Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Tak,dokładnie. Pani mówi ze bardzo jej sie pilnuje. On poprostu pragnie człowieka i to wszystko co mu potrzeba do szczescia. Nie lubi byc sam,wcale mu sie nie dziwie,moze boi sie ze ktos znowu go opusci :-(

a mnie się marzy, żeby mógł zostać u tej pani jeśli byłoby to dla niego dobre
i jeśli pani poradziłaby sobie z nim

Posted

Bardzo się cieszę, że u Rexa wszystko OK. Ja się wcale nie dziwię, że za wszelką cenę próbował się uwolnić z uwięzi. Jak pilnowal skupu chodził wolno, potem pół roku spędził na ulicy, gdzie też chodzł swoimi drogami. On kocha ludzi. Cieszy się na widok każdej obcej osoby. Od razu macha ogonem, podaje łapy. Nic dziwnego, że po takim czasie, gdy przyszło mu żyć na uwięzi koniecznie chciał się uwolnić. On nie rozumiał, że to było dla jego dobra. Szkoda tylko, że tak wyszło. A mnie smutno, gdy patrzę na pustą budę.
Może gdy Rex będzie miał częsty kontakt z człowiekiem i będzie mógł chodzić wolno nie będzie próbował uciekać. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry dom, bo to fantastyczny i jak się okazało bardzo mądry pies.

Posted

Tak jak Ania napisała. Psiak doskonale się sprawował u tej Pani, ale nie może psiaka u siebie zatrzymac, bo często wyjedża. Dzisiaj Reks jest już w hoteliku. Każdy, kto mial z nim kontakt wie jaki to wspaniały pies.

Dla niego najlepszy moim zdaniem byłby dom bardzo blisko człowieka, czyli taki blokowy. Świetnie by się odnalazł.
On nawet jadąc samochodem chciał koniecznie siedzieć obok kierowcy.

Posted

Reks, prawdziwie niezwykły pies, co dla ludzi pracował i przez nich został porzucony, prosi o drugą szansę udowodnienia, że kocha najbardziej.
Łagodny, aż do bólu, skrzywdzony jeszcze bardziej, czeka na swojego człowieka.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Zdięcia sa tylko te dwa nowe co zrobiła Netti.

nie zauważyłam nowych zdjęć netti :roll:
ostatnie, które widziałam zrobiła KarOla (są na str.18)

Posted

dobrze dziewczyny, na razie w ogłoszeniach jest wszędzie,
że Rex jest nadal we wraku samochodu
gdyby kogoś poruszył jego los - zadzwoni pod podany nr do netti

Posted

dzwonilam do Hoteliku, Reks jest spokojny, czysty, Pani mówiła, ze w boksie nie brudzi, to niesamowite. Ma go na "oku", bo sama zauwazyła, że mądrala z niego. Taka "cicha woda". Jest dobrze, ale on jest z serii, co duzo myslą i wiele potrzebują. Tak więc dom dla niego to zbawienie, potrzebny jak rybie woda.