modliszka84 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ludzie to sa naprawde popieprzeni... W sprawie Niuńki , zogłoszenia ktos dzwonił wczoraj w wigilię o godz. 17:10 :p Miałam nie odbierac, ale pomyslałam ze skoro ktos dzwoni o tej porze to pewnie cos waznego... No ręce mi opadły... Sa jakies chyba granice, chyba ze ja jestem jakas staroświecka :p ale nie sądze...troche kultury jednak niektórym by sie przydało Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 modliszka84 napisał(a):Ludzie to sa naprawde popieprzeni... W sprawie Niuńki , zogłoszenia ktos dzwonił wczoraj w wigilię o godz. 17:10 :p Miałam nie odbierac, ale pomyslałam ze skoro ktos dzwoni o tej porze to pewnie cos waznego... No ręce mi opadły... Sa jakies chyba granice, chyba ze ja jestem jakas staroświecka :p ale nie sądze...troche kultury jednak niektórym by sie przydało a co takiego chcieli ze nie mogli z tym poczekac ??? Quote
modliszka84 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 no nic takiego nie chcieli, koleś sie pytał czy to aktualne, bo by sobie chciał ją przyjechac i obejrzec :cool1: i jakby mu sie spodobała to by sobie ją chciał wziąc :diabloti: Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 do mnie dzisiaj napisal gosciu w sprawie adopcji sunii ktora od kilku miesiecy (chyba dwoch) jest juz w swoim nowym domku :grins: Quote
modliszka84 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Malutka dzis pojechała do domu. Jednak nie do tej pani z Halinowa. Tzn ten domek u tej Pani jest ok, był sprawdzany osobiście, ale ta pani szuka psiaka do budy. Wiadomo, że w mrozy czy zimne dni pies mieszkałby w domu, ale ogólnie pies miałby być następcą poprzedniego owczarka (który za TM). Nie ma tam kojca, buda jest ocieplona...ale... malutka do tej pory wychowywała się w domu, spała w łozku... No i miałyśmy jeszcze jedną chętną, z Otwocka. Dzis sie spotkaliśmy, Korcia bedzie mieszkać w domu, bedzie miła kota do zabawy i psy w drugiej części domu. Umowa jest, kontrola będzie... Mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Quote
kasia14 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Czyli mała już w nowym domku ;) dziś same dobre wieści, amstawka też już u siebie :) Quote
aneta_zyleta Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 super:multi::multi::multi:cos dzisiaj mam dobry humorek... Quote
Tengusia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Bardzo sie ciesze ze mala juz w domiu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:(zmiencie koniecznie tytul :mad: ) Quote
modliszka84 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ups...juz zmieniam :oops: PS. a nie zmienie bo to nie mój wątek :d Quote
bagira@sara Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 juz zmienione ;) dzis dzwoniłam do państwa, którzy maleńka wzieli ciesza sie ze ja mają, podobno spala w łózku i sie rozpychała:lol: zobaczymy jak bedzie dalej :razz: (podobno juz mają pierwsze zdjęcia , beda przesylac ) Quote
ada_1994 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 I tak Nowy Rok sunia powita w nowym domku. Cudnie:lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :multi::multi::multi: Czekamy na wieści z nowego domku! I na zdjęcia :cool3: A najlepiej to żeby się domek na dogo zalogował :eviltong: Quote
modliszka84 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Koreczek w nowym domu :cool3: (Czarny pies w typie belga to znajda, mieszka u rodziców nowej pańci w Łodzi). Quote
Tengusia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 sliczne foteczki widac ze psiska oba szczesliwe :loveu: (biednego misia probuja rozerwac :grins: ) Quote
ada_1994 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Piękny psiaczek:loveu: świetnie prezentuje się w nowym domu Quote
bagira@sara Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 a nam trochę jej brak :-( no ale cóż..... teraz mamy na DT asta małego tez sunie i cóz nie ma porównania , tak bardzo sie różnią miedzy sobą :shake: Koreczek głęboko zakradł sie nam w nasze serducha :loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Widać, że łobuziara się zadomowiła :cool3: I dobrze jej w nowym domku :loveu: Quote
Koperek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Rociaczek to z niej chyba nie wyrośnie:eviltong:, aczkolwiek urody tylko pozazdrościć!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts