Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anmi0 napisał(a):

Myśle... xD
Ale nie zdazylam wymyslic... bo zasnelam ;)

:roflt:

madziasto4 napisał(a):
Raz dwa trzy cztery maszeruje Hakelbery
A za nimi Piksi, Diksi, wykąpane w proszku Ixi.
Hihi:evil_lol:

Madzka i jej rymowanki :loveu:

Dziewczynka sliczna!
A na zdjeciu nr 3 pozycja Alutkowa :loveu:

Posted

Jak słodko sobie śpiocha :loveu::loveu:

Anusia & Alutka napisał(a):

A na zdjeciu nr 3 pozycja Alutkowa :loveu:

Ta zamiast dać zdjęcia Alutki to na innych psach pokazuje jak wygląda :mad:

Posted

Dzień dobry, dzień dobry :)

Hehe... piesek nie tylko do zdjec czesany, ale przeciez musi jakos wygladac no nie??? ;););)
Nowe fotki :) z zimowych szaleństw.

Czyzby w łapcie zimno było???

Zimowy aniołek xD

Goniiitwa

Coś wywąchała

Chwila odpoczynku

Posted

I znowu biegniemy...

Później sweterek załozylismy

Hop! przez śnieg

A tutaj sie zapadłam

A taka sobie poza :)

Skaczę sobie... :)

:multi::multi::multi::multi:
No i tyle na razie--> chciałam dac z lata, ale tak mi sie te spodobały, ze dalam te fotki hih. :)

Posted

Śliczne fotki :loveu: A jak macie dużo śniegu .. u nas wczoraj troszke pruszyło, ale szybko się stopiło i tak na prawde jeszcze nie było w tym roku porządnego śniegu w Bydg. :placz: Jessi jeszcze śniegu nie widziała :shake:

Posted

nie widziała??? aj :(. piksi sie urodzila w marcu to widziala juz dawno temu :) ale pamietam pierwszy raz jak z nia wyszlam w tym roku to tak idzie pomalu idzie tak na mnie spoglada--> jakby zapomniala hih. :)

Posted

anmi0 napisał(a):
nie widziała??? aj :(. piksi sie urodzila w marcu to widziala juz dawno temu :) ale pamietam pierwszy raz jak z nia wyszlam w tym roku to tak idzie pomalu idzie tak na mnie spoglada--> jakby zapomniala hih. :)

Alutka tez jak zobaczyla w zeszlym roku snieg to nie wiedziala co z tym fantem zrobic, ale za chwile juz biegala jak goopek, tarzala sie i oczywiscie jadla :evil_lol:

Dzien dobry :loveu:

Posted

smallpati--> dziekujemy :Cool!:

Anusia&Alutka--> ten link w opisie nie działa, vco pisze <==KLIK >mi przynajmniej<. A mój piesek sniegu nie jadł hmm. :)

Oj dzis sie działo! Ktoś w może 10 minutowych odstepach przez dosc dlugi czas puszczal petardy. nie moglam skarba uspokoić, goniła, postawione uszy, skulony ogon, bidulka!
Aż sie naprawde zdziwiłam, bo w sylwestra spała i nic jej nie obchodziło, nawet jak sie obudziła, to sie nie bała. Ech...

Posted

Ja też jestem ciekawa jak bdz tym razem :)

A moja psina to taka, że jak tylko ktoś otworzy drzwi do domu, albo jak siedzi na parapecie(to jednak chyba ulubione miejsce kazdego psiaka) i zobaczy kogos ZA płotem to szczeka jak wariatka. Nieraz to tak mnie przestraszy, ze myślę, że zawału dostalam:shake::shake::shake:.
Nie wiem---> Da sie tego jakos oduczyc? Watpie... wasze yorki, tez takie ALARMIKI??? :cool3:

Posted

Wczoraj troszke sobie poskakała, a ja porobilam pare fotek,a dzis z nudow troche poozdabialam :) Prosze:

To na tyle :) wiecej nie miałam czasu robic ;)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Macie zamiar trenowac agility?

Dzien dobry prawie swiateczne.

Dzien dobry!:multi:
A co do agiliti to sie zastanawialam, ale w naszym malym miasteczku, ani w okolicy nie ma zadnego klubu ani nic :(, ale jak narazie takie domowe przeszkody swietnie sie sprawdzaja, tak na zachete :). W lecie wymyslam slalomiki pomidzy drzewkami, krzeslami itp. albo ustawiam pare przeszkod, drazki na ziemi, hehe

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

hoho, ale dawno mnie tu nie było :D sorki :evil_lol: oj u Piksi super cyekamz do wiosny, żeby można było na polu rozłożyć domowe przeszkody :D bo w domu nie zabardzo ma rozbieg zeby cos wyzszego ukladac :)
Za 11 dni urodzinki :D