Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro dowiemy się który psiak trafi do hoteliku
niestety w Łodzi jest dużo takich biedaków jak Rex :(

a na razie ciągle szukamy dla niego domu tymczasowego albo stałego

Posted

dostałam wiadomość od Hani, że Rex będzie zabrany do hoteliku
ale dopiero po świętach

w związku z tym pilnie szukamy dla niego domu tymczasowego na kilka dni i rozpoczynamy zbiórkę pieniędzy na hotelik dla psiaka

miesięczny pobyt w hoteliku to 300 zł

podaję nr konta fundacji:

FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
22 1020 3408 0000 4902 0174 2246
z dopiskiem na hotel dla Rexa

będziemy bardzo wdzięczni nawet za najmniejsze wpłaty

Posted

dziewczynki własnie wróciłam od Rexa,jest teraz coraz gorzej,wrak zaczeli zajmowac bezdomni ,palą tam papierosy i piją,jeszcze nie daj Boże się zapali.wrak trochę bardziej jest zasłonięty folią ,są tam jakies nowe koce i pościałki,ale nie wiem czy to dla Rexa czy raczej dla bezdomnych.Ludzie nadal dokarmiają,i Rex nie cierpi głodu.Zrobił się jednak nieufny i nie chce podejśc,trochę kuleje na łapkę,moze został kopnięty i dlatego stracił zaufanie?woda w misce zamarznięta,karma tez....ech...

do innych psów nie jest agresywny,szczekał na zaczepiającego go psa,ale z daleka,do bójki się nie rwał,ale co do tego nie mogę powiedziec nic na 100%.wydaje mi się,ze nie sprawia problemów pod tym względem,bo dokarmiają go ludzie mający swoje psy i pani z kotem na smyczy,więc gdyby był agresywny to by o tym wiedzieli ,a nic takiego nie mówią

Posted

netti1 napisał(a):
dziewczynki własnie wróciłam od Rexa,jest teraz coraz gorzej,wrak zaczeli zajmowac bezdomni ,palą tam papierosy i piją,jeszcze nie daj Boże się zapali.wrak trochę bardziej jest zasłonięty folią ,są tam jakies nowe koce i pościałki,ale nie wiem czy to dla Rexa czy raczej dla bezdomnych.Ludzie nadal dokarmiają,i Rex nie cierpi głodu.Zrobił się jednak nieufny i nie chce podejśc,trochę kuleje na łapkę,moze został kopnięty i dlatego stracił zaufanie?woda w misce zamarznięta,karma tez....ech...

do innych psów nie jest agresywny,szczekał na zaczepiającego go psa,ale z daleka,do bójki się nie rwał,ale co do tego nie mogę powiedziec nic na 100%.wydaje mi się,ze nie sprawia problemów pod tym względem,bo dokarmiają go ludzie mający swoje psy i pani z kotem na smyczy,więc gdyby był agresywny to by o tym wiedzieli ,a nic takiego nie mówią

bardzo pilnie potrzebny dom tymczasowy !!! trzeba zabrać psiaka zanim coś gorszego mu się nie przytrafi :(