Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co, chyba muszę zawiesić galerię:-(
Nie mam zbytnio czasu na wstawianie fotek, nie mogę rozkręcić jakoś galerii...no trudno, pewnie jeszcze tu wróce(chodiz mi o galerię, bo na dogo bd cały czas;))
papa

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To troszkę jeszcze poczekacie:evil_lol: moja mała nie ma ochoty pozować i jak ytlko wyjmuje aparat i idziemy na pole porobic fotki to mi ucieka, odwraca głowę, no nie mnam siły z tym psiskiem:eviltong:

Posted

No to tak, wreszcie minął ten czas wielkiej nauki, mam ciutkę luzu :D Więc mogę się zająć galeryjką:loveu: Piksi znowu maltretuje swoją czarno-białą "biewerkową"(:evil_lol:) krowę maskotę i wszystko wróciło do normy. ;)
Narazie fot nie mam, jutro jak pójdziemy znowu potrenować zrob imy sesyjkę...mam nadzieję:eviltong:

Posted

Nikt nie zaglądnął:-(
No dobrze...
Przyszłam z pola, ale gorąco! W cieniu 22 stopnie o_O
Nie męczyłam Piksi z agility, bo przelecieliśmy 8 razy tunel słupkowy i zdyszana, zresztą ja też:lol: Gorąco jej było, paruje i jęzorek wystawia:eviltong:
Ćwiczyliśmy trochę znowu komendę zostań no i dziś tyle, bo położyła się na chodniku na ogrodzie i leży sobie
jakby co te gazety są na podłodze, bo malujemy pokój:evil_lol: niepomyślcie sobie czegoś
Foty: