Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koss napisał(a):
RYBCIA-WIEMMMMMMMMMMMMMMMM,te 100 zł od AGATY 51 przelej na konto Basi -podam CI na priv.,a ja oddam Agacie,jak będę jechała z małą do niej -to przecież to sama kwota.Tak więc ja wyślę tylko 30 zł-Twojemu dzielnemu Tacie:razz:

Ale kręcicie, laski .
Przecież ja nie mam tych 100zł ani u siebie, ani na ojca koncie .
Agata51 ma je u siebie - bo nie wie gdzie przelewać .
A Baśka musi się rozliczać z wyciąganych z konta pieniędzy, więc to nie wyjdzie .

Koss, nie możemy przelać TYLKO tej pierwszej stówy z którą mała ma przyjechać do Agaty na twoje konto, a ty ją jej oddasz razem z Lori ?
Nic innego nie wymyślę .

Z tym osobnym kontem bankownym też chyba nie wyjdzie .
Bo coś nie widzę, by ktoś się zainteresował pomocą w jego stworzeniu .

Ja mogę założyć jakieś IzzyKonto w mbanku. Ale nie wiem jak i gdzie. :stupid:

Aaaa pozatym , słuchajcie .

Dzisiaj do mnie dzwonił Pan, który twierdził, że Lori jest jego. Że mu dwa lata tamu zaginęła identyczna suka i miała wtedy około dwóch / a przez weta Lori określona była na ok.3 - więc się zgadza /. Pytałam o wielkość, i w ogóle . Wszystko się zgadza ..

Basia, jak będziesz dzwoniła do Iwonki, to proszę Cię, poproś, by zawołała do Lori ' Ama ' , może zareaguje ?

Facet bardzo przejęty, już chciał dziś po nią jechać.

Na razie umówiłam się z nim tak, że on mi wyśle zdjęcia Lori na emaila, a ja mu prześlę kilka fot z wczoraj- bez krat, jak stoi, siedzi-i zobaczymy .

Kurczę, ale by było, gdyby to była ona .

Posted

Rybc!a napisał(a):

Agata51 ma je u siebie - bo nie wie gdzie przelewać .

nie tylko ona

Rybc!a napisał(a):

Dzisiaj do mnie dzwonił Pan, który twierdził, że Lori jest jego. Że mu dwa lata tamu zaginęła identyczna suka i miała wtedy około dwóch / a przez weta Lori określona była na ok.3 - więc się zgadza /. Pytałam o wielkość, i w ogóle . Wszystko się zgadza ..

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
i przez dwa lata suczki nie szukał?
a czemu mu suczka zgineła?
litości

a jak się pan o suni dowiedział teraz?
jakaś dziwna historia

Posted

Zobaczył jej zdjęcia w internecie, a uciekła mu w Elblągu na Fromborskiej , jak wracali z działki . Nie wiem sama. Poczekam aż mi wyśle te zdjęcia.
Mówił że plakaty były i ulotki rozdawał i szukał . A do schroniska nie zajrzał. Dziwne to bardzo .

Posted

lilith27 napisał(a):
ale przecież Rybcia Ty ogłaszasz sunię i szukasz jej domu już od bardzo dawna prawda?

nie od dziś tej suni pomagasz

No jasne, że tak. Może po prostu teraz trafił na ogłoszenie ?

Posted

RYBCIA -:loveu:SŁONKO czy rozumiesz juz kwestię finansową: Agatka wpłaci na BASINE KONTO 100 zamiast mnie-a ja dam tę stówę w jej imieniu dla drugiej Agaty... .i to co obiecałam od siebie...no już:cool3::eviltong: RESZTE kasy będziemy zbierały...POWINNO NIEDŁUGO BYĆ ROZSTRZYGNIĘTE:lol:gdzie.
Co do Pana LORII- nie ufam MU,dlaczego nie szukał w azylu-proszę nie wydawaj mu psa,to wszystko powinno być solidnie sprawdzone-masz kogos ,kto mógłby Ci pomóc,aby potraktował cię poważnie -no wiesz,Twój słodki wiek...:lol:
Ale gdyby był wart Lorii ( w co wątpię) to wyciągnełybyśmy tę słodką :multi:Maję- co TY na to??????????
-ale bądż ostrożna z tym " panem " od Lorii

