Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
Szczęściara! I pewnie dwa razy więcej siniaków na nogach co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i 2 razy więcej ze stołu postrącane :mad:
a wiecie, że ogon potrafi zbić szklankę tak, że się nie rozpada na kawałki tylko stoi popękana na miejscu? :crazyeye:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a wiecie, że ogon potrafi zbić szklankę tak, że się nie rozpada na kawałki tylko stoi popękana na miejscu?

najgorsze, że nowu zaczyna się zeson bombkowy, nie zliczę ile już ich poszło od ogona Kany:angryy:

Posted

boksiedwa napisał(a):
i 2 razy więcej ze stołu postrącane :mad:
a wiecie, że ogon potrafi zbić szklankę tak, że się nie rozpada na kawałki tylko stoi popękana na miejscu? :crazyeye:
Nie! serio???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: :loveu::loveu::loveu:

Posted

majoka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

najgorsze, że nowu zaczyna się zeson bombkowy, nie zliczę ile już ich poszło od ogona Kany:angryy:
To tzreba iść za moim przykładem i mieć - nietłukące! :pNo niestety moje kochane albo ogon albo bombki! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czartabaza napisał(a):
hej, no!?
ja wybieram ogonek...
a choinka i tak bedzie stała...
w tamtym roku ogonek trafił w tylko jedna banie...:evil_lol:
A czy ja mówiłam że wybieram choinkę?! Ogonek jest najlepsy! Mój, mój!

Jedna bombka?- mój Krosiu jak ostatnio miałam zwykłe bombki to za jednym machnięciem 3 załatwił:cool1:

Posted

Mnie najbardziej wkurza to że w środku nocy Kora jak wstanie z wyra otrzepuje sie i zawsze wali łogunem o szafe..a to głośno słychac:shake::evil_lol: no i raz mi oko podbilła tą siekierką:diabloti:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Powinny powstac nowe modele choinek dla boksiarzy:evil_lol:

Zgadzam się! I jeszcze powinny powstawać ochraniacze na nogi dla posiadaczy ogoniasków.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwia i boksery']To moja pociecha-jako wzorzec w Moim Psie-w numerze chyba listopadowym :diabloti:
Tyż z ogonkiem ;)

http://img235.imageshack.us/img235/7315/enzojakwzorzecsk7.th.jpg
Mł.Ch.Pl Ch.Pl Jedna na Milion ENZO

I moja druga pociecha-już nie jako http://img440.imageshack.us/img440/7114/fleurbestjuniordn0.th.jpg Mł.Ch.Pl Ch.Pl Jedna na Milion FLEUR
No proszę i rasowce czystej krwi też są :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

sylwia i boksery napisał(a):
Ano też są :loveu:
To ja juz szukam waszej galeryjki bo sem chce pocieszyć oko :loveu::loveu::loveu::loveu:

albo prosze o link... bedzie szybciej