Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oo to Piksunia ma urodzinki :loveu: . Wszystkiego wszystkiego najlepszego Piksuniu Odemnie i od Puszka ;) . I zeby Pani byla dla Ciebie dobra :evil_lol: . To taki zarcik Napewno jestes dla niej baaaardzo dobra :cool3: .I duzo pogoni za kotkami :evil_lol: . A Piksuniu Sliczny masz prezencik To od Pani .? ;]

Posted

wszystkiego najlepszego Piksi
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:new-bday::new-bday::new-bday:
:bday:
ucałuj ją w mordke ode mnie:tort:
:drinking::drinking::drinking:

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Oo to Piksunia ma urodzinki :loveu: . Wszystkiego wszystkiego najlepszego Piksuniu Odemnie i od Puszka ;) . I zeby Pani byla dla Ciebie dobra :evil_lol: . To taki zarcik Napewno jestes dla niej baaaardzo dobra :cool3: .I duzo pogoni za kotkami :evil_lol: . A Piksuniu Sliczny masz prezencik To od Pani .? ;]

dziekujemy:loveu: tak ode mnie;)

Posted

[quote name='Mi.']

wszystkiego najlepszego Piksi

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:new-bday::new-bday::new-bday:
:bday:
ucałuj ją w mordke ode mnie:tort:

:drinking::drinking::drinking:

juz dostala buziaka:evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']To wszystkiego naj dla Piksi z okazji urodzinek:D:D
dziekujemy:multi:

[quote name='koregra']Witam
Jaka ona jest śliczna :loveu:
Wszystkiego najlepszego w urodzinki. No to impreza niezła dziś. Swietujemy :multi:
Śliczna mała rozrabiaka, że pozwolę sobie dodać:lol:

[quote name='KasiaSonia']Wszystkiego najlepszego dla Piksi :loveu: Śliczna sunieczka
Dziękujemy:multi:

[quote name='ewka i haker']wszytskiego naj dla malej
:laola::knajpa::BIG::new-bday::drinka::tort:

smaych slodkosci na urodzinki
słodkości albo raczej mięskowości:eviltong:

Posted

No to witam:cool3:
Zła jestem, bo miałam jechać na konie i do źrebaka, a w ostatniej chwili oczywiście matka coś wymyśliła i nie mogę:-(

Posted

anmi0 napisał(a):
No to witam:cool3:
Zła jestem, bo miałam jechać na konie i do źrebaka, a w ostatniej chwili oczywiście matka coś wymyśliła i nie mogę:-(

jakiego konia i jakiego zrobaka bo ja nie w temacie:roll:

Posted

Witam!
Piksi jest śliczną yoreczką :loveu: Podoba mi się jej sierść, jest bardzo zadbana. Ta palemka na głowie wygląda świetnie :)
Ostatnio, kiedy jeszcze były mrozy, widziałam panią ze strzyżonym yorkiem... Aż mi się zimno zrobiło, jak na niego popatrzyłam. Piksi ma ładne, długie włoski ;)

Posted

ewka i haker napisał(a):
jakiego konia i jakiego zrobaka bo ja nie w temacie:roll:

do mojego Bałtka(nie pokazywalam ci fotki?)
a w tamtym tygodniu w sobote oźrebiła sie nasza kochana Barbarosska(pierwszy zrebak, bo wcvzesniejszego poroniła :-() ale byłam chora i nie pojechałam to dzis chcialam jechac i tak niespodzienka, ze nie moge:shake:ehh takie zycie

Posted

Vitka napisał(a):
NIE! Nie obcinaj jej włosków! :angryy: Bez urazy,ale ogolone Yorki wyglądają jak szczurki:megagrin:

no nie wiem...chciałam tak bardziej na sportowo, agility zaczynamy cwiczyc cos wiecej no i bedziemy biegac w lecie, zeby goraco nie bylo...:shake:nie wiem