Posted

pomyślcie......co się robi jak się szuka utraconego pieska?
do schronu idzie się przede wszystkim

mój mąż mówi, że ten okres dwóch lat jest znamienny
a mój mąz ma zawsze rację
dla mnie też to jest symptomatyczne

a jeśli Lori wróci do pana i znów mu ucieknie?

Posted

Bardzo to dziwne co pisze Rybcia. Ten pan tak nagle, cudownie sie znalazł. I od razu miał do Rybci telefon. Nie wysyłaj mu Rybcia żadnych zdjęć, poczekaj aż on tobie wyśle. Poza tym trezba to sprawdzić. On powinien mieć jakiś dokument ze pies jest jego: książedczka zdrowia, jakiś kwit opłata za psa, czy cos takiego. Niech sie okaże. Wcześniej psa nie wydawaj absolutnie.

Posted

Niektórym ludziom nie przyjdzie do głowy, żeby szukać zaginionego psa w schronisku. Ale z tym panem byłabym ostrozna. Takich psów jak Lori jest mnóstwo. Ona jest cudna, ale umówmy się, urodę ma raczej przeciętną. Ma jakiś charakterystyczny znak?

Posted

[quote name='koss']RYBCIA -:loveu:SŁONKO czy rozumiesz juz kwestię finansową: Agatka wpłaci na BASINE KONTO 100 zamiast mnie-a ja dam tę stówę w jej imieniu dla drugiej Agaty... .i to co obiecałam od siebie...no już:cool3::eviltong: RESZTE kasy będziemy zbierały...POWINNO NIEDŁUGO BYĆ ROZSTRZYGNIĘTE:lol:gdzie.
Co do Pana LORII- nie ufam MU,dlaczego nie szukał w azylu-proszę nie wydawaj mu psa,to wszystko powinno być solidnie sprawdzone-masz kogos ,kto mógłby Ci pomóc,aby potraktował cię poważnie -no wiesz,Twój słodki wiek...:lol:
Ale gdyby był wart Lorii ( w co wątpię) to wyciągnełybyśmy tę słodką :multi:Maję- co TY na to??????????
-ale bądż ostrożna z tym " panem " od Lorii

Okej, ale Basia się zgodziła?
Lori nie wydam, chociaż Pan był chętny już wczoraj jechać po nią pod Pasłęk. :shake:

[quote name='Agata69']Bardzo to dziwne co pisze Rybcia. Ten pan tak nagle, cudownie sie znalazł. I od razu miał do Rybci telefon. Nie wysyłaj mu Rybcia żadnych zdjęć, poczekaj aż on tobie wyśle. Poza tym trezba to sprawdzić. On powinien mieć jakiś dokument ze pies jest jego: książedczka zdrowia, jakiś kwit opłata za psa, czy cos takiego. Niech sie okaże. Wcześniej psa nie wydawaj absolutnie.
Zdjęć nie wysłałam, bo nie miałam na co. Pan miał się odezwać w dzisiejszą noc / bo pracuje do 2 w nocy / i wysłać zdjęcia- nie dostałam , więc nie odpisuję . Poza tym, pan mówił, że nawet jeśli to nie ' Ama ' to on ją chce . Ale pierwsze wrażenie mnie nie poraziło , jakiś taki prosty ten człowiek. Pracuje po 10 godzin, ile ta sunia musiałaby być sama.

[quote name='agata51']Niektórym ludziom nie przyjdzie do głowy, żeby szukać zaginionego psa w schronisku. Ale z tym panem byłabym ostrozna. Takich psów jak Lori jest mnóstwo. Ona jest cudna, ale umówmy się, urodę ma raczej przeciętną. Ma jakiś charakterystyczny znak?

