Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis o około 22 wracając z pracy do domku znalazłam dobermana (psa)biegajacego po ulicy, dokładnie biegał w Wierzbinie pod Warszawą
czy komuś On nie wyleciał z ogrodu??
jutro wkleje zdięcie, chciała bym aby znalazł sie właściciel tego psiaka, gdyz mam 3 psiaki i jednego dobka który mi zaginał, i jestem zmuszona jutro oddać
608123765
603267130
0227961870

Posted

aha zapomniałam dodać
psiak jest strasznie kochany ... skacze, przytula sie, włazi miedzy nogi i potrzebuje pieszczot, widać ze jest zagubiony i steskniony, hmm i głodna :placz:- już nakarmiony
słucha sie i trzyma sie blisko, reaguje na polecenia (choć jest wystraszony) widac ze był uczony i kochany przez własciciela,

Posted

wkleje wkleje- tylko dzis juz ciemno jest i beda ciemne zdiecia ;(

hmm nie ukrywam ze myślałąm ze to moj Krawcio, ale tak mi sie szkoda Go zrobiło- i pomyślałąm że tak biegał moj Kraw i nikt nie zwracał na to uwagi, a tego biedaka też moze ktoś jutro szukać !!
no i p. Iza mi podpowiedziała co mam robic wiec rodzice wzieli Go do Vana i do domku pojechaliśmy- dziś niestety śpi wcieplanej budzie- bo mam kota i pinczera w domku i w korytarzyku i pom. gospodarczym 3 dobermany- ale lepsza ocielana buda niz ulica i pole, gdzie psiak by latał jak opentany szukajac schronienia- wiadomo ze ty Mu sie nic nie stanie ;), ta jedna noc musi przetrwac w budzie

Posted

hmm
nowe wieści; psiak nadal u mnie jest teraz śpi w garazu na kocyku - pilnuje Go moja mama bo ja jestem niestety w pracy ;(
bedzie u Nas do około 16-17 godz. bo przyjedzie pani po Niego z fundacji Emir.
tam bedzie miał cieplo ;) i nadal szukamy jego pana ;)
jutro mam wolne i porozwieszam ogłoszenia ze znalazłam dobka
jak coś bedziecie wiedzieli ze ktos szuka dobka to informujcie mnie o tym :)
hmm szkoda ze nie moze u mnie zostac dłuzej ale ja mam juz 3 dobki i Krawcia (zaginionego) wiec...niestety, ale psinka jest bardzo kochana, przytulanek i ogolnie super grzeczny :D słucha sie i na 100% byl u kogos kto Go kochał i sie nim opiekował, co prawda ma niewielkie skaleczenia na łapkach i ciele ale to tak jak by sie zachaczył o jakies gałęzie czy drut (takie małe i juz zasklepione, nie sa to swierze ranki)
ehh mam nadzieje ze to nie jest głupota nieodpowiedzialnego właściciela ktoremu juz znudził sie dobek ;( :placz:
jak bede coś wiedziała napisze ;)
DOBUŚ SKACZ DO GORY ;D

Posted

tak psiak juz jest w fundacji Emir ;)
tam ma cieplutko i dobrze :lol:
podaje te do fundacji; 46 857-88-27
601-300-726

jutro bede dzwonić i dowiadywac sie czy dobek ma czip, ile ma lat i ogólnie wszystko ;D
nie zostawie Go tak..
dzis dzwonił Pan któremu zaginał dobek- 3miesiace temu> i to moze być jego Psiak ;D -oby to był jego ;)
co by tu wiecej ... mi i mamie wydaje sie ze psiak psiak ma około 1,5-3 latnie wiecej i nie mniej, ale dowiemy sie jutro :)
p. Izabela dzis powiedział mi -"szkoda ze Wasz Kraw nie trafił na takich ludzi jak my, bo tak to był ny juz w domku" - tak szkoda ze Kraw trafiał na ludzi bez serca , ale coż i tacy zyja na tym świecie -ale Krawcia znajdziemy ;)
moja kolerzanka z pracy powiedział mi "Lila to musi być jakiś znak ze znalazłas koło swojego domku dobermana-Kraw napewno sie znajdzie niedługo"-oby miała racje :lol:

Posted

nie wiem czy ktos Go szuka ;( - oby znalazł sie włąściciel ;D

juz wiem dobcio ma 2 lata, niestety nie ma czipu :(
jest zdrowy, i wszystko jest z nim ok ;) i to dobrze...
ale śladu po właścicielu -brak

Posted

SAMIRKU WRACAJ DO DOMKU....

tak bardzo mi jest przykro ze to aj nie mogłam Go sobie zostawić...On jest taki kochany , ale niestety nie moge bo mam juz psa..i One by sie na 1000% nie pogodziły ze sobą ....
no i Kraw musi jeszcze wrocić, tez sie zastanawiam jak to bedzie jak Kraw wróci a jego ojciec jak zaraguje na niego, bo to juz ponad rok ;( gdy Go nie ma :(