basia0607 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Sprawdzilam przed chwila wyciag z banku. 28 .10. 08, Agata 51, wyslala na konto Stowarzyszenia 50zl. Koss dala mi do ręki 100zl. Iwonka co mam z tą kasą zrobić ??? Wyrażnie prosilam aby nie przesylać pieniędzy na konto. Mam zaplacić Magdzie ? Robie rachunek sumienia ! Quote
Rybc!a Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 basia0607 napisał(a):Mam zaplacić Magdzie ? Tak, bardzo Cię o to proszę . ;) Quote
koss Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 DOSTAŁAM esm od ELZY -Lorii wraz ze swoimi ludzmi i psim kumplem jedzie do granicy.....,bardzo się ciesze ,ale jak zawsze tez troche sie boje.... ELZA -BARDZO DZIĘKUJE,nie opusciłas nas( Lorii i mnie ),przygarnełas SUNIĘ MIMO ZAPSIENIA ...100%. AGATKO -Tobie, że miałam gdzie zabrać piesa z tego obozu.. BASIU- za udzielenie schronienia na czas działania szczepień... RYBA ze Twoje ogloszenia wezwały, do działania... IZIS- wyczarowanie jej domu .... Madziu ,Agatko, Lilith,Irysku ...i jeszcze wiele ...ciotek...za pomoc we wszystkim o co poprosiłam ,i o czym ...tylko zdażyłam pomyślec:loveu::Rose::cool2:..uuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..a teraz czekamy na fotki ,...tłumaczenia IZIS..esemssów ANI....BĘDĄ SZCZĘSLIWE...?.PRAWDA..;) ryba zmień tytuł,chyba można juz.... Quote
lilith27 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='koss']DOSTAŁAM esm od ELZY -Lorii wraz ze swoimi ludzmi i psim kumplem jedzie do granicy.....,bardzo się ciesze ,ale jak zawsze tez troche sie boje.... [/QUOTE] fantastycznie:multi::multi::multi: to zdejmę ją z ogłoszeń [quote name='koss'] [COLOR=red][B]Madziu ,Agatko, Lilith,Irysku[/B][/COLOR] ...i jeszcze wiele ...ciotek...za pomoc we wszystkim o co poprosiłam ,i o czym ...tylko zdażyłam pomyślec:loveu::Rose::cool2:.[/QUOTE] to my wszysyc powinniśmy dziękować Ps. czarodziejki, dobre wróżki i cudotwórczynie w Radomiu roczna suńka pół rottka na dniach straci DT i trafi do schronu gdybyście wiedziały o jakimś domku bądź lepszej alternatywie........... Ps drugie. Lori rozwaliła kojec chyba powinnismy poczuwać się jakoś Quote
ElzaMilicz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='lilith27'] Lori rozwaliła kojec chyba powinnismy poczuwać się jakoś[/QUOTE] Nie ma o czym mówić. ;) [B]Koss[/B], co mam zrobić z resztą kasy ? [COLOR="Blue"][B]Szukam kogoś z Bolesławca:[/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-snoopy-kto-sprawdzi-dom-w-okolicy-boleslawca-124131/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-snoopy-kto-sprawdzi-dom-w-okolicy-boleslawca-124131/[/URL] Quote
koss Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [B]ELZA-[/B][COLOR=black]mało[/COLOR] masz bid pod nosem:placz:... pszepraszam ośmiele sie ...a zadnych zdjęc:roll::razz: Quote
ElzaMilicz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [B]Koss[/B],u mnie sobota jest dniem wytężonej pracy. :p [B]Anja[/B] jest niezwykle drobniutką, subtelną kobietką o niezwykle ciepłym spojrzeniu. Wcale się nie dziwię, że [B]Stefan[/B] właśnie Ją wypatrzył w tłumie. ;) [SIZE="3"][COLOR="Blue"][B]A tu (!!!) macie dowód na to, że nikt mnie nie słucha. [/B][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://images29.fotosik.pl/292/1d60c323a3fb0589med.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/28/2e1c3ee203e92db3med.jpg[/IMG] Quote
Rybc!a Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Super zdjęcia, zmieniam tytuł wątku . Quote
Izis Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Anja wysłała mail po 19-tej ale ja dopiero co wróciłam z Poznania, więc tłumaczę teraz: "Hallo Izis Dotarliśmy szczęśliwie z powrotem do domu, Lori ma się super dobrze. Już wzięła dokładnie pod lupę swoje nowe królestwo. Z Nigelem też póki co układa się dobrze. Byliśmy właśnie z obydwojgiem razem na polach. Mała ma całkiem niezły "Ogień w zadku" ;-) odbija się jak piłka w pobliżu... i kradnie chętnie rzeczy ze stołu. Można naprawdę zauważyć, że jest jeszcze młoda... to dobrze, bo będziemy mogli ją jeszcze dużo nauczyć... Tylko jest trochę mała... ;-) wyobrażałam ją sobie jako większą, ale nieważne. Ostatecznie to nie rozmiar jest rozstrzygający lecz charakter! Myślę, że z czasem dobrze dogadają się z Nigelem i będą tworzyli dobraną parę. Na dniach prześlę parę fotek słodkiej myszy... poza tym ona jest bardzo delikatna... teraz właśnie leży na swoim miejscu i śpi jak kamień... Życzę miłego wieczoru. Teraz ja też pójdę na sofę i odrobinę się prześpię, bo jestem wykończona. Gorące pozdrowienia, Anja " Quote