Guz wrośnięty w mięsień, na klatce piersiowej. Wydaje mi się, że takie guzy / nie ruszające się, jak to wetka określiła / są od ' małego ' ? Pan nic o nim nie wiedział.
Pytał, czy Lori ma lekko doopkę w dół, ale ja czegoś takiego nie zauważyłam . :shake:

Posted

Rybcia-z Basią omówione:kurczeeeee!:

-ja daję na Lorii 100 dla Basi
- Agata 51 chce wpłacić Agacie 69 :diabloti:100 dla LORII( ŻYWIENIE) ale nie ma konta na , którte mogłaby to zrobić WIĘC:

-Agata 51 wpłaci 100 na konto Basi ,poniewaz jest dostępne( podaj je, wysłałam Ci ,żadne kwoty z konta Basi nie beda wypłacane)
a ja wpłacę 240 złAgacie69,kiedy odwiozę Lori :
sumy się zgadzaja : AGATA51-daje 100zł,ja 240zł .Basia tak jak miało byc dostaje 100 zł, a Agata69 240 .
co tu trzeba uzgadniaććććććććććććććć:diabloti:???
-Twojemu Tacie wysłałm 30 zł,a jeżeli Agata 51 wpłaci na Basine konto to NA RAZIE DŁUGÓW NIE MAMY:lol::lol::lol:
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

PAN od Lorii-dziwny,ale RYBCIU dobrze by było ( o ile sie odezwie) zobaczyć go naocznie,sprawdzić dom ,może Basia ( nnnnnie zabijaj mnie Basiu:shake:) pomogłaby w tym ,boję się ze Ty z racji swego ślicznego wieku nie będziesz wystarczającym partnerem dla Niego.
Myślę że sprawa konta dla Lorii już się rozwiazuje powoli i będę mogła Wam podać jego nr.:multi::lol:
Cały czs martwię się, zeby Agata69 nie została bez pieniędzy ,czuję sie niejako ich gwarantem dlatego ,pszepraszam ,ze tak obsesyjnie piszę o zbieraniu kasy dla suni-ale mam świadomosc ,ze ani Ona ani ja same nie damy rady .

Posted

Dalia-czytałam Twoje posty na wąku Kiera-.Nasza niunia nie jest wysterilizowana ,tak więc Nie moze pójsc do CIEBIE-masz tam psa,+ ten "koleżka" od sąsiada-Odpada,nie chcialabyś przeciez hodowli kundelków.

Posted

tak mieszkam na wsi w Tomaszowie Mazowieckim szukam onka na platny DT ok 180-200 zal miesiecznie. Sunia bylaby na dworze moglaby wchodzic do kotlowni noi czasami do domu jak moje dwa kundelki pies i suka [suczka nie jest typem dominantki akceptuje wszystko co my sprowadzimy do domu] na lancuch nie bylaby wiazana nawet na chwile gdyz nie widze tego zeby nie chciala kogos wpuscic na podworko:) mialaby kochajaca rodzine pewnie by sie zmienila:) ja szukam onka bo chce pomoc ale nie mam pieniedzy na utrzymanie wiekszego pieska. A zeby byla jasnosc ja nie bede jej wiazac na lancuch to jest pewne bo nie lubie kiedy pies siedzi 'uwieziony' na lancuchu . Co jeszce chcecie wiedziec?? nie mam malych zwierzat mam dwa psy i kota.

Posted

koss napisał(a):
Dalia-czytałam Twoje posty na wąku Kiera-.Nasza niunia nie jest wysterilizowana ,tak więc Nie moze pójsc do CIEBIE-masz tam psa,+ ten "koleżka" od sąsiada-Odpada,nie chcialabyś przeciez hodowli kundelków.

na sterelizacje niestety nie mam ale przez jakis czas moglabym szczepic sunie na cieczke a pozniej moznaby zrobic zrzutke na sterylke:) ??