ewka i haker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wszytskiego naj dla malej :laola::knajpa::BIG::new-bday::drinka::beerchug::tort::bday::smilecol: smaych slodkosci na urodzinki Quote
Pusiakowa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Oo to Piksunia ma urodzinki :loveu: . Wszystkiego wszystkiego najlepszego Piksuniu Odemnie i od Puszka ;) . I zeby Pani byla dla Ciebie dobra :evil_lol: . To taki zarcik Napewno jestes dla niej baaaardzo dobra :cool3: .I duzo pogoni za kotkami :evil_lol: . A Piksuniu Sliczny masz prezencik To od Pani .? ;] Quote
KasiaSonia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Piksi :loveu::loveu::loveu: Śliczna sunieczka :) Quote
koregra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witam Jaka ona jest śliczna :loveu: Wszystkiego najlepszego w urodzinki. No to impreza niezła dziś. Swietujemy :multi: Quote
Sweet Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To wszystkiego naj dla Piksi z okazji urodzinek:D:D Quote
Mi. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wszystkiego najlepszego Piksi :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: :bday: ucałuj ją w mordke ode mnie:tort: :drinking::drinking::drinking: Quote
anmi0 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Oo to Piksunia ma urodzinki :loveu: . Wszystkiego wszystkiego najlepszego Piksuniu Odemnie i od Puszka ;) . I zeby Pani byla dla Ciebie dobra :evil_lol: . To taki zarcik Napewno jestes dla niej baaaardzo dobra :cool3: .I duzo pogoni za kotkami :evil_lol: . A Piksuniu Sliczny masz prezencik To od Pani .? ;] dziekujemy:loveu: tak ode mnie;) Quote
anmi0 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Mi.']wszystkiego najlepszego Piksi :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: :bday: ucałuj ją w mordke ode mnie:tort: :drinking::drinking::drinking: juz dostala buziaka:evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']To wszystkiego naj dla Piksi z okazji urodzinek:D:D dziekujemy:multi: [quote name='koregra']Witam Jaka ona jest śliczna :loveu: Wszystkiego najlepszego w urodzinki. No to impreza niezła dziś. Swietujemy :multi: Śliczna mała rozrabiaka, że pozwolę sobie dodać:lol: [quote name='KasiaSonia']Wszystkiego najlepszego dla Piksi :loveu: Śliczna sunieczka Dziękujemy:multi: [quote name='ewka i haker']wszytskiego naj dla malej :laola::knajpa::BIG::new-bday::drinka::tort: smaych slodkosci na urodzinki słodkości albo raczej mięskowości:eviltong: Quote
anmi0 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 I po imprezce teraz trzeba posprzatac:evil_lol::lol: :cunao:tylko, że miotły znaleźć nie mogę:lol: Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='anmi0']I po imprezce teraz trzeba posprzatac:evil_lol::lol: :cunao:tylko, że miotły znaleźć nie mogę:lol: Zaraz pomożemy Quote
Anusia & Alutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ojej spoznione zyczonka urodzinkowe dla dziewczynki :loveu: A co to sie Ciotka na yorkach ogolnych nie oglaszala o swięcie?? :mad: Quote
anmi0 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 No to witam:cool3: Zła jestem, bo miałam jechać na konie i do źrebaka, a w ostatniej chwili oczywiście matka coś wymyśliła i nie mogę:-( Quote
ewka i haker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 anmi0 napisał(a):No to witam:cool3: Zła jestem, bo miałam jechać na konie i do źrebaka, a w ostatniej chwili oczywiście matka coś wymyśliła i nie mogę:-( jakiego konia i jakiego zrobaka bo ja nie w temacie:roll: Quote
Pralinka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witam! Piksi jest śliczną yoreczką :loveu: Podoba mi się jej sierść, jest bardzo zadbana. Ta palemka na głowie wygląda świetnie :) Ostatnio, kiedy jeszcze były mrozy, widziałam panią ze strzyżonym yorkiem... Aż mi się zimno zrobiło, jak na niego popatrzyłam. Piksi ma ładne, długie włoski ;) Quote
anmi0 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Oj jakie pochwały:loveu: Ale na lato tez chce ja ostrzyc:eviltong: Quote
Vitka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 NIE! Nie obcinaj jej włosków! :angryy: Bez urazy,ale ogolone Yorki wyglądają jak szczurki:megagrin: Quote
anmi0 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ewka i haker napisał(a):jakiego konia i jakiego zrobaka bo ja nie w temacie:roll: do mojego Bałtka(nie pokazywalam ci fotki?) a w tamtym tygodniu w sobote oźrebiła sie nasza kochana Barbarosska(pierwszy zrebak, bo wcvzesniejszego poroniła :-() ale byłam chora i nie pojechałam to dzis chcialam jechac i tak niespodzienka, ze nie moge:shake:ehh takie zycie Quote
anmi0 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Vitka napisał(a):NIE! Nie obcinaj jej włosków! :angryy: Bez urazy,ale ogolone Yorki wyglądają jak szczurki:megagrin: no nie wiem...chciałam tak bardziej na sportowo, agility zaczynamy cwiczyc cos wiecej no i bedziemy biegac w lecie, zeby goraco nie bylo...:shake:nie wiem Quote
Vitka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A co do koni to u nas w stadninie źrebne są dwie klacze i już niedługo przyjdą na świat małe łamagi :evil_lol: Quote
anmi0 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 łamagi:lol: zaraz ide wykąpać Piksi, bo jutro urodziny, żeby ładnie pachniała:diabloti: Quote
anmi0 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Chcecie fotki?:evil_lol: Mam troszkę z ogrodu:cool3: Quote
anmi0 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Czekam na waszą odpowiedź i daję filmiki:cool3: jakosc duuużo gorsza niż te co mam na kompie, ale trudno:roll: Pies wyścigowiec:evil_lol: http://pl.youtube.com/watch?v=DkJDOpL6g6w A tak opiekuje sie "swoim" szczeniaczkiem:diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=dRaIsW9TTM4 Quote
Recommended Posts