anovip1 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Lorii wreszcie trafiła na swoich ludzi :multi: Łzy szczęścia cisną mi się do oczu . Lorii to już zupełnie inny pies niż ten ,który leżał wciśnięty w kąt ponurego schroniskowego kojca. Powodzenia sunieczko w nowym domku. Właścicielom składam ogromne podziękowania za okazane serce tej cudownej ,wspaniałej sunieczce :Rose: Quote
basia0607 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=red]Elzo, ja też chce abys znalazla taki domek dla ktoregoś z moich [/COLOR] [COLOR=red]podopiecznych !!! Błagam ![/COLOR] Lori u nas zachwywała sie podobnie. Mam u siebie replikę Lorii. Mam też wiele innych ale musze wyadoptowac Malinkę, mixa sznaucera, ktora była u psychopaty ! Malinka jest spokojna, wyciszona ale nie chce aby tkwiła przy budzie. Jej dotychczasowe życie to byl jeden wielki lęk , facet ją trzymal tylko aby sprzysparzala mu doznań erotycznych-- nie była gwałcona ! jej wszystkie mioty żywe zakopywał w gnoju. Jest u na 1.5 roku. Quote
Olena84 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Basia jest gdzieś wątek tej Twojej suni? Quote
koss Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 BARDZO.bardzo,bardzo-[COLOR=navy][B]dziekuję Ci Izis[/B][/COLOR]-za LORII-zobaczyłam zdjęcia i ..przestałam sie bac..radościowo sie poryczałam...i świat i ludzie nagle wydaja mi sie tacy piękni...:multi::lol::loveu:Bardo PROSZE napisz Ani-że dzieki niej pozyję, co najmniej z 10 lat dłuzej...bo juz sie nie zamartwiam ... [COLOR=black][B]ELZA[/B][/COLOR]- no trudno " ostrzegałas" [B][COLOR=black]Basi[/COLOR]u[/B] -tę kopię Lorii chce [COLOR=black][B]rychuwo[/B][/COLOR]l-pisał do mnie ,czy cos sie zmieniło...,daj mi zdjęcia MAlwink- i krótkie C.V. -POMOGĘ. -uroczyście zdejmuję Lorri z podpisu,a moze i niedługo ...Łatka( cośik mi sie kroi...),oj gdyby jeszcze Majeczka... Quote
basia0607 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Olena84']Basia jest gdzieś wątek tej Twojej suni?[/quote] Niewiele moich psów ma watki na dogo, ponieważ wole mieć je w zasiegu wzroku, jednakże ilość wyadoptowanych psów przekroczyla 80 szt. i o domy coraz trudniej. Szczeniaczki idą prędko a te strasze psy długo czekają na swoja kolej. Wolę poznać domek osobiście , aby z czystym sumieniem oddać tam psa. Teraz musze zmienić zasady i przyjąć reguły dogo. Tak naparawde wchdze tylko na dogo aby wypatrzec tam jakąs biedę i przyjąć do siebie jak mam wolne miejsce. Mam u siebie suke , mlodą bardzo podobną do Lorii. Dalia jest super , zachowuje się jak zachowywala sie u nas Lorii , jest tylko jadno ale, Dalia nie lubi innych suk. Najdlużej u nas jest Malinka ale to inny temat. Quote
ElzaMilicz Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [B]Basiu[/B], ja nie jestem cudotwórcą. :shake: [B]To praca zespołowa[/B], jeśli nikt mi nie zrobi ogłoszeń nie mogę selekcjonować domków, bo nie mam z czego. To co mogę i umiem to zabranie psa do siebie, opieka i opis zgodny z charakterem. - tzn nic innego ponad to co Ty robisz na codzień. [COLOR="Green"]Domek dla [B]Lorii [/B]to wyłącznie zasługa [B]Izis[/B].[/COLOR] Quote
lilith27 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 dziś liczyłam w mojej klatce w bloku ( w jednej klatce) jest 33 mieszkań to tyleż samo rodzin i gospodarstw domowych obecnie na dzień dzisiejszy w klatce są tylko 3 psy 30 rodzin nie ma czworonoznych pupilków taka statystyka raczej jest znamienna Quote
agata51 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Parę dni mnie nie było (syna żeniłam!), wracam i co widzę - Lori już w domku!!! :sweetCyb:Może nie było widać, ale cały czas miałam ją w głowie i w sercu. Tak się cieszę, że Loreńko! Quote
agata51 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='lilith27']jak wesele?[/quote] Super! Fajnie jest być teściową! :evil_lol: Quote
lilith27 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Quote
lilith27 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Olena84']Chyba Lilith nie podziela tego zdania:evil_lol:.[/QUOTE] ja nie jestem teściową mam zegar inaczej ustawiony i wskakujemi post wcześniej Quote
Olena84 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Chyba Lilith nie podziela tego zdania:evil_lol:. Quote
agata51 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ale ja jestem fantastyczną teściową! Wszystkie synowe chciałyby mieć taką! Koss, doszła kaska? Jeśli Lori już nie potrzebuje wsparcia, uszczęśliw jakąś inną bidę. Quote
Recommended Posts