Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przytulna owczareczka Lori na aleokazja.pl
Przytulna mix owczareczka Lori na psy.low.pl bez fotek
Przytulna mix owczareczka Lori na zoonet.pl
Przytulna i kochana mix owczareczka Lori na zgubiono.pl
Lori na ZX.pl bez fotek
Lori na wrocławskiej rubryce po akceptacji
Cudowna mix owczarka niemiecka suczka Lori
Przytulna młodziutka Lori mix owczareczka na petsy.pl
przytulna Lori na przygarnijzwierzaka.pl
Mix owczarka młodziutka LORI na pchlim targu bez fotek
przytulna młoda mix owczarka niemieckiego suczka Lori na mojalista.net
tutaj jeśli zaakceptują
Cudowna przytulna mix owczarka niemieckiego panienka – LORIna ofertowi.pl
Lori przytulna mix owczareczka tutaj po akceptacji
mmłoda mix owczareczka Lori na najpewniej.pl
mix owczarka niemieckiego młoda suczka
piekna suczka mix owczarka młodziutka Lori na kokosach
mix Owczarki niemieckiej
młoda suczka, mix owczarka niemieckiego, LORI Na wrocławskim gumtree
mix owczarki na giełdaogłoszen.pl
Lori na forum Owczarek.pl
Mix owczareczki przytulna młodziutka LORI na oferty.pl
Mix owczarki niemieckiej Lori na pineska.pl
LORI na e-zwierzak.pl
mix Owczarki niemieckiej, młoda Lori na dwukropek.pl
piekna Lori, mix Owczarki na szybko-sprzedam.pl
piękna mix owczareczka młoda suczka Lori na bobo-polska.pl
na animalia.pl
mix owczarki, przytulna LORI na allezoo
mix owczarka młoda suczka na alegratce w mieszańcach
na adopcje.org
na adopcjapsa.pl
mix owczareczka Lori na 4lapy.pl bez fotek
mix owczareczka Lori młoda przytulna suczka na neon.pl
Lori piękna i przytulna owczareczka

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem . Zaraz zapoznam się z tym, co zrobiła Lilith ( bardzo dziękuję ! ), potem dodam coś od siebie, jak mi jakieś strony jeszcze zostały :)

Ona jest u mnie na Alegratce, wczoraj jej zrobiłam,a widzę że Lilith też- no nic, będzie miała dwa- nie zaszkodzi :)

Posted

LILITH-cudzie w miodzie:calus::buzi:,RYBCIA- a Twoja matematyka...:razz::hand:dziękuję
A ja drogie panie 3 godziny zamieszczłam na " trójmiejskiej stronie" -to był mój debiut-UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!! umieszczę jeszcze Majke i Łatka( wisi nad nim eutanazja, a ma zaledwie tylko rok)
jutro drukuję plakacik suni ten, który zrobiła Izis-i ponaklejam ,gdzie tylko możliwe...

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie jakaś pani z zapytaniem o Lori, ale jakos nie mogłam się z nia dogadać, chociaż jeśli chodzi o gadane z potencjalnymi domami należy mi się oOskar.
zadzwonia kolejni, czekam na dobre propozycje.

Posted

Ja też czasem tak mam, że ludzie nie podobają mi się od początku . Albo dzwonią do mnie w sprawie psa, ale dokładnie nie wiedzą jakiego . A co ja wróżka, że mam czytać w ich myślach ? Strasznie mnie to irytuje .
A co się w Pani, Agatko nie podobało ? .

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ja też czasem tak mam, że ludzie nie podobają mi się od początku . Albo dzwonią do mnie w sprawie psa, ale dokładnie nie wiedzą jakiego . A co ja wróżka, że mam czytać w ich myślach ? Strasznie mnie to irytuje .
A co się w Pani, Agatko nie podobało ? .

Wszystko, dziewczyna sprawiała wrażenie pijanej.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj i z Agatką i Elza-Lorii wyje nocami-płacze za człowiekiem,poczuła sie pewniej ,zagrzała doooopke i chce wiecej jest bardzo proludzka,...rozwaliła boks-Elza musi zabrac ja do domu-a ja czuje sie:shake::oops::shake::oops:wiem, ile ma piesów i innej roboty-dlategp poproszę: drukujcie plakacik Izis- i rozlkejajcie ...WSZĘDZIE- dobra????- ja zaczynam akcje jutro:lol:[SIZE=2]...wiem ,że potrzeba czasu ale tez wiem , ze tylko szerokim frontem cos się uda -MUSI (nie cos-dobry dom);)

Posted

Teraz siedzi na ganku u mojej mamy i ani piśnie. :diabloti:
Nawet nie wyjrzała, gdy wieczorem po kolejnej wizycie przedadopcyjnej otwierałam bramę wjazdową, już myślałam, że zwiała. :shake:
Ale nie. :evil_lol:
Jest cichutka jak myszka. Wszystkie sunie poustawiały ją sobie. :)

Do rzeczy:
Żal, ale nie wolno jej okazać zainteresowania nawet w najmniejszym stopniu, nie wolno głaskać, ani mówić przymilnym głosem.
Musi być traktowana jak przedmiot, czyli bez czułości podajemy miskę z jedzeniem, przechodząc nie spoglądamy w jej stronę [SIZE=2]i wtedy
[SIZE=2] nie ma wycia i pisków !!!

