Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chodzi o to,że dawac ja byle komu...ale mowie o wizycie przedadopcyjnej i rozmowach na zywo...pewnie macie racje i widac,ze koles jest nieodpowiedzialny ale to tez trzeba mu wprost powiedziec a nie klamac;)

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Nie chodzi o to,że dawac ja byle komu...ale mowie o wizycie przedadopcyjnej i rozmowach na zywo...pewnie macie racje i widac,ze koles jest nieodpowiedzialny ale to tez trzeba mu wprost powiedziec a nie klamac;)

Asiu, ani wizyta, ani rozmowa przed-, między-, poadopcyjna nic nie da (przepraszam, może dać - jednoznacznie skreśli faceta), jeśli ktoś ma taki stosunek do zwierząt i ludzi. Asiu, ale zgadzam się z tobą - powiedzić wprost.

"Ja bym nie owijała w bawełnę. Powiedziałabym, dyplomatycznie, że dom nie spełnia warunków. Albo że nie wzbudza zaufania. Może młody człowiek się czegoś nauczy" (str.42, post 415).

Lori, trzymaj się, maleńka.

P.S. Kurczę, miało mnie tu nie być.

Posted

Rozumiem was mnie tez sie on i jego teksty nie podobaja...mam nadzieje,ze w krotce znajdzie sie ktos lepszy.....tylko zawsze nalezy mowic jak jest i chodzilo mi o to,zeby na przyszlosc nie rezygnowac od razu z kogos bo sie nie podoba...ale akurat w tym przypadku zgadzam sie z wami z nim jest cos nie tak,wiec niech Lori poczeka jeszcze na swoj wymarzony domek..:)

Posted

Gdy tylko skończę zakładać wszystkie wątki, zaktualizuję każdemu z psów ogłoszenia na Alegratce i www.psy-ogloszenia.pl :smile: Teraz w szkole coraz lżej, więc i czasu coraz więcej (chociaż jestem porywana NON STOP na miasto, do znajomych :smile: )

Posted

Olena84 napisał(a):
Żadne na miasto, ogłoszenia trzeba robić;)

Oprócz Lori jest jeszcze 200 innych psów, w tym około 60 wątkowych- one też ich potrzebują, a ja nie żyję tylko psami ze schroniska: mam też inne obowiązki i kłopoty, choćby z psem (swoim) po operacji.. który nie czuje się dobrze..