Kincia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 anmi0 napisał(a):hoho, ale dawno mnie tu nie było :D sorki :evil_lol: oj u Piksi super cyekamz do wiosny, żeby można było na polu rozłożyć domowe przeszkody :D bo w domu nie zabardzo ma rozbieg zeby cos wyzszego ukladac :) Za 11 dni urodzinki :D A teraz sie tlumacz gdzie cie wywiało :angryy: Lepiej znajdz sobie dobra wymówke :mad::mad: I foty dawaj juz !:diabloti::loveu: :evil_lol: Quote
anmi0 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Oj...hmm:lol: z tym tłumaczeniem będzie problem, wybaczcie :) hhe a fotki wstawiam juuuż :) bo nowych, że tak powiem okazji do robienia nie było, to trochę poświątecznych, skokowych hehe. Zastanawiam się tylko kiedy z nią do fryzjera? Bo chcę na lato-na sportowo...2 tygodni cieplej było, to musiało znowu zimno nawiać uuhh Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 anmi0 napisał(a):Oj...hmm:lol: z tym tłumaczeniem będzie problem, wybaczcie :) hhe a fotki wstawiam juuuż :) bo nowych, że tak powiem okazji do robienia nie było, to trochę poświątecznych, skokowych hehe. Zastanawiam się tylko kiedy z nią do fryzjera? Bo chcę na lato-na sportowo...2 tygodni cieplej było, to musiało znowu zimno nawiać uuhh No to czekamy an fotki:loveu::loveu: Nie scinaj jej :placz::placz::diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No ogrzebana w koncu galeryja... Dzien dobry poniedzialkowe, czekamy na fotki :) Quote
anmi0 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Yyy... ale mi jednak bardziej mi sie podobaja z krótkimi:razz: i na lato bedzie jej chłodniej ;) Chora jestem :shake: to może z nudów sesję zrobie hehe :) Zły pies już był??? Chyba nie ;) A tutaj juz grzeczna panna(choc pozory myla:diabloti:) Dalej moża tylko 5 fotek w poście? <zacofana:oops:;)> Quote
anmi0 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 A pozatym ostatnio z tymi jej włoskami to masakra jest...:roll: codziennie ją czeszę i codziennie kołtuny ehh I moje ulubione:iloveyou: Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sliczne http://img442.imageshack.us/img442/6475/p1090163jn0.jpg :loveu: Quote
anmi0 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Witamy:loveu: i wiosnę do naszego zakątka wnosimy: To z mojego ogródka Quote
anmi0 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Do tego dzisiaj wychodzę na ogród patrzę i zcięte prawie do połowy moje 2 drzewka:crazyeye: a takie duże były, no cóż nie wiem po co, ale oKI, przynajmnniej z patyków miałam co robić hehe sami zobaczcie: Nie z patyków, ale z porąbanego na kawałki pnia. Takie cuś do skakania. :) Troszkę z góry Uczymy się slalomiku:multi: narazie więc tylko 2 patyczki w ziemi ;) A to nie wiem nawet co to i po co hehe:lol: Taka przeszkódka :) Mam jeszcze stacjonate z grubszego patyka, ale mi bateria padła, a teraz nie chce mi sie wychodzic :) Quote
anmi0 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Chciałam wypróbować nowy tor, ale niestety Piks czuła tyle nowych zapachów, ze sie nie dało, bo ciągle tylko goniła od jednej strony do drugiej bo wyczuła to kotka, to pieska w dali, to ludzi co graja na kocie w tenisa itd. no, ale mam za to fotki i filmik :) A nie mówiłam? Tylko niucha i sie gapi haha Quote
anmi0 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Wylazła w róg i tym samym podsunęła mi myśl na zrobienie mini murka z tych oto pieńków Znowu coś usłyszała:lol: No tyle fotek Wreszcie skonczylam:multi: cos sie nalezy?? hehe ;) Quote
Kincia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ale sliczne to z zabka:loveu::loveu::loveu: I nowy bannerek i avek:loveu: Quote
anmi0 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):nio wiosna jak nie wiem co:multi: i bardzo dobrze, bo juz mialam serdecznie dosc tej zimy:lol: a bannerek zasługa smallpati ;) Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 anmi0 napisał(a):i bardzo dobrze, bo juz mialam serdecznie dosc tej zimy:lol: a bannerek zasługa smallpati ;) ja nie nawidze zimy bo moj pies nie ladnie wyglada:evil_lol: ale w tym tygodniu bedzie robiony a baner fajny :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witamy sie ciepło i słonecznie :) Piekne foteczki to z żabką jest przeurocze :loveu::loveu: Pozdrawiamy:loveu: Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Witam, witam:cool3: Zaraz bedzie filmik z wczoraj:multi: niech sie tylko na youtube załaduje Quote
Mi. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dziendoberek:loveu:. Przyszlam z rewizyta i w takim razie czekam na filmik;) a wiosenne zdjecia sliczne:p Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Juz sie wgrał, a teraz przetwarza czy cos w tym stylu x) mam nadzieje, ze nie pociemnieje, jak ostatni film _________________________________ wiecie co muszę się zacząć udzielać więcej na tym forum, bo coś mało mnie tu odwiedzacie, muszę się zareklamować haha:evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 sliczna dziewczynka!:loveu: pozdrawiamy slodki pysio! Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 mam złą wiadomosc :-( moj goopi aparat kameruje tylko w jakims tez goopim formacie do tego Quick Time(program do odtwarzania tego typu plikow) mi swiruje, probowalam zainstalowac jeszcze raz, ale to nic nie daje, ciagle wychodzi błąd i sie zamyka program:-( a teraz mi nie załaduje na youtube, choc wczesniej ładowałam z mojego aparatu, noo! próbowałam chyba z 5 razy i nic, a teraz jeszcze lepszy mam film, no goopie to wszystko:shake: Quote
Recommended Posts