dzodzo Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 sliczna dziewczynka..oby tylko nie zgubiono jej przypadkowo, ale nie, skoro ma obroże i cieczke... Quote
Macho Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ona strasznie teskni... :( Niech ktos ja w koncu znajdzie.... :( :( Quote
jotka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Rozwieście chociaż w lecznicach w Radzionkowie, Tarnowskich Górach. Bytomiu, Zabrzu ogłoszenia, nie wiem co przylega do Chechła, ale mogło tak być, ze ktoś przyjechał, żeby się wybiegała, no i pobiegła. Takie ogłoszenia dają efekt, ostatnio tak odnalezione zostały dwie suki w dość odległych od swego miejsca zamieszkania miejscowościach. Quote
Macho Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tylko trzeba najpierw zrobic ogloszenia, ze zostala znaleziona... Quote
Klementynkaa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 OGŁOSZENIE W FORMACIE .doc MOŻNA POBRAĆ TUTAJ I WYDRUKOWAĆ :) Quote
Macho Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dzieki! :) tylko to sa okolice zalewu Nowe Chechlo, a nie Naklo- Chechlo ;) Quote
Ana_Zbyska Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Ale tez dziwne, ze jej wlasciciele nie wykazuja jak na razie ,jakiejkolwiek inicjatywy, zeby ja odnalezc.. Przeciez w ich dobrym interesie jest, zeby poszukac po schorniskach, porozklejac ogloszenia, itd.. Quote
Klementynkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 upss to albo na stronie schronu jest błąd albo mnie wczoraj ze zmęczenia oczy zmyliły... dziękuję, poprawiam! a właściciele... nie chcę być czarnowidzem :( Quote
Klementynkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 martwi mnie to, że nikt się o nią nie pyta... Quote
Ana_Zbyska Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 :laola: Po Pume, a wlasciwie Vege, przyjechal dzisiaj jej wlasciciel, wiec sliczna dobermanka jest juz w domu:) Quote
Ana_Zbyska Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Przeskoczyla przez plot, nigdy wczesniej nie uciekala, uciekla z jakims jamnikiem.. Jamnik sie znalazl, Vega niestety nie.. przypadkiem dzisiaj Krzysiek rozmawialm z kims i od slowa do slowa.. no i znalazl sie jej wlasciciel! szukal jej, ale nie u nas.. Quote
Klementynkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 już mi lepiej!!! czyli płot za niski... ;) Quote
Recommended Posts