Posted

UWAGA!!!!!!!!!
Mamy kłopot-Lorii pozostawiona bez człowieka rozpaczliwie wyje, nie moze byc w kojcu-ELZA ma 7 ?( coś koło tego ) piesów, dominantkę Medę-Lorii w zazdrosci o Panią pokazała zęby ,co moze prowadzic do ...ostrego konfliktu między piesami. Sytuacja robi sie bardzo napieta!!!!!!!!!LOrii zdaniem ELZY -przez pierwsze miesiace musi być trzymana na dystans-mizanie wywołuje u niej efekt studni bez dna-im więcej wlejesz tym ,tym większe zapotrzebowanie-ona musi sie nauczyć,ze terrorem uczuciowym nic nie wskóra.Elza-moze jeszcze parę dni ja przetrzymać-ale co dalej....jA NAWET JAKO TYMCZAS ABSOLUTNIE ODPADAM- mój pies Antek ledwo przezył adopcję DOSI-JEST POWAZNIE CHORY NA SERCE ( +WĄTROBA,I ROZEDMA PLUC)-NASZ WET. MOCNO MNIE ZRUGAŁ ZA TE DECYZJĘ JEZELI ELZA POWIE ...JUZ -TO TRZEBA ZABRAĆ PIESA.ZNAM ELZE I WIEM, ZE ONA NIGDY NIE ODMAWIA POMOCY ,ALE NIE MOZE PRZEZ TO BYC KARANA,CZYLI CO DALEJ....

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Teraz siedzi na ganku u mojej mamy i ani piśnie. :diabloti:
Nawet nie wyjrzała, gdy wieczorem po kolejnej wizycie przedadopcyjnej otwierałam bramę wjazdową, już myślałam, że zwiała. :shake:
Ale nie. :evil_lol:
Jest cichutka jak myszka. Wszystkie sunie poustawiały ją sobie. :)

Do rzeczy:
Żal, ale nie wolno jej okazać zainteresowania nawet w najmniejszym stopniu, nie wolno głaskać, ani mówić przymilnym głosem.
Musi być traktowana jak przedmiot, czyli bez czułości podajemy miskę z jedzeniem, przechodząc nie spoglądamy w jej stronę [SIZE=2]i wtedy
nie ma wycia i pisków !!!

Jakie to smutne! :-(

Pamiętam o Lori. Jutro wyślę grosik. Chciałam dzisiaj, zajrzałam do konta, a tu dno! :diabloti:

Posted

Lori nie jest smutna, teraz rzeczowo spoglada na świat. Oczka penetrują okolicę, ogonek kręci młynki na widok człowieka, po zamknięciu bramy biega sobie ze stadkiem.

To co tu jest smutne ?

Posted

Kurcze, Lori u nas wogóle nie wyła. Co jest grane ? Wydawała sie byc szczęśliwa i wesoła. Prawdą jest, że każde okazanie jej czułości kończyło sie skakaniem, wariowaniem bez końca.

Posted

No tak ale teraz poczuła,sie pewniej i...myśle,ze kiedy nauczy sie ,ze jej człowiek nie rozpływa sie jak banka mydlana-te "bidulowe "zachowania miną.
Dzisiaj dostałam na maila zapytanie o sunię-czy mozna ja adoptowac z Gdańska,to z "trójmiejskiej "..odesłałam z szeregiem pytań ,zobaczymy -z doświadczenia wiem,ze bywa róznie...ale RYBA I reszta ferajny -zauważcie ,ze piszę o problemach a na wątku jak makiem zasiał....

Posted

[quote name='basia0607']Kurcze, Lori u nas wogóle nie wyła. Co jest grane ?

Wystarczyło, aby Agata lub moja Arleta raz zawróciły do kojca z powodu lamentów suni. To inteligentna bestia, szybko się uczy.

Wiecie co to Szybka Szwedzka Paczka ?
Paczka Wilków ?
Paczka Zębów i Pazurów ?

Posted

Przelałam 50 zł na konto Basi. Doszło? A co dalej? Na to samo konto? Chociaż mam nadzieję, że już nie będzie trzeba, bo do tego czasu Lori znajdzie cudny domek. :loveu:

Posted

AGATko -Basi konto było tylko jednorazowe,:oops:kiedy Lorii tam była,a Basia nie moze zadnych pieniędzy wycofać,,,(pisałam o tym wielokrotnie tłustymi i czerwonymi literami!!!!!!!!!!!!!!!):shake: