Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka xD
Przyszła kolej na moją sunie ;)
Pare słów o niej:
Imionko- Piksi
Ur.- 12.03.2006
Mieszka- w Nowym Targu xD
Kocha- swoja mysz(pluszowa heh., bo pare osob juz mi sie pytalo czy jej nie zagryzie ;)) i takiego malego zoltego misia i mnieeeee :)
Uwielbia- gonity w lecie po polu miedzy drzewkami i rozlinkami ^^
Nie nawidzi- gdy sie z nia draznie i nie hcce jej dac misia

To zapraszam do wypowiadania sie ;););) niestety fotki z dzieciństwa mam na starym komputerze :roll: postaram sie je kiedys wstawic ;)

Narazie tylko tyle :cool3:

maksymalnie 5 zdjęć w jednym poście

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj dziekuje wszystkim i ja witam ;););)
No to teraz troszke o mnie:
Ja- Anka, mieszkam w Nowym Targu(niedaleko Zakopanego).Kocham konie, ale psy są są w "randze" zaraz po nich ^^. Przed Piksą miałam owczarka niemieckiego, który sie do nas przyplątał. Był baardzo ufny, niestety przeprowadzajac się co było niestety konieczne, musielismy go odwieźć do przyjaciółki(ktora chetnie go przygarnela, ale niestety mieszkala 40 km od nas), bo baba od, ktorej wynajelismy, nie pozwolila trzymac psow! Piesek z rozpaczy uciekł i niestety nie wiem co sie z nim stało ;( ;( ;(.
Moim marzeniem jest piękny, czarny dog niemiecki! Strasznie mi sie podoba ta rasa równie jak i yorki. ALe upodobania nie? Duzy i maly ;););)
No to tyle o mnie, daje nastepne fotki z lata :)
Piksi chyba kocha zime. Tak szaleje w sniegu tarza się i skacze przez zaspy, ze nie ma lepszego widoku :*

Posted

Uj to nie wiem czemu teraz fotki dzisiaj porobione bo spadlo troche sniegu, a wczesniej odwilz ^^

:) mam nadzieje, ze teraz beda dla wszystkich widoczne :*

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Nawet kwadracikow nie widze buuu

eh, a puste pole widzisz??? bo jak tak to klik prawym i pokaz obraz--> jak nie probowalas ;) nie wiem czemu mi bez problemu sie wlanczaja jakby co to podam linki do nich;)

Posted

anmi0 napisał(a):
eh, a puste pole widzisz??? bo jak tak to klik prawym i pokaz obraz--> jak nie probowalas ;) nie wiem czemu mi bez problemu sie wlanczaja jakby co to podam linki do nich;)

Aaaaale wlochacz :megagrin:
Dzisiejsze to ja widze :loveu:
Jakie ma dlugie wloski :grins:

Posted

hihi na podhalu snieg to juz od poczatku listopada byl ^^ ale "znikl" i teraz znow napadalo.

A jak tam wasze yorki (i nie tylko;)) znosza zime??? a ta dluga szatke to na wiosne zetne ;) bo bdz jej goraco, a pozaatym wole tak bardziej na sportowo niz na elegancko :)

Posted

Ah puusto cus :shake: moze zachece fotkami hihi
jeszcze z dawna moze powstawiam xD

TERAZNIEJSZE

Myśle... xD

Ale nie zdazylam wymyslic... bo zasnelam ;)

A co! w lozku najwygodniej

Uj...

Co to mi po oczach swieci???!!! hmm??

Posted

Spioch jeden wylegiwałby sie tylko :)

Bez misia ani rusz!

Na pleckach- prosze głaskac!

:razz::razz::razz::razz::razz:Tyle na razie bo mi braknie ;):razz::razz::razz::razz::razz: