Iza. Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 W sumie to wnic ciekawego ;) Oprócz tego, żem chora i za tydzień mam egzamin, w ogóle sie nie uczę :evil_lol: Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Oj te testy:roll: Nienawidze ich:angryy: No to zdrowiej! Żebyś mogła myśleć:cool3: A jak ci próbny poszedł? Wogóle teraz 3 klasy mają szczęście, bo nie piszą z angielskiego, a ja będę musiała:shake: Quote
Iza. Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja tez ich nie nienawidze ;) Próbny słabo ;) szczególnie mat - fiz tylko 29 pkt, z humana 38 No tak to jedyny pozytyw tych testów, ze z angola nie piszemy :cool3: Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ja tez bede musiała juz z angielskiego pisac:P ale ma sie podobno nie liczyc do tego czy sie ktos dostanie do szkoły czy nie:) hehe:P Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 67 na 100... Ja się boje tego... żebym chociaż na jakies konkursy chodziłą czy coś to dodają punkty, a takto nic Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja tez bede musiała juz z angielskiego pisac:P ale ma sie podobno nie liczyc do tego czy sie ktos dostanie do szkoły czy nie:) hehe:P no właśnie te 2 klasy mają wiekszego pecha nie wiem nam baba od anglika mówiła, że się liczy i potem na mature też:roll: Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 anmi0 napisał(a):no właśnie te 2 klasy mają wiekszego pecha nie wiem nam baba od anglika mówiła, że się liczy i potem na mature też:roll: ale ty w 1gim jesteś nie? no a ja w drugiej i my jako pierwsi to piszemy i dlatego:) potem innym rocznikom ma sie juz liczyć;/ a my ze jako pierwsi to jeszcze nie chyba ze jakas dana szkołą bedzie chciała.... Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 no, 1:roll: OMG co za debile to wymyślili... ja się tak nie bawię:-( no, ale dobra ile miałaś z tego próbnego? czy tam jaki to pisaliście? Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 anmi0 napisał(a):no, 1:roll: OMG co za debile to wymyślili... ja się tak nie bawię:-( no, ale dobra ile miałaś z tego próbnego? czy tam jaki to pisaliście? nom niestety tylko debile cos takiego wymyslają:P heh:) dopiero bedziemy pisac we wtorek i środe te próbne... tak jak 3 klasy.. a z ang dopiero w 3kl bedziemy pisac w tym roku nie mamy próbnych z anglika... Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 aha no racja ale pogoda okropna jest, koleżanka z Kanady, która przyjechała 4 lata temu nauczyła nas piosenki: Rain, rain Go away come and get us another day. Taka zajebista muzyczka :P Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 anmi0 napisał(a):aha no racja ale pogoda okropna jest, koleżanka z Kanady, która przyjechała 4 lata temu nauczyła nas piosenki: Rain, rain Go away come and get us another day. Taka zajebista muzyczka :P nom:) u mnie tez zimno i zaczeło padac przed chwila jak byłam z kabim na dworze o co to za piosenka:D:D A co powiesz ?? co u piksi?? Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Piksi sama sobie teraz chodzi na polko:p A bo siedzieliśmy na stadionie i nagle zaczęło kropić to ja mówię- rain, rain a Kaśka sobie śpiewa. Ale chodzi o tłumaczenie na pl? jak tak to: deszcz, deszcz odejdź i przyjdź w inny dzień tak mniej więcej, krótka i słowa takie sobie, ale jest super:evil_lol: Piksi? aa brat się z nia bawi to goni po całym domu i to z takim niezłym rozpędem mała wyścigówka, że tak powiem:lol: Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 anmi0 napisał(a):Piksi sama sobie teraz chodzi na polko:p A bo siedzieliśmy na stadionie i nagle zaczęło kropić to ja mówię- rain, rain a Kaśka sobie śpiewa. Ale chodzi o tłumaczenie na pl? jak tak to: deszcz, deszcz odejdź i przyjdź w inny dzień tak mniej więcej, krótka i słowa takie sobie, ale jest super:evil_lol: Piksi? aa brat się z nia bawi to goni po całym domu i to z takim niezłym rozpędem mała wyścigówka, że tak powiem:lol: heh:) aa;) nie no ogólnie co to jest za piosenka;P hehe:) ake to jakas szkolna jej chyba nue?? heh:D kabi tez ma taki rozped a potem na zakrecie nie moze wyrobic:P a brat ile ma lat ze sie z nią goni??:D:D Quote
