anmi0 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hejka xD Przyszła kolej na moją sunie ;) Pare słów o niej: Imionko- Piksi Ur.- 12.03.2006 Mieszka- w Nowym Targu xD Kocha- swoja mysz(pluszowa heh., bo pare osob juz mi sie pytalo czy jej nie zagryzie ;)) i takiego malego zoltego misia i mnieeeee :) Uwielbia- gonity w lecie po polu miedzy drzewkami i rozlinkami ^^ Nie nawidzi- gdy sie z nia draznie i nie hcce jej dac misia To zapraszam do wypowiadania sie ;););) niestety fotki z dzieciństwa mam na starym komputerze :roll: postaram sie je kiedys wstawic ;) Narazie tylko tyle :cool3: maksymalnie 5 zdjęć w jednym poście Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ooo kolejna yorkusia! I prawie Alutkowa rówieśniczka, bo Ala urodziła się 21.02.2006r :grins: Pozdrawiamy :hand: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witam się i ja :multi: Śliczna niunia :loveu: A teraz coś o sobie jeszcze napisz :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witamy :multi: Śliczna suńka :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witamy sie i My :) Prześliczna panieneczka:loveu: Pozdrawiamy ciepło:multi: Quote
anmi0 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Oj dziekuje wszystkim i ja witam ;););) No to teraz troszke o mnie: Ja- Anka, mieszkam w Nowym Targu(niedaleko Zakopanego).Kocham konie, ale psy są są w "randze" zaraz po nich ^^. Przed Piksą miałam owczarka niemieckiego, który sie do nas przyplątał. Był baardzo ufny, niestety przeprowadzajac się co było niestety konieczne, musielismy go odwieźć do przyjaciółki(ktora chetnie go przygarnela, ale niestety mieszkala 40 km od nas), bo baba od, ktorej wynajelismy, nie pozwolila trzymac psow! Piesek z rozpaczy uciekł i niestety nie wiem co sie z nim stało ;( ;( ;(. Moim marzeniem jest piękny, czarny dog niemiecki! Strasznie mi sie podoba ta rasa równie jak i yorki. ALe upodobania nie? Duzy i maly ;););) No to tyle o mnie, daje nastepne fotki z lata :) Piksi chyba kocha zime. Tak szaleje w sniegu tarza się i skacze przez zaspy, ze nie ma lepszego widoku :* Quote
anmi0 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 W tym poście będą wszystkie banerki i avatary. (narazie ich jest malutko ;)) Bannerki: Od smallpati :* Avatarki: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam Ale śliczna dziewczynka:loveu: A ja poproszę jakieś fotki aktualne:multi: Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Śliczne fotki :loveu: Z niecierpliwością czekam na zimowe .. :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 tigrunia napisał(a):Śliczne fotki :loveu: Z niecierpliwością czekam na zimowe .. :evil_lol: A ja nie widze nowych fotkow :hmmmm: Quote
anmi0 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A ja nie widze nowych fotkow :hmmmm: a co kwadraciki z czeronymi krzyzykami?? na pierwszej stronie sa na dole ;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 anmi0 napisał(a):a co kwadraciki z czeronymi krzyzykami?? na pierwszej stronie sa na dole ;) Nawet kwadracikow nie widze buuu Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nawet kwadracikow nie widze buuu Zdejmij te okulary to zobaczysz :cool1: Quote
anmi0 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Uj to nie wiem czemu teraz fotki dzisiaj porobione bo spadlo troche sniegu, a wczesniej odwilz ^^ :) mam nadzieje, ze teraz beda dla wszystkich widoczne :* Quote
anmi0 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nawet kwadracikow nie widze buuu eh, a puste pole widzisz??? bo jak tak to klik prawym i pokaz obraz--> jak nie probowalas ;) nie wiem czemu mi bez problemu sie wlanczaja jakby co to podam linki do nich;) Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ale świetne fotki!! Śniegowe szaleństwo :loveu: :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 anmi0 napisał(a):eh, a puste pole widzisz??? bo jak tak to klik prawym i pokaz obraz--> jak nie probowalas ;) nie wiem czemu mi bez problemu sie wlanczaja jakby co to podam linki do nich;) Aaaaale wlochacz :megagrin: Dzisiejsze to ja widze :loveu: Jakie ma dlugie wloski :grins: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Zazdroszczam zimy:loveu: U nas takie nie wiadomo co... Quote
anmi0 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 hihi na podhalu snieg to juz od poczatku listopada byl ^^ ale "znikl" i teraz znow napadalo. A jak tam wasze yorki (i nie tylko;)) znosza zime??? a ta dluga szatke to na wiosne zetne ;) bo bdz jej goraco, a pozaatym wole tak bardziej na sportowo niz na elegancko :) Quote
anmi0 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ah puusto cus :shake: moze zachece fotkami hihi jeszcze z dawna moze powstawiam xD TERAZNIEJSZE Myśle... xD Ale nie zdazylam wymyslic... bo zasnelam ;) A co! w lozku najwygodniej Uj... Co to mi po oczach swieci???!!! hmm?? Quote
anmi0 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Spioch jeden wylegiwałby sie tylko :) Bez misia ani rusz! Na pleckach- prosze głaskac! :razz::razz::razz::razz::razz:Tyle na razie bo mi braknie ;):razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts