Rybc!a Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 A może ja pokazałabym jakieś psiaki ode mnie ? Quote
ElzaMilicz Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='lilith27'] :multi::multi::multi: jesteś czarodziejką? wspaniale.......... Już pisałam. To nie ja, lecz[SIZE="3"] Izis. Quote
koss Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Lilith, Elza aaaaaaaa ja..........?????,...mam głód uczuć:look3::krolik: Quote
lilith27 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Koss no przecież ................. bez Ciebie nic by nie było suńka dalej by siedziała za kratkami a ja bym lamentowała tylko Quote
Rybc!a Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Wszystkie jesteście wspaniałe ! ;) Quote
ElzaMilicz Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='koss']Lilith, Elza aaaaaaaa ja..........?????,...mam głód uczuć:look3::krolik: Pewnie, że To Ty jesteś [SIZE="3"]przyczyną pierwotną. :diabloti: :p A i Rybcia zrobiła dobrą robotę. A Agata69 ? A inne dziewczyny ? Wszystkie jesteście kochane ! Lori boi się odkurzacza, za to doskonale wie do czego służy kanapa. :evil_lol: Nie pozwoliłam jej tam długo zostać. ;) Chwila nieuwagi i artystka znowu leży na kanapie tym razem za znudzoną miną. Quote
koss Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 BOZE -OSTATNIE ZDJĘCIE WYDRUKUJĘ I OPRAWIE!!!!!!!!!!!!-CUDO I MOJA NAJUKOCHAŃSZ ZIELONA KANAPA- toz ona moze konkurować z "REJSEM" . ELZA - jak juz nie chcesz byc moją zoną - to chociaz konkubentką:evillaug: Nooo dobra wystarczy, podjadłam sobie uczuciowo.....wiecie miałam trudny i nerwowy dzień:lying: Quote
lilith27 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ale jest piekna mój pako również się bardzo boi odkurzacza Quote
koss Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ta ślicznotka robi furorę juz trzeci domek pyta...:lol: Quote
ElzaMilicz Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 koss napisał(a):Ta ślicznotka robi furorę juz trzeci domek pyta...:lol: To podeślij tę : http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-onka-pilnie-potrzebna-pomoc-w-ogloszeniach-slask-122867/ Quote
brazowa1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Baardzo zabawne koss,baaardzo :eviltong::eviltong::eviltong::lol: Tytul niezmieniony,ja o niczym nie wiem i potem nieporozumienia na linii,Koss o innych psach pisala,a ja ciagle o Lorii,przekonana,ze dyskutujemy o adopcji tej suczki. Rychuwol,rozumiem,ze szukasz psiaka dla siebie? Koss podala juz info z trojmiejskich? wlaściciele oddaja swoje psy prosto z domu,jezeli nie uda im sie kundli komus opchnac-przywiążą pod schroniskiem.Warto psa z tych ogloszeń uratowac przed klatka w schronisku.Ostatnio nawet juz nie wklejaja do ogloszeń fotek (wszystko trzeba na maila prosic)-za duzy wstyd im bylo,gdy potem te psy pojawiały sie znowu na www.trojmiasto.pl juz jako schroniskowce.A najbardziej chyba nie lubili,gdy im pozdrowienia od ich psow z fotami słałam... Quote
lilith27 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 koss napisał(a):Ta ślicznotka robi furorę juz trzeci domek pyta...:lol: to inne piseki im trzeba znaleźć Quote
koss Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 LILITH oczywiście,ze to robie,jestem poumawiana z moim tutorem Brazowa-idziemy na wizyte p:evil_lol:rzedadopcyjną i jeżeli to ...ja juz mam w poczekalni ...odłozone:oops:, i do Was sie tez zwróce ...a rychuwolem na razie ma zając ...sie BRAZOWA:razz: ELZA- to ma byc mała sunia BĄDZ piesek :shake:DIANA JEST ZA DUŻA Quote
ElzaMilicz Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ta wyżej ? To sunia Diana, domowa- dziewczyny jakiś niefortunny tytuł wymyśliły... Quote
basia0607 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mam u siebie sunię bardzo podobną do Lorii. Po niedzieli będzie sterylizowana. Quote
koss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Basiu mam kolejne zapytanie juz ściśle o typ Lorii-przyślij fotke a nuz...:razz: Widzicie ile robią u "kobiety " dobre zdjecia...???? Quote
ElzaMilicz Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nasza panna od wczoraj jest pełnoprawnym obywatelem Europy. :razz: Quote
Izis Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no proszę europejka całą gębą... a raczej pyszczkiem ;-) Quote
majqa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Mamy chętnych na Lorii z Frankfurtu nad Menem. Domek sprawdzony, ludzie z wielkim sercem, zaangażowani w pomoc również dla innych zwierząt, duży ogród i pies-towarzysz. (...)[quote] Elzo, a czy jest coś, czego nie potrafisz dokonać? :loveu: :eviltong: Quote
Rybc!a Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [FONT=MS Shell Dlg 2]Basiu, proszę o wyjaśnienie. Jestem posądzona o niespłacenie długu Lori . Z początku myślałam, że chodzi o Józię, ale Józia była tylko odrobaczona i wtedy byłaś ze mną, a Magda powiedziała, że chodzi o psa, z którym ty mnie wysłałaś, którego szczepiliśmy . Wtedy także odrobaczaliśmy Lorii . Koszt był równy 55zł . Wydaje mi się, a tfu. Jestem pewna, że Koss wpłacała ci te pieniążki i miałaś rozliczyć się z Magdą . Co teraz? Jestem posądzona o nierzytelność, a przecież pieniądze trafiły do ciebie . :roll:[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
koss Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wszystkie koszty związane z Lorii są zaplacone -ze tak powiem z góry. Stosowne kwity posiadam. ELZA- a jak malutka przed podróżą -domyśla się:-(..ze przyjdzie jej opuscic zielona kanapę..:shake: Quote
Rybc!a Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Koss, oczywiście, że kasa została przelana, ja też jestem tego pewna. Ale nie zrozumiałaś mnie. Po prostu Magda z lecznicy upomniała się grzecznie o pieniążki i teraz pytanie : CZY BASIA PO PROSTU PRZEOCZYŁA ODDAĆ MAGDZIE DŁUG ZA LORII ( i tu pytanie : czy na konto Basi poszła kaska za te szczepienia i robaczki ? ), czy to moja nieuwaga i rzeczywiście te pieniądze są na moim koncie i to ja się z nich nie rozliczyłam ? Tylko tyle chcę wiedzieć . Głowę dałabym sobie uciąć, że pieniążki poszły do Basi. Ale jeśli tak nie jest, to rzeczywiście ja jestem odpowiedzialna za oddanie długu . I dlatego pytanie: czy pieniążki poszły na konto Basi / stowarzyszenia ? To bardzo ważne . I to nie jest atakowanie, proszę tego tak nie odbierać . Ja po prostu muszę wyjaśnić tą sprawę, bo na bank chodzi o Lori , a ja jestem teraz odpowiedzialna za dług i mi po prostu głupio, bo przecież JESTEM PEWNA, że te pieniądze zostały wpłacone ! Quote
Recommended Posts