Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem z Tobą Lori
ja Ci zrobię jeszcze kampanie

masz Ty suczyno szczeście (zezowate)

obiecuje..............kampanię

za
piękna jesteś szucz aby się marnować

Komu komu Lori Do domu?

Posted

agata51 napisał(a):
A nie można by umieścić Lori w jakimś hoteliku? Tak jak Dabi?

Przykro mi, ale nie mogę na to pozwolić.
Mam już dwa psy w hotelu, nie dam rady organizować później zbiórek .

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ma około 4 lat .
W naszym schronisku nie ma jak sprawdzić jak pies reaguje na dzieci i koty. :(

Szkoda, mam rodzinę chetna na takiegio średniaka, ale to musi być pewniak na dzieci i koty.

Posted

AGATA -JAK SIE CIESZE ,ZE JESTEŚ !!!!!!!!!!!!TU. -czytam ten watek ,aby łapac doła :-(prosze pomóż co, co można zrobic -ja porobiłam plakaciki -jutro rozwiesze na osiedlu, ale raz z pół roku temu juz to uczyniłam....:-(
Rybcia no nie mozesz zmarnowac takiej szansy -błagam wymyśl coś ,aby dać odpowiedż Agacie -ona czyni cuda:crazyeye:

Posted

koss napisał(a):
AGATA -JAK SIE CIESZE ,ZE JESTEŚ !!!!!!!!!!!!TU. -czytam ten watek ,aby łapac doła :-(prosze pomóż co, co można zrobic -ja porobiłam plakaciki -jutro rozwiesze na osiedlu, ale raz z pół roku temu juz to uczyniłam....:-(
Rybcia no nie mozesz zmarnowac takiej szansy -błagam wymyśl coś ,aby dać odpowiedż Agacie -ona czyni cuda:crazyeye:

Koss, nie wymagaj ode mnie takich rzeczy. Dobrze wiesz, że nasze schronisko jest pod względem współpracy fatalne .
Nie pozwolą mi wyprowadzić suki z boksu i podprowadzić pod kociarnię, tym bardziej teraz, jak byłam w redakcji i powiedziałam z Charly wszystko co wiem . Pozatym, wyobraź sobię reakcję suk, gdybyśmy z powrotem wpuścili Lori do boksu- gdyby pachniała nami - wyobraź to sobie .
A dzieci. Jak mogę sprawdzić. Do mnie agresywna nie jest, ale ja dzieckiem małym nie jestem i wiem co robię. Do boksu sama wchodzić nie mogę, a co dopiero dziecko .

Takie jest to schronisko, że wielkie goowno można zrobić . :angryy:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Koss, nie wymagaj ode mnie takich rzeczy. Dobrze wiesz, że nasze schronisko jest pod względem współpracy fatalne .
Nie pozwolą mi wyprowadzić suki z boksu i podprowadzić pod kociarnię, tym bardziej teraz, jak byłam w redakcji i powiedziałam z Charly wszystko co wiem . Pozatym, wyobraź sobię reakcję suk, gdybyśmy z powrotem wpuścili Lori do boksu- gdyby pachniała nami - wyobraź to sobie .
A dzieci. Jak mogę sprawdzić. Do mnie agresywna nie jest, ale ja dzieckiem małym nie jestem i wiem co robię. Do boksu sama wchodzić nie mogę, a co dopiero dziecko .

Takie jest to schronisko, że wielkie goowno można zrobić . :angryy:

A może zaryzykować z tym domem, gdzie taka psina po tylu latach w schronie, poddana w stosunku do psów będzie agresywna. Sama łagodność.
Pewności nie ma ale to jest szansa.

Posted

Ryba-a gdyby namówic kogoś ,aby z dzieckiem poszedł do tego waszego obozu,w ramach obejrzenia piesów do adopcji : to za krótki test,i za okrutny w stosunku do Lori?????????Ogłoszenia powieszę.... ,wiesz ,ze ja ja chciałam ,ale te blizniaczki wydawały sie bardziej na cito.DDDDDDDDDDLACZEGO NIKT JEJ NIE CHCE:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

koss napisał(a):

No, koss, szantaz emocjonalny jak nic. Chyba cie zabiję...:mad:
Nie dam psa do dzieci skoro nie jestem go pewna.
Czy psica ma szczepienia przeciw wirusówkom? Albo czy mozna je w schronie zrobić, np. odpłatnie? I czy ewentualnie będą na nia jakieś pieniądze?
czyli deklaracje krótko mówiąc.
Jak ona jest duża? Ile waży mniej więcej?
Czy ma szczepienie przeciw wściekliźnie?
Odrobaczenie?