Może jak wam sie nie podobaja zasady to napiszcie do przewodniczącego choćby maila. Ja wiem, że to nic nie zmieni w tym roku prawdopodobnie, ale przynajmniej będzie odzew zarzynanych owieczek :-)
Ja napisałam

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Czy na te Mistrzostwa też trzeba robić specjalne badania?
Niby Finlandia nie ma takiego wymogu, ale nie dostaniesz się bezpośrednio do niej - brak połączeń :(
Można przez Szwecję i wtedy musisz mieć odpowiednie badania, albo przez całą Litwę, Łotwę i Estonię do promu na trasie TALLIN-HELSINKI. Z Warszawy do Tallina jest 1080 km

Posted

Slyszalam, ze Finowie maja zalatwic z liniami lotniczymi obnizenie stawek za przelot zwierzat (tak jak to zrobili na wystawe Europejska czy Swiatowa) wiec moze najbardziej bedzie sie oplacalo poleciec.

Posted

Robull napisał(a):
przez całą Litwę, Łotwę i Estonię do promu na trasie TALLIN-HELSINKI. Z Warszawy do Tallina jest 1080 km

Chciałam tylko dodać, że bardzo dobrą droga, z dosyć surowym ograniczeniem prędkości, ale za to komfortowo.

• 1 month later...