Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koss']Lilith, Elza aaaaaaaa ja..........?????,...mam głód uczuć:look3::krolik:

Pewnie, że To Ty jesteś [SIZE="3"]przyczyną pierwotną. :diabloti: :p A i Rybcia zrobiła dobrą robotę. A Agata69 ?
A inne dziewczyny ? Wszystkie jesteście kochane !

Lori boi się odkurzacza, za to doskonale wie do czego służy kanapa. :evil_lol:

Nie pozwoliłam jej tam długo zostać. ;)

Chwila nieuwagi i artystka znowu leży na kanapie tym razem za znudzoną miną.

Posted

BOZE -OSTATNIE ZDJĘCIE WYDRUKUJĘ I OPRAWIE!!!!!!!!!!!!-CUDO I MOJA NAJUKOCHAŃSZ ZIELONA KANAPA- toz ona moze konkurować z "REJSEM" . ELZA - jak juz nie chcesz byc moją zoną - to chociaz konkubentką:evillaug: Nooo dobra wystarczy, podjadłam sobie uczuciowo.....wiecie miałam trudny i nerwowy dzień:lying:

Posted

Baardzo zabawne koss,baaardzo :eviltong::eviltong::eviltong::lol:
Tytul niezmieniony,ja o niczym nie wiem i potem nieporozumienia na linii,Koss o innych psach pisala,a ja ciagle o Lorii,przekonana,ze dyskutujemy o adopcji tej suczki.

Rychuwol,rozumiem,ze szukasz psiaka dla siebie? Koss podala juz info z trojmiejskich? wlaściciele oddaja swoje psy prosto z domu,jezeli nie uda im sie kundli komus opchnac-przywiążą pod schroniskiem.Warto psa z tych ogloszeń uratowac przed klatka w schronisku.Ostatnio nawet juz nie wklejaja do ogloszeń fotek (wszystko trzeba na maila prosic)-za duzy wstyd im bylo,gdy potem te psy pojawiały sie znowu na www.trojmiasto.pl juz jako schroniskowce.A najbardziej chyba nie lubili,gdy im pozdrowienia od ich psow z fotami słałam...

Posted

LILITH oczywiście,ze to robie,jestem poumawiana z moim tutorem Brazowa-idziemy na wizyte p:evil_lol:rzedadopcyjną i jeżeli to ...ja juz mam w poczekalni ...odłozone:oops:, i do Was sie tez zwróce ...a rychuwolem na razie ma zając ...sie BRAZOWA:razz: ELZA- to ma byc mała sunia BĄDZ piesek :shake:DIANA JEST ZA DUŻA

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Mamy chętnych na Lorii z Frankfurtu nad Menem. Domek sprawdzony, ludzie z wielkim sercem, zaangażowani w pomoc również dla innych zwierząt, duży ogród i pies-towarzysz. (...)[quote]
Elzo, a czy jest coś, czego nie potrafisz dokonać? :loveu: :eviltong:

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Basiu, proszę o wyjaśnienie. Jestem posądzona o niespłacenie długu Lori . Z początku myślałam, że chodzi o Józię, ale Józia była tylko odrobaczona i wtedy byłaś ze mną, a Magda powiedziała, że chodzi o psa, z którym ty mnie wysłałaś, którego szczepiliśmy . Wtedy także odrobaczaliśmy Lorii . Koszt był równy 55zł . Wydaje mi się, a tfu. Jestem pewna, że Koss wpłacała ci te pieniążki i miałaś rozliczyć się z Magdą . Co teraz? Jestem posądzona o nierzytelność, a przecież pieniądze trafiły do ciebie . :roll:[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]

Posted

Wszystkie koszty związane z Lorii są zaplacone -ze tak powiem z góry. Stosowne kwity posiadam.
ELZA- a jak malutka przed podróżą -domyśla się:-(..ze przyjdzie jej opuscic zielona kanapę..:shake:

Posted

Koss, oczywiście, że kasa została przelana, ja też jestem tego pewna. Ale nie zrozumiałaś mnie. Po prostu Magda z lecznicy upomniała się grzecznie o pieniążki i teraz pytanie : CZY BASIA PO PROSTU PRZEOCZYŁA ODDAĆ MAGDZIE DŁUG ZA LORII ( i tu pytanie : czy na konto Basi poszła kaska za te szczepienia i robaczki ? ), czy to moja nieuwaga i rzeczywiście te pieniądze są na moim koncie i to ja się z nich nie rozliczyłam ?
Tylko tyle chcę wiedzieć . Głowę dałabym sobie uciąć, że pieniążki poszły do Basi.

Ale jeśli tak nie jest, to rzeczywiście ja jestem odpowiedzialna za oddanie długu .

I dlatego pytanie: czy pieniążki poszły na konto Basi / stowarzyszenia ?
To bardzo ważne .
I to nie jest atakowanie, proszę tego tak nie odbierać .
Ja po prostu muszę wyjaśnić tą sprawę, bo na bank chodzi o Lori ,
a ja jestem teraz odpowiedzialna za dług i mi po prostu głupio, bo przecież JESTEM PEWNA, że te pieniądze zostały wpłacone !