Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
a co sie stało z Molly i Dolly? Jesli poszły do hoeliku, to nie dało by sie tego zrobic dla Lori?

Poszły do hotelu tylko na czas rekonwalescencji po sterylizacji, bo nie ma tam miejsca, w sobotę jadą już do Gdyni, gdzie zajmie się nimi koss vel raffko.

Posted

Olena84 napisał(a):
jadą do DS? A Lori nie można przenieść do hotelu, albo w jakieś "odludne" miejsce?

Innego hotelu nie mamy, a tamten w którym są siostry podlega Stowarzyszeniu i powinny w nim być psy wyłącznie ze stowarzyszenia, a mimo,że jestem tam wolontariuszką, to moje adopcje to osobna sprawa..
Pozatym, miało być max.5 psów, jest o 11 więcej.. Innego hotelu nie mamy, odludnych miejsc nie znam, co masz na myśli?

Posted

Rybcia proszę napisz do ELZY ( wątek Uszki )-to czarodziejka -zawsze znajduje domki te choćby tymczasowe, może pomoże?LORI JEST 8 CUDEM ŚWIATA!!!

Posted

[quote name='Selenga']Zrobiłam Lori allegro, trochę wyróżnione
http://www.allegro.pl/item315067391_lori_bardzo_przestraszona_smutna_gryziona.html

Przydałaby się informacja ile ona może mieć lat i czy jest wysterylizowana

Rybcia, mam pytanie. Dlaczego w ogłoszeniach jest podane, żeby w sprawie adopcji kontaktować się wyłacznie z tobą? bezpośrednio ze schroniskiem nie można? dlaczego?
Suczka nie jest wysterylizowana, ma ok. 2,5-3 lat.
Prosiłam o kontak bezpośrednio ze mną, iż schronisko nie wie, która suka nazywa się Lori, nie udzielą też na jej temat informacji, a telefony dot. moich adopcji okropnie ich męczą i prosili mnie, bym nie podawała imion, lecz przy około 50 prowadzonych przeze mnie (aktualnie) adopcjach, nie mogę zgodzić się na taki warunek, ponieważ, gdyby ludzie dzwonili w sprawie ogłoszenia, i mieli tłumaczyć mi, że to "mała, czarna, długowłosa suka" (a ja mogłabym mieć takich aktualnie 20), to nie doszlibyśmy do porozmumienia.

Pzdr. i dziękuję.