Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie to sa naprawde popieprzeni... W sprawie Niuńki , zogłoszenia ktos dzwonił wczoraj w wigilię o godz. 17:10 :p Miałam nie odbierac, ale pomyslałam ze skoro ktos dzwoni o tej porze to pewnie cos waznego...

No ręce mi opadły... Sa jakies chyba granice, chyba ze ja jestem jakas staroświecka :p ale nie sądze...troche kultury jednak niektórym by sie przydało

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ludzie to sa naprawde popieprzeni... W sprawie Niuńki , zogłoszenia ktos dzwonił wczoraj w wigilię o godz. 17:10 :p Miałam nie odbierac, ale pomyslałam ze skoro ktos dzwoni o tej porze to pewnie cos waznego...

No ręce mi opadły... Sa jakies chyba granice, chyba ze ja jestem jakas staroświecka :p ale nie sądze...troche kultury jednak niektórym by sie przydało

a co takiego chcieli ze nie mogli z tym poczekac ???

Posted

Malutka dzis pojechała do domu. Jednak nie do tej pani z Halinowa. Tzn ten domek u tej Pani jest ok, był sprawdzany osobiście, ale ta pani szuka psiaka do budy. Wiadomo, że w mrozy czy zimne dni pies mieszkałby w domu, ale ogólnie pies miałby być następcą poprzedniego owczarka (który za TM). Nie ma tam kojca, buda jest ocieplona...ale... malutka do tej pory wychowywała się w domu, spała w łozku...

No i miałyśmy jeszcze jedną chętną, z Otwocka. Dzis sie spotkaliśmy, Korcia bedzie mieszkać w domu, bedzie miła kota do zabawy i psy w drugiej części domu.

Umowa jest, kontrola będzie... Mam nadzieje, że wszystko będzie ok.

Posted

juz zmienione ;)

dzis dzwoniłam do państwa, którzy maleńka wzieli ciesza sie ze ja mają, podobno spala w łózku i sie rozpychała:lol:
zobaczymy jak bedzie dalej :razz: (podobno juz mają pierwsze zdjęcia , beda przesylac )

Posted

a nam trochę jej brak :-( no ale cóż.....
teraz mamy na DT asta małego tez sunie i cóz nie ma porównania , tak bardzo sie różnią miedzy sobą :shake:
Koreczek głęboko zakradł sie nam w nasze serducha :loveu: