pati Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 dalej do Iłowa cała trasa zajmuje jakies połtorej godziny zalezy od ruchu. Zalezy mi na pzrewiezieniu go janjaszybciej zebym jeszce była w PL i mogła byc "pod ręką" Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pati, zmien plissss tytul na inny. I skad dokad szukasz odplatnego transportu. Trzeba jak najszybciej odwiezc psiaka do nowego domu, zebys zobaczyla na wlasne oczy jak tam jest. Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no i dajcie na transportowy znać...moze ktoś będzie jechał Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pati, daj jeszcze prosbe na forum collie. Jest kilka osob spod Wawy, powinny pomóc w transporcie. Quote
pati Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 dzieki Ula juz poprosiłam o pomoc i tam Quote
mag.da Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jo37 kiedyś pomagała w transporcie kieleckich psów, jest chyba z Warszawy. Quote
pati Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 :loveu:własnie sie odezwała do mnie bedziemy rozmawiać Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 pati napisał(a)::loveu:własnie sie odezwała do mnie bedziemy rozmawiać no właśnie mialam pisać, że Jo zaoferowała pomoc! Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To super!Dobrze by bylo, zeby Pati zobaczyla przed wyjazdem ten domek, w ktorym ma zamieszkac Zorba. Quote
pati Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 dundrop z forum colie zaproponowała , ze nam pomoze. RRuszamu najprawdopodobniej w sobote. Trzymajcie kciuki. Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pati, masz umowe adopcyjna? W razie czego to wpisz oprocz siebie Fundacje Dr Lucy, gdyby Ci Panstwo chcieli oddac psa z jakiegos powodu. Zeby nie wyladowal w schronisku :shake: Czyli w sobote wyjazd? Trzymam kciuki :kciuki: Quote
pati Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ulka18 napisał(a):Pati, masz umowe adopcyjna? W razie czego to wpisz oprocz siebie Fundacje Dr Lucy, gdyby Ci Panstwo chcieli oddac psa z jakiegos powodu. Zeby nie wyladowal w schronisku :shake: jakby Panstwo chcieli go oddac z jakiegos powodu to ma trafic do mnie!!! to jest warunkiem adopcji Pani o tym wie i sie na to zgadza. Quote
pati Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 jutro wielki dzien mojego szczczęscia :loveu: trzymajcie kciuki oby Zorba oczarował nowych wascicieli tak jak mnie. Quote
zurdo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie może być inaczej, ze zdjęć widać, że to niezły czaruś :lol: Quote
Ulka18 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pati, jakbys mogla zrobic zdjecia Zorby w nowym domu :modla: Zebysmy spali wszyscy spokojnie :wink: Quote
zurdo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czekamy od rana na bardzo dobre wieści :kciuki: Quote
Ulka18 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Pati zaraz napisze co i jak. Wiem tylko, ze domek Fantastyczny. Tak mowila mi Pati przez telefon :klacz: Quote
ewelinka_m Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 wspaniale :multi::multi: oby więcej takich zakończeń Pati czekam z niecierpliwością Quote
pati Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 zorba juz w nowym domu. Zdejc ja nie robiłam ale nowi Panstwo fotografowali go jak gwiazde filmowa wiec jak tylko zdjecia mi przyslą zaraz je wstawie. Ciotki mozemy spac spokojnie Moj kochany psiak trafił do PSIEGO RAJU!!! :multi: pnastwo bardzo dopowiedzialni, pzrejmujacy sie nim, kochający wielki ogrod , duzy dom kocia koleznka. Czego psiak moze chciec więcej . jutro napsze wiecej teraz uciekam . Jeszcze tylko WIELKIE DZIĘKI wszystkim , ktorzy mi pomogli. To dzeki Wam Zorba nie zdechł i dostał nową szanse od losu!!!!!!:loveu: Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no to super!!!! powodzenia w nowym domku!:loveu: Quote
zurdo Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Pati, największe podziękowania należą się Tobie - za tymczas, który momentami zamieniał Tobie i Twojej rodzinie życie w ring bokserski ;), za cierpliwość i serce. Dzięki! :loveu: A, i jeszcze, żeby zadowolić pewnego pana śledczego Rysia zakrzyknę głośno ACH i OCH! :evil_lol: Super, że nowy dom Zorby okazał sie taki wspaniały :lol: Quote
Ulka18 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Zurdo, najwazniejsze jest, ze pies jest w dobrych rekach... co oczywiscie sprawdzimy za jakis czas... A panu sledczemu mowimy :shithappens: Quote
irenaka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Pati! Gratuluję domu i trzymam kciuki za kolejną udaną adopcję. Quote
Recommended Posts