Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :) Rex ma ogłoszenie na ale.gratka
nie wiem czy ma na allegro :roll:
teraz przebywa na Retkini (na pierwszej stronie wątku jest informacja w którym dokładnie miejscu) ale dzisiaj dziewczyny chcą go zabrać do KarOli
więc będzie nadal w Łodzi
czekamy na informację, czy Rex się pojawił i czy dał się zabrać ;)

Posted

mulinka napisał(a):
cześć :) Rex ma ogłoszenie na ale.gratka
nie wiem czy ma na allegro :roll:
teraz przebywa na Retkini (na pierwszej stronie wątku jest informacja w którym dokładnie miejscu) ale dzisiaj dziewczyny chcą go zabrać do KarOli
więc będzie nadal w Łodzi
czekamy na informację, czy Rex się pojawił i czy dał się zabrać ;)

To tak. Ja postaram się ogłosić go na 15-20 portalach ogłoszeniowych ( w tym allegro). Jak tylko znajdę dłuższą chwilę czasu ( teraz mam na głowie przygotowania do świąt z mamą , a na komputerze jestem z doskoku na 3 minuty co 10 minut. )
Jak tylko będą jakieś informacje o Rexie to pisz na wątku. ;)

Posted

Rex został złapany,chociaz łapaniem nazwac tego nie można było,bo zawołałam go,skoczył na mnie z radości,zapiełam smycz i już.W okolicach wraku był wesoły i przymilny,niepewnie poczuł się już w pobliżu domu.Widac ,ze jest zmęczony zimnem i tułaczką,nie chciał jesc,w cieple od razu zasnął nie można go było dobudzic aby wstał i jechał do Karoli.

Posted

netti1 napisał(a):
Reksio nie ma żadnych ogłoszeń,oprócz tego które mu robiła niezastąpiona mulinka.więc musimy przystąpic do dzieła:)

Zrobiłam oprzed chwilą troche głoszeń . Zobacz post wyżej ;).

Posted

Calkiem spory z niego psiak. Na zdjecia z auta wygladal na mniejszego ;-)
Ciesze sie, ze jest juz bezpieczny :-) Trzymam kciuki za to aby szybko znalazl domek staly.

Posted

tak bardzo się cieszę, że Rex już tam nie jest
popłakałam sie ze szczęścia - dziękuję wszystkim, którzy pomogli Rexowi

Enchantress* - dziękuję za ogłoszenia, jesteś niesamowita :loveu:

czyli jaki jest plan ? teraz psiak będzie u KarOli a po świętach
pojedzie do hoteliku ?

prosimy o więcej zdjęć :)

Posted

[quote name='netti1']Ania na ośnieżonym wraku napisała :

REX MA DOM!
Super pomysł ! :multi:

[quote name='mulinka']Enchantress* - dziękuję za ogłoszenia, jesteś niesamowita :loveu:
Dzięki. ;)
Jutro dorobie trochę ogłoszeń.

Posted

czy coś więcej wiadomo ?
a czy jest możliwość zawiezienia Rexa bezpośrednio do hoteliku ?

sama podpisywałam petycję, żeby uwolnić psy z łańcucha
ale jeśli Rex przegryzł smycz to może łańcuch jest lepszym rozwiązaniem :roll:

najlepszym wyjściem byłby albo hotelik albo dom tymczasowy na 3 dni
w ogrzewanym pomieszczeniu

kto może pomóc ?

Posted

Jestem. Dopiero skończyłam robic pierogi.

Rex teraz śpi, ale niestety są problemy. Niestety musi byc uwiązany, bo po pierwsze może uciec, a po drugie przeskakuje na działkę sąsiada i podsikuje mu drzewka owocowe. Ja z sąsiadem i tak mam już na pieńku, a teraz jeszcze takie buty. Rex najpierw wyciągał głowę z obroży, potem przegryzł smycz. Teraz jest uwiązany na stalowej lince, ale i tak próbuje sie uwolnić. Rozwalił kawałek siatki przez która przeskakuje. Potem wszedł do budy i spał. O północy znowu wyszedł, skakał na siatkę i szczekał. Potem znowu usnął i na razie śpi. Nie wiem jak będzie rano. Niestety warczy na moje suki. Muszę je wyprowadzać na raty i na smyczy.
Ogólnie Rex to bardzo fajny, przytulaśny psiak. Jest bardzo spragniony kontaktu z czlowiekiem. Jest dosyc duży. Prawdę mówiąc sądziłam, że jest mniejszy.

Obawiam się co będzie juro. Mnie nie będzie dosyć długo w domu. Mam nadzieję, że się będzie zachowywał jako tako.

Posted

Rex na razie śpi. Mulinko na hotelik w czasie świąt raczej nie ma szans. Nie jest lekko, no, ale zobaczmy. najgorzej, że nie toleruje moich suk. Muszę z nimi wychodzić na zmianę i na smyczy. Dałam mu gnata do obgryzania, ale nawet nie ruszył.

Zdjęcia niestety marne, ale nie chciał pozować.