:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Fuxik ma na allegro 3 obserwatorów, może to jakieś dobre duszki? Quote
bea_m Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 O to dobre wieści. Jakoś taki okres jest że dalmasie znajduja domki przedwczoraj Mika, dzisiaj Bary no moze Cent jeszcze w tym tygodniu. Fux też może sie załapie może na tą dobrą passę! Quote
znikam Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 oby :) wysyłam ogłoszenia do gazety (poprzednio - dziwnym trafem - ŻADEN z moich psów nie znalazł się w gazecie :angryy:, będą w następny piątek... ale wysyłam już dziś, więc tym razem na 99% znajdą się w numerze; Fuxa też wyślę. Macie jakieś gotowe "rozlepiadło"? bo muszę porozlepiać ogłoszenie na bokseroszczeniaki zabrane z wielkiej biedy, to Fuksia też walnę na słupy ogłoszeniowe i w parku... Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Foksik hop po domek.... ciotki kciuki za Ciebie mały trzymają.. Quote
bea_m Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Znikam dawaj mu ogłoszenia jak możesz. Fux sie pięknie zrasta. Już nie potrzebuje kontroli u weta. Nie ma plakacików. Może kros potrafi je zrobić? Najlepiej takie gdzie sie karteczki z telefonem zrywa. Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A może sa jakieś wieści od psiaka? :) Quote
bea_m Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 A wieści z wczoraj sa dobre. Psiak sie zarastajuz sierścią. Doszedł do siebie fizycznie i psychicznie.Maja zrobic fotki to wkleje. Quote
bea_m Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Potrzebna pomoc w ogłaszaniu na terenie Warszawy!!!!! Kto pomoże? Quote
paros Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jest śliczny z tym czarnym uchem :lol: Zrobię mu ogłoszenia w necie a czy allegro ma? Na kogo podać namiary w ogłoszeniach? Jeżeli chcecie plakaciki z karteczkami to mogę zrobić.:lol: Quote
bea_m Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Paros bardzo Ci dziękuję. Allegro robi mu Figa ale w tej chwili nie ma dostepu do netu. Plakaciki jak najbardziej potrzebne. Tel do osoby zajmujacej sie Fuxem to 602 605 408. On juz musi iśc do nowego domu. Quote
bea_m Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Nie ma adesu mailowego. To mój może b_szymanska@vp.pl (pomidzy 'b' a "s" jest " _" Quote
bea_m Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Fux ma dzisiaj ciachu ciach po klejnotach. AAA jest jeden zainteresowany Pan. Trzymać kciuki. Quote
paros Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 bea_m napisał(a):Fux ma dzisiaj ciachu ciach po klejnotach. AAA jest jeden zainteresowany Pan. Trzymać kciuki. To .............. :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
:: FiGa :: Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja nie wierzę, że on jeszcze w dt siewdzi :shake: Quote
bea_m Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Fux siedzi w dt. Pan nowy domek nie wzbudził zaufania. Szukamy dalej. Paros czy ty potrafisz zrobic takie ogłoszenia ze zrywanym nr telefonu? Quote
paros Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='bea_m']Fux siedzi w dt. Pan nowy domek nie wzbudził zaufania. Szukamy dalej. Paros czy ty potrafisz zrobic takie ogłoszenia ze zrywanym nr telefonu? Tak :lol: to co mam zrobić? I jeszcze mam pytanie, gdzie jest Fux? Czy w Warszawie? To zaraz zrobię plakacik i jeszcze ogłoszenia w necie. Quote
paros Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Plakacik Fuxa :lol: w formacie pdf jest do pobrania TUTAJ i w formacie jpg Quote
paros Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Fux w necie :lol: eoferty alegratka psy forum.gazeta kupiesa bono-polska 24polska dwukropek gumtree :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
bea_m Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Paros ty po prostu jesteś anioł a nie człowiek. Dzięki :Rose: A mogę jeszcze Cię poprosic o coś?:oops: Czy możesz ten link do plakaciku przekleić na watek zbiorczy kropków tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90486&page=52 Do Fuxa mało kto zagląda. Może na zbiorczym ktoś pobierze plakacik i rozwiesi w Warszawie. Quote
Recommended Posts