anmi0 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wiecie co, chyba muszę zawiesić galerię:-( Nie mam zbytnio czasu na wstawianie fotek, nie mogę rozkręcić jakoś galerii...no trudno, pewnie jeszcze tu wróce(chodiz mi o galerię, bo na dogo bd cały czas;)) papa Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ej no nie kończ... ja zawsze bede do ciebie wchodzic... tylko gdzie zdjecia?? No nie opuszczaj nas...:( Quote
anmi0 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 No dobra, ale tylko od czasu do czasu, bo naprawdę narazie nie mam czasu ;) Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No:) to w takim razie czekam na fotki:D i bede wpadac czesto:) Quote
anmi0 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 To troszkę jeszcze poczekacie:evil_lol: moja mała nie ma ochoty pozować i jak ytlko wyjmuje aparat i idziemy na pole porobic fotki to mi ucieka, odwraca głowę, no nie mnam siły z tym psiskiem:eviltong: Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hehe:) znudziły jej sie zdjecia:P kabi tez tak robie jak chce mu zrobic zdjecie:P Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 No to tak, wreszcie minął ten czas wielkiej nauki, mam ciutkę luzu :D Więc mogę się zająć galeryjką:loveu: Piksi znowu maltretuje swoją czarno-białą "biewerkową"(:evil_lol:) krowę maskotę i wszystko wróciło do normy. ;) Narazie fot nie mam, jutro jak pójdziemy znowu potrenować zrob imy sesyjkę...mam nadzieję:eviltong: Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 O witam:) super ze jestes:) musisz zrobic jej foty:) czekamy bardzo niecierpliwie do jutra ale obiecaj że jej zrobisz foty:) Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 no super:loveu: dzisiaj nie am co robić, bo śpi to nei będę jej już ruszać ;) pozatym fryzurka trochę nieciekawa:evil_lol: Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Nie umiem pisać:roll::eviltong: Jutro mam jakieś ślubowanie więc idę sobie uszykować spódniczkę :P i spać!!! Dobranoc! :* Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Nikt nie zaglądnął:-( No dobrze... Przyszłam z pola, ale gorąco! W cieniu 22 stopnie o_O Nie męczyłam Piksi z agility, bo przelecieliśmy 8 razy tunel słupkowy i zdyszana, zresztą ja też:lol: Gorąco jej było, paruje i jęzorek wystawia:eviltong: Ćwiczyliśmy trochę znowu komendę zostań no i dziś tyle, bo położyła się na chodniku na ogrodzie i leży sobie jakby co te gazety są na podłodze, bo malujemy pokój:evil_lol: niepomyślcie sobie czegoś Foty: Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 c.d. nasze początki slalomu:lol: brudna i owłosiona łapka:cool3: Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 I na koniec, naj,naj,naj fotka:loveu::loveu::loveu: Uśmieszek:loveu: Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 O sa fotki wreszcie;):) a ja zaglądałam tylko sie spieszyłam i nic nie napisałam...:( Śliczne piksi jest:) http://images27.fotosik.pl/192/5040dcef4aaa934bmed.jpg to jest boskie:loveu: Quote
ewka i haker Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 sa fotki:multi::multi::multi::multi: super widze ze robicie jakies proby agility:lol: a te zdjecia nosa super Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 No tak, zaczynamy cuś, hopki, murek, slalom, reszty nie mam jak zrobić :/ Quote
Recommended Posts