Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:ELZA -TAK MUSIAŁO WYGLADAĆ NIEBO W MARZENIACH LORII:multi:
Wiem ,że juz to pisałam,ale mogłabym tak bez końca: jestem Ci wdzięczna dotrumiennie:loveu:Bosze co za ulga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No powiedz sama ,nie jest cudna????-zwłaszcza z tym kociakiem leżącym na grzbiecie...:crazyeye::lol:

Posted

RYBA -wrzuc tekst ogłoszenia i zdjęcia suni -te AGATOWE I ELZY na 1-str.-,a gdybyś kogos znała, kto umie poczynic taki plakacik podlinkowany ,gotowy do pobrania to byłoby super!!!!!!!!!!!!( tekst i zdjęcia są)

Posted

madzia828 napisał(a):
koss poprosiła mnie o allegro zajmę się tym ;) zrobię wyróżnione, koszty biorę na siebie;)

Dziękujemy, Madziu . :loveu:
Elza. Słów mi brak !

Edytuję pierwszy post.
Na jakie konto zbieramy kasę ?
Na to stare ?

Posted

:Rose::sweetCyb:WOOOOOOOOOOOOOW-witaj IZIS, POMERDAŁAM :-zdjęcia str.74
tekst str.75 Ciesze sie, .....jak za dawnych watków-Molly i Dolly oraz USZKI- :cool3:wszyscy w komplecie ,stara gwardia....:cunao:

Posted

IZIS-bardzo CI dziekuje:calus:
Obiecalam sobie, ze w trakcie wakacji pójde na jakies komuterowe korki-aby sama dokonywac takich cudów,jak Ty:razz:
No a teraz bardzo poprosze Panie -brać, drukować i rozwieszać ,a moze by tak na pierwsza strone ten plakacik...co RYBA??????

Posted

RYBA -tekst masz napisany str.75 lub 74 ,taki sam jak na alllegro i ten sam jaki widnieje na plakacie zrobionym przez IZIS,masz tam nr. telefonu-wystarczy-ludzi straszy odleglość-niech sie zakochają a potem ustalimy transport, dla Ciebie -jest u ELZY 50 km za Wrocławiem
Mała alez Ty jestes zorientowana :evil_lol:

Posted

LILITH- porobisz te ogloszenia-bardzo poproszę, Ryba tez sie odgrazała,ze pomoze:mad:,ale ona ma tylllllllle na głowie.
Obiecałam ELZIE ,ZE WYPROMUJEMY DZIEWCZYNKE W MIARĘ SZYBKO
WROCŁAW, i jeszcze dodajcie,ze transport moze byc zapewniony