Krawaciorek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dzis o około 22 wracając z pracy do domku znalazłam dobermana (psa)biegajacego po ulicy, dokładnie biegał w Wierzbinie pod Warszawą czy komuś On nie wyleciał z ogrodu?? jutro wkleje zdięcie, chciała bym aby znalazł sie właściciel tego psiaka, gdyz mam 3 psiaki i jednego dobka który mi zaginał, i jestem zmuszona jutro oddać 608123765 603267130 0227961870 Quote
Krawaciorek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 aha zapomniałam dodać psiak jest strasznie kochany ... skacze, przytula sie, włazi miedzy nogi i potrzebuje pieszczot, widać ze jest zagubiony i steskniony, hmm i głodna :placz:- już nakarmiony słucha sie i trzyma sie blisko, reaguje na polecenia (choć jest wystraszony) widac ze był uczony i kochany przez własciciela, Quote
Krawaciorek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 wkleje wkleje- tylko dzis juz ciemno jest i beda ciemne zdiecia ;( hmm nie ukrywam ze myślałąm ze to moj Krawcio, ale tak mi sie szkoda Go zrobiło- i pomyślałąm że tak biegał moj Kraw i nikt nie zwracał na to uwagi, a tego biedaka też moze ktoś jutro szukać !! no i p. Iza mi podpowiedziała co mam robic wiec rodzice wzieli Go do Vana i do domku pojechaliśmy- dziś niestety śpi wcieplanej budzie- bo mam kota i pinczera w domku i w korytarzyku i pom. gospodarczym 3 dobermany- ale lepsza ocielana buda niz ulica i pole, gdzie psiak by latał jak opentany szukajac schronienia- wiadomo ze ty Mu sie nic nie stanie ;), ta jedna noc musi przetrwac w budzie Quote
Krawaciorek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 chopaj do gory....;):multi::multi: Quote
Krawaciorek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 http://img520.imageshack.us/my.php?image=tmp1464nu8.jpg jego zdionko ;):lol: Quote
Krawaciorek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 i tez On ;) http://img187.imageshack.us/my.php?image=dscn5849mi7.jpg http://img187.imageshack.us/my.php?image=dscn5858ir9.jpg Quote
Klementynkaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 aaaaaaaaaa :( jak długo możesz go przetrzymać w tej budzie? szukamu mu czegoś jak najszybciej się da... no szukamy właściciela!!! Quote
aisaK Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ale słodziak! Pewnie komus uciekł...trzeba zadzwonić do schronów i pinformowac ich jakby ktoś go szukał. Quote
karusiap Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 piekny pies...cale szczescie,ze go wzieliscie...czy moze zostac na troche?masz racje,lepsza ciepla buda niz ulica lub schron... Quote
Karilka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ehh.... Musiał komuś sie zgubić. Jest zadbany.;) Quote
Krawaciorek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 hmm nowe wieści; psiak nadal u mnie jest teraz śpi w garazu na kocyku - pilnuje Go moja mama bo ja jestem niestety w pracy ;( bedzie u Nas do około 16-17 godz. bo przyjedzie pani po Niego z fundacji Emir. tam bedzie miał cieplo ;) i nadal szukamy jego pana ;) jutro mam wolne i porozwieszam ogłoszenia ze znalazłam dobka jak coś bedziecie wiedzieli ze ktos szuka dobka to informujcie mnie o tym :) hmm szkoda ze nie moze u mnie zostac dłuzej ale ja mam juz 3 dobki i Krawcia (zaginionego) wiec...niestety, ale psinka jest bardzo kochana, przytulanek i ogolnie super grzeczny :D słucha sie i na 100% byl u kogos kto Go kochał i sie nim opiekował, co prawda ma niewielkie skaleczenia na łapkach i ciele ale to tak jak by sie zachaczył o jakies gałęzie czy drut (takie małe i juz zasklepione, nie sa to swierze ranki) ehh mam nadzieje ze to nie jest głupota nieodpowiedzialnego właściciela ktoremu juz znudził sie dobek ;( :placz: jak bede coś wiedziała napisze ;) DOBUŚ SKACZ DO GORY ;D Quote
aisaK Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ile on może miec lat? czyli jakby sie ktos zaintersował, to mamy kierowac do EMIR? Quote
Krawaciorek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 tak psiak juz jest w fundacji Emir ;) tam ma cieplutko i dobrze :lol: podaje te do fundacji; 46 857-88-27 601-300-726 jutro bede dzwonić i dowiadywac sie czy dobek ma czip, ile ma lat i ogólnie wszystko ;D nie zostawie Go tak.. dzis dzwonił Pan któremu zaginał dobek- 3miesiace temu> i to moze być jego Psiak ;D -oby to był jego ;) co by tu wiecej ... mi i mamie wydaje sie ze psiak psiak ma około 1,5-3 latnie wiecej i nie mniej, ale dowiemy sie jutro :) p. Izabela dzis powiedział mi -"szkoda ze Wasz Kraw nie trafił na takich ludzi jak my, bo tak to był ny juz w domku" - tak szkoda ze Kraw trafiał na ludzi bez serca , ale coż i tacy zyja na tym świecie -ale Krawcia znajdziemy ;) moja kolerzanka z pracy powiedział mi "Lila to musi być jakiś znak ze znalazłas koło swojego domku dobermana-Kraw napewno sie znajdzie niedługo"-oby miała racje :lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 slodki ;) moze jednak ktos go szuka ?? ;> Quote
Krawaciorek Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 nie wiem czy ktos Go szuka ;( - oby znalazł sie włąściciel ;D juz wiem dobcio ma 2 lata, niestety nie ma czipu :( jest zdrowy, i wszystko jest z nim ok ;) i to dobrze... ale śladu po właścicielu -brak Quote
Klementynkaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dobuś otrzymał od nas imię - SAMIR i frunie na adopcyjną dobermanów :) Quote
paros Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobek Samir szuka swojego właściciela albo nowego domu :roll: Quote
Krawaciorek Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 SAMIRKU WRACAJ DO DOMKU.... tak bardzo mi jest przykro ze to aj nie mogłam Go sobie zostawić...On jest taki kochany , ale niestety nie moge bo mam juz psa..i One by sie na 1000% nie pogodziły ze sobą .... no i Kraw musi jeszcze wrocić, tez sie zastanawiam jak to bedzie jak Kraw wróci a jego ojciec jak zaraguje na niego, bo to juz ponad rok ;( gdy Go nie ma :( Quote
Recommended Posts