paros Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='bea_m']...... A mogę jeszcze Cię poprosic o coś?:oops: Czy możesz ten link do plakaciku przekleić na watek zbiorczy kropków tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90486&page=52 Do Fuxa mało kto zagląda. Może na zbiorczym ktoś pobierze plakacik i rozwiesi w Warszawie. Już zrobione :lol: Quote
paros Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='paros']Fux w necie :lol: eoferty alegratka psy forum.gazeta kupiesa bono-polska 24polska dwukropek gumtree :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Fux ma ogłoszenia w necie :lol: Plakacik Fuxa :lol: w formacie pdf jest do pobrania TUTAJ i w formacie jpg Quote
bea_m Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Szukamy transportu Warszawa Olsztyn :) Quote
paros Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 bea_m napisał(a):Szukamy transportu Warszawa Olsztyn :) ............. czy dobrze myślę??? :roll: Quote
bea_m Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Nie wiem o czym Ty myslisz ale Fux znalazł domek w Olsztynie :) trzeba chłopaka przetransportowac. Quote
patch75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 a prosze bardzo;)moze byc w przyszly czwartek za darmo lub piatek tez za fryko:razz: Quote
bea_m Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 A jak najbardziej może być. Podaj swój tel kontaktowy mi na pw to przekaże go osobie która ma psiaka :) Quote
bea_m Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Jak nie było domków tak teraz są. Każdy z nich w innym kierunku :lol: Potrzebny transport do Nowego Sącza. Bardzo wspaniali ludzie chcą TYYYYLKO Fuxa!!!!!!!!!! Pomózcie! Quote
paros Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A podobno od przybytku głowa nie boli ;) I co teraz??? :evil_lol: Quote
bea_m Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 A teraz to szukamy transportu bo rodzina na Fuxa czeka. Lóżeczko, miski, i lista pytań na moim mailu odnośnie porad w wychowaniu psiaka. Cud się zdarzył Paros. A to dzięki twojemu ogłoszeniu w gazecie wyborczej. Paros proszę! Ogłoś resztę naszych kropków :) Quote
bea_m Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Fux jest już w swoim nowym domu. Powodzenia dzieciaku :loveu: Quote
patch75 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 bea, napisalam ci prywa kiedy wyjezdzma z warszawy, aby przeewiezc tego psiaka zamiast fuxa;) Quote
bea_m Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Mówłam o tym Danusi. Ma dzwonić do Ciebie w tej sprawie. Quote
paros Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 bea_m napisał(a):A teraz to szukamy transportu bo rodzina na Fuxa czeka. Lóżeczko, miski, i lista pytań na moim mailu odnośnie porad w wychowaniu psiaka. Cud się zdarzył Paros. A to dzięki twojemu ogłoszeniu w gazecie wyborczej. Paros proszę! Ogłoś resztę naszych kropków :) Ale to nie moja zasługa, bo nie ja dałam ogłoszenie w gazecie wyborczej :cool3: Kto dał ogłoszenie w wyborczej?? Quote
bea_m Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Usłyszałam że w gazecie to dospiewałam że wyborczej :roll: A twoja zasługa jest to!!!! Masz tu dowód :loveu: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=76461738&v=2&s=0 Quote
paros Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 bea_m napisał(a):Usłyszałam że w gazecie to dospiewałam że wyborczej :roll: A twoja zasługa jest to!!!! Masz tu dowód :loveu: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=76461738&v=2&s=0 Tak to moje ogłoszenie :lol: kiedys zastanawiałam się, czy tu ogłaszać, bo teraz nie mozna fotek wklejać ale widać domki są i tutaj:multi::multi: To muszę ogłosić pozostałe psiaki :lol: Quote
bea_m Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Masz na mysli nasze kropki tez? A czytałas komentarze do tego ogłoszenia> Nowy domek się tam odezwał :) cytuję: Fux już dzisiaj do nas przyjechał, jest śliczny i na dodatek bardzo przyjaźnie nastawiony, aż jestem mile zaskoczona. Drodzy ludzie, jeśli macie możliwości adoptujcie psiaka ze schroniska, a napewno bedzie wam bardzo bardzo wdzięczny! Pozdrawiam wszyskich, którzy adoptowali zwirzaki :) Quote
:: FiGa :: Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy Wy widzicie to co ja widzę? :loveu: Nie mogłam sobie wyobrazić lepszego zakończenia :loveu: Quote
Recommended Posts