anmi0 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Yyy brat ma 5 lat...tak 5 hehe:lol: Chyba szkolna bo taka dziwna:cool3: a ta sie wyrabia+ omija różne przeszkody typu krzesła, progi itd.:loveu: Oj nudy, a ja się może zaczna uczyć, bo jutro znowu sprawdzian(no ja nie wiem co to sie dzieje caly czas sprawdziany, no:mad:) Dobranoc wszystkim :* Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 anmi0 napisał(a):Yyy brat ma 5 lat...tak 5 hehe:lol: Chyba szkolna bo taka dziwna:cool3: a ta sie wyrabia+ omija różne przeszkody typu krzesła, progi itd.:loveu: Oj nudy, a ja się może zaczna uczyć, bo jutro znowu sprawdzian(no ja nie wiem co to sie dzieje caly czas sprawdziany, no:mad:) Dobranoc wszystkim :* heh:) to mały jest:) ja mam starsza siostre tylko:) ale takie małe dzieciaki sa fajne:) hehe:) :D ja mam tez sprawdzian ale z biologii... musze sie jeszcze nauczyc dobrze... bo nie mam co liczyc na pomoc osoby siedzacej ze mną w ławce a to on prędziej liczy ze ja mu pomoge:P bo chłopak-dziewczyna siedzimy;/ bo podobno strasznie niegrzeczni jestesmy.... Quote
Cheritka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witam yorczkowych :loveu: przyszliśmy podziwiać zdjęcia , a tu ............. same pogaduchy :angryy: Quote
anmi0 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) to mały jest:) ja mam starsza siostre tylko:) ale takie małe dzieciaki sa fajne:) hehe:) :D ja mam tez sprawdzian ale z biologii... musze sie jeszcze nauczyc dobrze... bo nie mam co liczyc na pomoc osoby siedzacej ze mną w ławce a to on prędziej liczy ze ja mu pomoge:P bo chłopak-dziewczyna siedzimy;/ bo podobno strasznie niegrzeczni jestesmy.... Oj przerąbane :/ fajne, fajne tylko jak co do czego przyjdzie to wyje o nic+skarży jak nikt inny:lol: Ja biologię w miarę lubię, ale jest strasznie dużo do uczenia tj. teraz bierzemy wszystki układy(człowieka- oddechowy, krwionośny itd.) wczesniej ciało czlowieka no i tak... Quote
anmi0 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Cheritka napisał(a):Witam yorczkowych :loveu: przyszliśmy podziwiać zdjęcia , a tu ............. same pogaduchy :angryy: pierwsza strona takich porządnych pogaduszek:eviltong: strone wcześniej fotki są:cool3: Właśnie mi przyszły moje smackersy!!! no to tak, mam: skittles banana berry f'lip juicees wavy watermelon, original cotton candy shimmer marshmallow skittles strawberry watermelon squezzy strawberry limeadeliquid strawberry kiwi coca-cola cherry :multi: narazie wypróbowałam skittlesa banana-berry wynik?pachnie tak ładnie, że aż dech zapiera!lkto jadl skittlesa tego to wie:eviltong:nadaje ustom lekki połysk, a smak?: słodko bananowy!:loveu: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 anmi0 napisał(a):Oj przerąbane :/ fajne, fajne tylko jak co do czego przyjdzie to wyje o nic+skarży jak nikt inny:lol: Ja biologię w miarę lubię, ale jest strasznie dużo do uczenia tj. teraz bierzemy wszystki układy(człowieka- oddechowy, krwionośny itd.) wczesniej ciało czlowieka no i tak... nom..;/ hehe;P ale mimo wszystko młodsze rodzeństwo w takim wieku jak ty masz jest fajne:D A tez miałam to w 1klasie:) teraz mamy bezkręgowce:P w sumie proste ale trzeba było sie nauczyc troche:P łatwy był nawet;) A co u ciebie?? Quote
anmi0 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 aj co u mnie? wreszcie piątek tak mi szybko przeleciało włąśnie znalazłam świetny obóz na któy chyba pojade!:multi: oczywiście jezdziecki:eviltong: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nom wreszcie;) o super:D ja tez chciałam jechac na obóz ale sama to nie chce... całe wakacje w domu bede siedziec bo jade na wakcje w maju...:P heh:) a co u piksi?? Quote
anmi0 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 w maju? wow a gdzie jak moge wiedzieć:eviltong: Była babcia, oczywiscie mimo moich zakazów dala Piksi winogronka, chleba i sos zze spaghetti:angryy::angryy::angryy: oh...zaraz normalnie coś jej powiem:mad: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 anmi0 napisał(a):w maju? wow a gdzie jak moge wiedzieć:eviltong: Była babcia, oczywiscie mimo moich zakazów dala Piksi winogronka, chleba i sos zze spaghetti:angryy::angryy::angryy: oh...zaraz normalnie coś jej powiem:mad: nom w maju:P do egiptu jade:P hehe:) te babcie zawsze takie są:) ale daruj jej to tylko nastepnym razem nie pozwól jej:) Quote
Pusiakowa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jakie Sliczne dziewczynki :loveu: . I prosze o nowe fotki :oops: . ;] Pozdrawiamy :) . Quote
Recommended Posts