Olena84 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Tamtą starszą trzeba było by skontrolować czy jest czy juz zostala odrzucona:(. Quote
lilith27 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 o mój boshe to tragedia jakaś sunia ma wyraźne pecha Quote
lilith27 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jestem z Tobą Lori ja Ci zrobię jeszcze kampanie masz Ty suczyno szczeście (zezowate) obiecuje..............kampanię za piękna jesteś szucz aby się marnować Komu komu Lori Do domu? Quote
mysza 1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kochana suniu, dlaczego nie masz szczęścia:shake: Quote
lilith27 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 niedostrzegalna jest po prostu trzeba ją wyróżnic jakoś Quote
agata51 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A nie można by umieścić Lori w jakimś hoteliku? Tak jak Dabi? Quote
agata51 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Myślcie, dziewczyny. Nie mogę wziąć Lori. Ale 50 zł miesięcznie macie jak w banku. Quote
phase Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Prześliczna ta Lori :-( !!!! takiego pecha sunia ma tylko moge na podniesc ;** Quote
Rybc!a Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 agata51 napisał(a):A nie można by umieścić Lori w jakimś hoteliku? Tak jak Dabi? Przykro mi, ale nie mogę na to pozwolić. Mam już dwa psy w hotelu, nie dam rady organizować później zbiórek . Quote
Agata69 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ile lori ma lat. A jej relacje z dziećmi i kotami? Quote
Rybc!a Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ma około 4 lat . W naszym schronisku nie ma jak sprawdzić jak pies reaguje na dzieci i koty. :( Quote
lilith27 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Rybcia a może plakat dla Lori zrobić? powiesisz w szkole czy gdzieś tam...... Quote
Agata69 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Rybc!a napisał(a):Ma około 4 lat . W naszym schronisku nie ma jak sprawdzić jak pies reaguje na dzieci i koty. :( Szkoda, mam rodzinę chetna na takiegio średniaka, ale to musi być pewniak na dzieci i koty. Quote
koss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 AGATA -JAK SIE CIESZE ,ZE JESTEŚ !!!!!!!!!!!!TU. -czytam ten watek ,aby łapac doła :-(prosze pomóż co, co można zrobic -ja porobiłam plakaciki -jutro rozwiesze na osiedlu, ale raz z pół roku temu juz to uczyniłam....:-( Rybcia no nie mozesz zmarnowac takiej szansy -błagam wymyśl coś ,aby dać odpowiedż Agacie -ona czyni cuda:crazyeye: Quote
Rybc!a Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 koss napisał(a):AGATA -JAK SIE CIESZE ,ZE JESTEŚ !!!!!!!!!!!!TU. -czytam ten watek ,aby łapac doła :-(prosze pomóż co, co można zrobic -ja porobiłam plakaciki -jutro rozwiesze na osiedlu, ale raz z pół roku temu juz to uczyniłam....:-( Rybcia no nie mozesz zmarnowac takiej szansy -błagam wymyśl coś ,aby dać odpowiedż Agacie -ona czyni cuda:crazyeye: Koss, nie wymagaj ode mnie takich rzeczy. Dobrze wiesz, że nasze schronisko jest pod względem współpracy fatalne . Nie pozwolą mi wyprowadzić suki z boksu i podprowadzić pod kociarnię, tym bardziej teraz, jak byłam w redakcji i powiedziałam z Charly wszystko co wiem . Pozatym, wyobraź sobię reakcję suk, gdybyśmy z powrotem wpuścili Lori do boksu- gdyby pachniała nami - wyobraź to sobie . A dzieci. Jak mogę sprawdzić. Do mnie agresywna nie jest, ale ja dzieckiem małym nie jestem i wiem co robię. Do boksu sama wchodzić nie mogę, a co dopiero dziecko . Takie jest to schronisko, że wielkie goowno można zrobić . :angryy: Quote
mysza 1 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Rybc!a napisał(a):Koss, nie wymagaj ode mnie takich rzeczy. Dobrze wiesz, że nasze schronisko jest pod względem współpracy fatalne . Nie pozwolą mi wyprowadzić suki z boksu i podprowadzić pod kociarnię, tym bardziej teraz, jak byłam w redakcji i powiedziałam z Charly wszystko co wiem . Pozatym, wyobraź sobię reakcję suk, gdybyśmy z powrotem wpuścili Lori do boksu- gdyby pachniała nami - wyobraź to sobie . A dzieci. Jak mogę sprawdzić. Do mnie agresywna nie jest, ale ja dzieckiem małym nie jestem i wiem co robię. Do boksu sama wchodzić nie mogę, a co dopiero dziecko . Takie jest to schronisko, że wielkie goowno można zrobić . :angryy: A może zaryzykować z tym domem, gdzie taka psina po tylu latach w schronie, poddana w stosunku do psów będzie agresywna. Sama łagodność. Pewności nie ma ale to jest szansa. Quote
lilith27 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?p=13678#13678 tu podrzuciłam watek suni zmieniłam wersje gratki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1698887_lori_elblag_mini_ogarek_polski.html dałam w inne miejsce jest z nowszą datą więc na razie na pierwszej stronce Quote
koss Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ryba-a gdyby namówic kogoś ,aby z dzieckiem poszedł do tego waszego obozu,w ramach obejrzenia piesów do adopcji : to za krótki test,i za okrutny w stosunku do Lori?????????Ogłoszenia powieszę.... ,wiesz ,ze ja ja chciałam ,ale te blizniaczki wydawały sie bardziej na cito.DDDDDDDDDDLACZEGO NIKT JEJ NIE CHCE:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Agata69 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 koss napisał(a):AGATA -JAK SIE CIESZE ,ZE JESTEŚ !!!!!!!!!!!!TU. -czytam ten watek ,aby łapac doła :-(prosze pomóż co, co można zrobic -ja porobiłam plakaciki -jutro rozwiesze na osiedlu, ale raz z pół roku temu juz to uczyniłam....:-( Rybcia no nie mozesz zmarnowac takiej szansy -błagam wymyśl coś ,aby dać odpowiedż Agacie -ona czyni cuda:crazyeye: No, koss, szantaz emocjonalny jak nic. Chyba cie zabiję...:mad: Nie dam psa do dzieci skoro nie jestem go pewna. Czy psica ma szczepienia przeciw wirusówkom? Albo czy mozna je w schronie zrobić, np. odpłatnie? I czy ewentualnie będą na nia jakieś pieniądze? czyli deklaracje krótko mówiąc. Jak ona jest duża? Ile waży mniej więcej? Czy ma szczepienie przeciw wściekliźnie? Odrobaczenie? Quote
Recommended Posts