BlackSheWolf Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 może utworzymy sobie małego offa ?? tzn temat ogólny o pinczerkach :) to ja mam pierwsze pytanie :p czy wasze pinczerki też strasznie chorują?? :placz: Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 łee nikt nie pisze... a jak tam po sylwestrze?? :D Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja piszę :) Zuńka raczej nie choruje ;-). A Wasze pinczerki boją się petard ;)? Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 mój Kleksiu nie :D zresztą już gdzieś to pisałam, że wyglądałam przez okno z nim :D podziwilśmy petardy :D takie kolorowe :D Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zuńka na początku latała i szczekała. A później się przezwyczaiła i wydurniała z Luckym. To z relacji mojej mamy :D:) Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zuńka na początku latała i szczekała. A później się przezwyczaiła i wydurniała z Luckym. To z relacji mojej mamy :D:) Quote
Vella Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='BlackSheWolf']może utworzymy sobie małego offa ?? tzn temat ogólny o pinczerkach :) to ja mam pierwsze pytanie :p czy wasze pinczerki też strasznie chorują?? :placz:[/quote] Nie, Spike to okaz zdrowia. Miał wprawdzie operację, a raczej zabieg - usunięcie nadprogramowych ząbków, ale dawno już o tym zdążył zapomnieć. Nawet kataru nie miewa, chociaż (a może własnie dlatego) chodzi bez kubraczka. :) ---- xxxx52 - pytanie dość prowokacyjne, wiadomo, że pinczery, psy bez podszerstka, do budy sie nie nadają. Zwłaszcza miniatury. Chociaz nie precyzujesz o jakich mowa. Czy możemy coś dla tych psów z "hodowli" zrobić, czy piszesz tylko by pojojczyć i poszokować? Quote
Recommended Posts