Kora- Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Haker ma ok. 2 lat w schronisku przebywa od lutego tego roku więc już prawie rok, miał wypadek samochodywy przy którym musiała zostać uszkodzona przednia łapka, ponieważ nie miał w niej czucia i została amputowana,jest bardzo energicznym psem, choć ma trzy łapki na spacerch daje czadu za czterech.Bardzo przyjazny,do ludzi jak i do zwierząt,najlepszy był by dla niego domek z ogrodem, żeby mógł się wylatać i nie męczył przy tym właściciela, który biegał by z nim na smyczy. ;] Haker, przebywa w Gdyńskich schronisku "CIAPKOWO" Kontakt [SIZE=3]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Ciapkowo" w Gdyni ul. Małokacka 3A 81-654 Gdynia telefon: 0-58 622 25 52 ciapkowo@neostrada.pl Quote
karolina1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 oj nasz bidul.. ludzie dawać tuu niech skoczy na 1.. może tam znajdze swojego pana lub panią.. Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a co tu tak pusto?? :crazyeye: ZAbieram na spacerek naszą bidulke. Quote
Wola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Monika malutka rada... Wklej więcej zdjęć bo na to ludzie patrzą w pierwszej kolejność, dopisz jeszcze że akceptuje inne suczki i psy, ze jest łagodny i wesoły. Lubi dzieci. hm.... tyle na razie mam w głowie, to odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania;) no i jeszcze czy kastrat czy nie ale tego nie wiem Quote
Kora- Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Soniu, wkleje wkleje, jak tylko jakieś lepsze zdjęcia porobie ;) Quote
Wola Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Super;) a będziesz dzisiaj z aparatem?? trzeba porobić zdjęcia malamuta, bo taka Pani go ogłosi tylko bez zdjęć nici. Quote
karolina1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dziś monika była lecz gdzieś znikła ;D zdjęcia robiłyśmy tylko bullowatym..a o reszcze ups.! zapomniałyśmy chyba że Monika porobiła ;P Quote
Kora- Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Porobiłam, porobiłam. Brałam po kolei psy z tych zielonych boksów. I Tobie Soniu powysyłam, chyba że mam tu bezpośrednio wstawić. :) I malamutowi także zdjęcia są . :) Quote
Wola Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dzięki za zdjątka:) już się nimi zajmuję:) Quote
karolina1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nie no co tu taka cisza?? Zabieram szybko na spacerek bo sie Hakerek posiusia.. Quote
Wola Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 no to ja wymiziam i pyszną kolacyjkę przyniosę;) Quote
Kora- Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Przepraszam dziewczyny że już tak rzadko wątki podnosze, ale tyle nauki mam że tylko wchodze i zaglądam. :) Ale w świeta to androbie ;D Dziewczyny a w schronisku mogę zostawiac ciuchy na zmiane? Quote
Kora- Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 O to dobrze :P bo ja zazwyczaj do plecaka spodnie wkładałam, a potem ksiażki mi tym wszystkim śmierdziały ;D Quote
Wola Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 znam to :lol: ale szybko zrezygnowałam z noszenia tego za każdym razem Quote
Recommended Posts