lidka_park Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 może w przyszłym tygodniu Doduś pojedzie do swojego kochającego domku do Białegostoku 3majcie kciuki :) Quote
Monia70 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ojjjjjjjjejejej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaciskam i tzrymam.Tak bardzo zasługuje na dom!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hanah Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 co jemu jest z tym serduszkiem? jakie leki dostaje. Ten kaszel od serca czy od płuc. Mój dostaje na dusznośći theovent, kosztuje 10 zl i działa bardzo dobrze. Jeśli dodo ma obrzęk płuc podajcie mu Furosemid, tak dostaje moj staruszek. Tez problemy z serduchem, dostaje jeszcze Vetmedin - rewelacyjny lek, działa cuda. On jest taki fajniutki starszk. Trzymam kciuki za jego nowy domek, oby sie udało. Zyczę powodzenia Quote
lidka_park Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 kochani, mam super wieści Dodo pojechał dzis do nowego domku do Białegostoku :multi: Quote
Kanzaj Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 lidka_park napisał(a):kochani, mam super wieści Dodo pojechał dzis do nowego domku do Białegostoku :multi: O rany, ale cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Oby się chłopakowi dobrze wiodło!!!!!!!!!!! Quote
ada_1994 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To super wiadomość!:multi: Trzymaj się Dodo! Quote
Monia70 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ooo jejku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakże się cieszę:multi::multi::multi::multi: Kolejna bidulka , której się udało !!!!! Super, jest powód do ogromnej radości :lol::lol: Dodus, nich Ci sie szczęści w nowym domku.Niech Ci nei zabraknie ciepła, miłosci i cudownego ludzkiego dotyku. A państwu Dodusia....DZIĘKUJEMY ! Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 mnie tu długo nie było..zaglądam a tu takie wieści :multi: najlepsze co mogło go spotkać...ukochany dom dla takiego schorowanego dziadziunia...niech jest szczęśliwy :loveu: Quote
Recommended Posts