Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dalej do Iłowa cała trasa zajmuje jakies połtorej godziny zalezy od ruchu.
Zalezy mi na pzrewiezieniu go janjaszybciej zebym jeszce była w PL i mogła byc "pod ręką"

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati,
zmien plissss tytul na inny. I skad dokad szukasz odplatnego transportu.
Trzeba jak najszybciej odwiezc psiaka do nowego domu, zebys zobaczyla na wlasne oczy jak tam jest.

Posted

Pati, masz umowe adopcyjna? W razie czego to wpisz oprocz siebie Fundacje Dr Lucy, gdyby Ci Panstwo chcieli oddac psa z jakiegos powodu. Zeby nie wyladowal w schronisku :shake:

Czyli w sobote wyjazd? Trzymam kciuki :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pati, masz umowe adopcyjna? W razie czego to wpisz oprocz siebie Fundacje Dr Lucy, gdyby Ci Panstwo chcieli oddac psa z jakiegos powodu. Zeby nie wyladowal w schronisku :shake:

jakby Panstwo chcieli go oddac z jakiegos powodu to ma trafic do mnie!!! to jest warunkiem adopcji Pani o tym wie i sie na to zgadza.

Posted

zorba juz w nowym domu. Zdejc ja nie robiłam ale nowi Panstwo fotografowali go jak gwiazde filmowa wiec jak tylko zdjecia mi przyslą zaraz je wstawie. Ciotki mozemy spac spokojnie Moj kochany psiak trafił do PSIEGO RAJU!!! :multi:
pnastwo bardzo dopowiedzialni, pzrejmujacy sie nim, kochający wielki ogrod , duzy dom kocia koleznka. Czego psiak moze chciec więcej .
jutro napsze wiecej teraz uciekam .

Jeszcze tylko WIELKIE DZIĘKI wszystkim , ktorzy mi pomogli. To dzeki Wam Zorba nie zdechł i dostał nową szanse od losu!!!!!!:loveu:

Posted

Pati, największe podziękowania należą się Tobie - za tymczas, który momentami zamieniał Tobie i Twojej rodzinie życie w ring bokserski ;), za cierpliwość i serce. Dzięki! :loveu:
A, i jeszcze, żeby zadowolić pewnego pana śledczego Rysia zakrzyknę głośno ACH i OCH! :evil_lol: Super, że nowy dom Zorby okazał sie taki wspaniały :lol: