Asia_Klero Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Nie chodzi o to,że dawac ja byle komu...ale mowie o wizycie przedadopcyjnej i rozmowach na zywo...pewnie macie racje i widac,ze koles jest nieodpowiedzialny ale to tez trzeba mu wprost powiedziec a nie klamac;) Quote
agata51 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Asia_Klero napisał(a):Nie chodzi o to,że dawac ja byle komu...ale mowie o wizycie przedadopcyjnej i rozmowach na zywo...pewnie macie racje i widac,ze koles jest nieodpowiedzialny ale to tez trzeba mu wprost powiedziec a nie klamac;) Asiu, ani wizyta, ani rozmowa przed-, między-, poadopcyjna nic nie da (przepraszam, może dać - jednoznacznie skreśli faceta), jeśli ktoś ma taki stosunek do zwierząt i ludzi. Asiu, ale zgadzam się z tobą - powiedzić wprost. "Ja bym nie owijała w bawełnę. Powiedziałabym, dyplomatycznie, że dom nie spełnia warunków. Albo że nie wzbudza zaufania. Może młody człowiek się czegoś nauczy" (str.42, post 415). Lori, trzymaj się, maleńka. P.S. Kurczę, miało mnie tu nie być. Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Rozumiem was mnie tez sie on i jego teksty nie podobaja...mam nadzieje,ze w krotce znajdzie sie ktos lepszy.....tylko zawsze nalezy mowic jak jest i chodzilo mi o to,zeby na przyszlosc nie rezygnowac od razu z kogos bo sie nie podoba...ale akurat w tym przypadku zgadzam sie z wami z nim jest cos nie tak,wiec niech Lori poczeka jeszcze na swoj wymarzony domek..:) Quote
Gonitwa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ania dobrze robisz, że nie oddajesz jej byle komu. Quote
Rybc!a Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Gdy tylko skończę zakładać wszystkie wątki, zaktualizuję każdemu z psów ogłoszenia na Alegratce i www.psy-ogloszenia.pl :smile: Teraz w szkole coraz lżej, więc i czasu coraz więcej (chociaż jestem porywana NON STOP na miasto, do znajomych :smile: ) Quote
Rybc!a Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Olena84 napisał(a):Żadne na miasto, ogłoszenia trzeba robić;) Oprócz Lori jest jeszcze 200 innych psów, w tym około 60 wątkowych- one też ich potrzebują, a ja nie żyję tylko psami ze schroniska: mam też inne obowiązki i kłopoty, choćby z psem (swoim) po operacji.. który nie czuje się dobrze.. Quote
Olena84 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Idz na to miasto i sie rozerwij, bo ja zrobilam: " ;) ", ale widze lekkie podminowanie:), spokojnie, wiem ze nalezy Ci sie urlop jak malo komu:) Quote
Avaloth Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=27008 w górę kochana ! Quote
Valeur248 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Lorcia, chodź na spacerek, poszukamy Ci domku;) Quote
Valeur248 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dodałam Lorcie na www.pajeczyna.pl . Nie wiem, czy ona nie była tam ogłaszana wcześniej, ale jeszcze raz nie zaszkodzi;) Quote
Valeur248 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Lori, biedaczko, poczekaj chwilkę, domek się znajdzie;) Quote
Rybc!a Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Olena84']Wiadomo co u Lori?[/QUOTE] Bez zmian. W tym samym boksie, z tymi samymi psami.. Szkoda gadać.. :( Quote
Recommended Posts