madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Raz dwa trzy cztery maszeruje Hakelbery A za nimi Piksi, Diksi, wykąpane w proszku Ixi. Hihi:evil_lol: Dobry wieczór, obejrzałam zdjęcia, panienka jest śliczna:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 anmi0 napisał(a): Myśle... xD Ale nie zdazylam wymyslic... bo zasnelam ;) :roflt: madziasto4 napisał(a):Raz dwa trzy cztery maszeruje Hakelbery A za nimi Piksi, Diksi, wykąpane w proszku Ixi. Hihi:evil_lol: Madzka i jej rymowanki :loveu: Dziewczynka sliczna! A na zdjeciu nr 3 pozycja Alutkowa :loveu: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 1.http://img527.imageshack.us/img527/627/p10807061wk8.jpg 2. http://img140.imageshack.us/img140/3207/p10807051dd4.jpg Widzicie? Psa czesze się tylko do zdjęć:evil_lol: Aż sama zrobiłam się senna....dobranoc! Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jak słodko sobie śpiocha :loveu::loveu: Anusia & Alutka napisał(a): A na zdjeciu nr 3 pozycja Alutkowa :loveu: Ta zamiast dać zdjęcia Alutki to na innych psach pokazuje jak wygląda :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 tigrunia napisał(a):Jak słodko sobie śpiocha :loveu::loveu: Ta zamiast dać zdjęcia Alutki to na innych psach pokazuje jak wygląda :mad: A se rozjasnijcie psa i przyciemnijcie posciel i Ala jak malowana :loveu: Dzien dobry :grins: Quote
tigrunia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A se rozjasnijcie psa i przyciemnijcie posciel i Ala jak malowana :loveu: Dzien dobry :grins: :mad::mad: Dzień dobry:multi: Quote
anmi0 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dzień dobry, dzień dobry :) Hehe... piesek nie tylko do zdjec czesany, ale przeciez musi jakos wygladac no nie??? ;););) Nowe fotki :) z zimowych szaleństw. Czyzby w łapcie zimno było??? Zimowy aniołek xD Goniiitwa Coś wywąchała Chwila odpoczynku Quote
anmi0 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 I znowu biegniemy... Później sweterek załozylismy Hop! przez śnieg A tutaj sie zapadłam A taka sobie poza :) Skaczę sobie... :) :multi::multi::multi::multi: No i tyle na razie--> chciałam dac z lata, ale tak mi sie te spodobały, ze dalam te fotki hih. :) Quote
tigrunia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Śliczne fotki :loveu: A jak macie dużo śniegu .. u nas wczoraj troszke pruszyło, ale szybko się stopiło i tak na prawde jeszcze nie było w tym roku porządnego śniegu w Bydg. :placz: Jessi jeszcze śniegu nie widziała :shake: Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 nie widziała??? aj :(. piksi sie urodzila w marcu to widziala juz dawno temu :) ale pamietam pierwszy raz jak z nia wyszlam w tym roku to tak idzie pomalu idzie tak na mnie spoglada--> jakby zapomniala hih. :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 anmi0 napisał(a):nie widziała??? aj :(. piksi sie urodzila w marcu to widziala juz dawno temu :) ale pamietam pierwszy raz jak z nia wyszlam w tym roku to tak idzie pomalu idzie tak na mnie spoglada--> jakby zapomniala hih. :) Alutka tez jak zobaczyla w zeszlym roku snieg to nie wiedziala co z tym fantem zrobic, ale za chwile juz biegala jak goopek, tarzala sie i oczywiscie jadla :evil_lol: Dzien dobry :loveu: Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 smallpati--> dziekujemy :Cool!: Anusia&Alutka--> ten link w opisie nie działa, vco pisze <==KLIK >mi przynajmniej<. A mój piesek sniegu nie jadł hmm. :) Oj dzis sie działo! Ktoś w może 10 minutowych odstepach przez dosc dlugi czas puszczal petardy. nie moglam skarba uspokoić, goniła, postawione uszy, skulony ogon, bidulka! Aż sie naprawde zdziwiłam, bo w sylwestra spała i nic jej nie obchodziło, nawet jak sie obudziła, to sie nie bała. Ech... Quote
Kincia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witam :) Oj biedna... Ciekawe jak moj Luck przezyje 1 Sylwestra :evil_lol: Jackiego to nic nie rusza :evil_lol: Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Ja też jestem ciekawa jak bdz tym razem :) A moja psina to taka, że jak tylko ktoś otworzy drzwi do domu, albo jak siedzi na parapecie(to jednak chyba ulubione miejsce kazdego psiaka) i zobaczy kogos ZA płotem to szczeka jak wariatka. Nieraz to tak mnie przestraszy, ze myślę, że zawału dostalam:shake::shake::shake:. Nie wiem---> Da sie tego jakos oduczyc? Watpie... wasze yorki, tez takie ALARMIKI??? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='anmi0'] Anusia&Alutka--> ten link w opisie nie działa, vco pisze <==KLIK >mi przynajmniej<. A mój piesek sniegu nie jadł hmm. :) Aj bo ten link to zwichrowany jest. Musze go usunac jak sie zbiore w koncu :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No właśnie .. też nie ciekawi jak Jessina będzie się zachowywać w Sylwestra Quote
Karolajnaxx Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 :p Dziękujemy za zaproszonko do galerii Śliczna psinka... mmm yorczek - moje marzenie :evil_lol: Quote
anmi0 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Wczoraj troszke sobie poskakała, a ja porobilam pare fotek,a dzis z nudow troche poozdabialam :) Prosze: To na tyle :) wiecej nie miałam czasu robic ;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ale dziewczyna skacze! Macie zamiar trenowac agility? Dzien dobry prawie swiateczne. Quote
anmi0 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Macie zamiar trenowac agility? Dzien dobry prawie swiateczne. Dzien dobry!:multi: A co do agiliti to sie zastanawialam, ale w naszym malym miasteczku, ani w okolicy nie ma zadnego klubu ani nic :(, ale jak narazie takie domowe przeszkody swietnie sie sprawdzaja, tak na zachete :). W lecie wymyslam slalomiki pomidzy drzewkami, krzeslami itp. albo ustawiam pare przeszkod, drazki na ziemi, hehe Quote
anmi0 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 hoho, ale dawno mnie tu nie było :D sorki :evil_lol: oj u Piksi super cyekamz do wiosny, żeby można było na polu rozłożyć domowe przeszkody :D bo w domu nie zabardzo ma rozbieg zeby cos wyzszego ukladac :) Za 11 dni urodzinki :D Quote
Recommended Posts