Olena84 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a co sie stało z Molly i Dolly? Jesli poszły do hoeliku, to nie dało by sie tego zrobic dla Lori? Quote
Rybc!a Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Olena84 napisał(a):a co sie stało z Molly i Dolly? Jesli poszły do hoeliku, to nie dało by sie tego zrobic dla Lori? Poszły do hotelu tylko na czas rekonwalescencji po sterylizacji, bo nie ma tam miejsca, w sobotę jadą już do Gdyni, gdzie zajmie się nimi koss vel raffko. Quote
Olena84 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jadą do DS? A Lori nie można przenieść do hotelu, albo w jakieś "odludne" miejsce? Quote
Rybc!a Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Olena84 napisał(a):jadą do DS? A Lori nie można przenieść do hotelu, albo w jakieś "odludne" miejsce? Innego hotelu nie mamy, a tamten w którym są siostry podlega Stowarzyszeniu i powinny w nim być psy wyłącznie ze stowarzyszenia, a mimo,że jestem tam wolontariuszką, to moje adopcje to osobna sprawa.. Pozatym, miało być max.5 psów, jest o 11 więcej.. Innego hotelu nie mamy, odludnych miejsc nie znam, co masz na myśli? Quote
koss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Rybcia proszę napisz do ELZY ( wątek Uszki )-to czarodziejka -zawsze znajduje domki te choćby tymczasowe, może pomoże?LORI JEST 8 CUDEM ŚWIATA!!! Quote
Selenga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zrobiłam Lori allegro, trochę wyróżnione http://www.allegro.pl/item315067391_lori_bardzo_przestraszona_smutna_gryziona.html Przydałaby się informacja ile ona może mieć lat i czy jest wysterylizowana Rybcia, mam pytanie. Dlaczego w ogłoszeniach jest podane, żeby w sprawie adopcji kontaktować się wyłacznie z tobą? bezpośrednio ze schroniskiem nie można? dlaczego? Quote
Olena84 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Odludne, chodziło mi w sensie - "odpsie", czyli nie gdzie nie ma ludzi a gdzie nie ma takich bojowych psów.. Quote
Rybc!a Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Selenga']Zrobiłam Lori allegro, trochę wyróżnione http://www.allegro.pl/item315067391_lori_bardzo_przestraszona_smutna_gryziona.html Przydałaby się informacja ile ona może mieć lat i czy jest wysterylizowana Rybcia, mam pytanie. Dlaczego w ogłoszeniach jest podane, żeby w sprawie adopcji kontaktować się wyłacznie z tobą? bezpośrednio ze schroniskiem nie można? dlaczego? Suczka nie jest wysterylizowana, ma ok. 2,5-3 lat. Prosiłam o kontak bezpośrednio ze mną, iż schronisko nie wie, która suka nazywa się Lori, nie udzielą też na jej temat informacji, a telefony dot. moich adopcji okropnie ich męczą i prosili mnie, bym nie podawała imion, lecz przy około 50 prowadzonych przeze mnie (aktualnie) adopcjach, nie mogę zgodzić się na taki warunek, ponieważ, gdyby ludzie dzwonili w sprawie ogłoszenia, i mieli tłumaczyć mi, że to "mała, czarna, długowłosa suka" (a ja mogłabym mieć takich aktualnie 20), to nie doszlibyśmy do porozmumienia. Pzdr. i dziękuję. Quote
Selenga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Lori ma obserwatora na allegro trzymajcie kciuki z całej siły Quote
Charly Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 trzymamy. aktualnie na momencik sie zwolnily Quote
Selenga Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ta osoba, która obserwowałaLori na allegro, zrezygnowała :( Quote
Rybc!a Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 I znowu widok ten sam.. Lori wciśnięta w kąt boksu, nie reagująca kompletnie na nic.. :( Quote
Olena84 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Podnoszę, domek dla Lori pilnie potrzebny! Quote
koss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 UBŁAGAJ BASIĘ O PRZYTULISKO,-MUSISZ JĄ WYCIĄGNĄC-NIE POZWÓL ABY TAK SKOŃCZYŁA.....to ślicznościowa sunia :shake::oops: Quote
Recommended Posts