olenka_f Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pani Która chce Sanderke chyba czytała wątek i oglądała zdjęcia, wie że Sandra to żywioł i że jest żarłoczna i że płaczek jak sie jej zabawki zabierze i że krzyczeć i bić nie wolno i przytulać i przytulać i kochać i kochać tylko wolno Quote
Greven Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Brzmi zachęcająco :razz: Może ta pani weźmie dwie Sandry do adopcji? :razz: Quote
olenka_f Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Greven napisał(a):Brzmi zachęcająco :razz: Może ta pani weźmie dwie Sandry do adopcji? :razz: załatwione pogadam z nią, Pani fajna to może się pakuj coooooooooooo:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Jak znajdziemy transport dla suni do Warszawy to Ola weźmie Age. To jej jedyna szansa na przezycie wiec weźmy sie za szukanie na ostro! Quote
Bodziulka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Głosujcie na Boksery!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739 Quote
olenka_f Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a potem prawie całą noc :placz::placz::placz::placz: Dziś dzwoniła do mnie Pani Sanderki i jest nią oczarowana, jutro bierze urlop żeby z Sanderką poprzebywać a dziś do suni przyjechala Mama tej Pani więc sama nie była. Sanderka nie odstępuje na krok a do spania zapakowała się do łóżka :evil_lol:Misia zabawkę rozpracowała w 30sek i z tego powodu Pani postanowiła kupić dziś kilka gumowych Quote
Aga - Czakra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja dzisaj kupiłam Kaloszkowi krokodylka gumowego - 5 minut i jest pół krokodylka Quote
akucha Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ależ to laleczka piękna jest :loveu: Gratuluję obu Olom i cioteczkom od bokserów :Rose: Ta foteczka z żółtym gryzakiem nasłodasza jest :lol: Quote
olenka_f Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 dostałam mnóstwo zdjęć , kilkoma się podzielę :lol: Quote
olenka_f Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 bardzo kocham tą sunię i bardzo się cieszę że ma tak wspaniałą Panią Sanderka ma teraz dwie rozkochane w sobie Ole;) Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Rewelacja! :loveu: :loveu: Bardzo mnie wzrusza wyraz pysia bokserków - taki częst źle domknięty, wiszacy fafelek tylko z jednej strony, taka trąbowata mina :loveu: Quote
Kasia25 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jest absolutnie cudna:loveu: i widac ze ma szczesliwe zycie:multi: Quote
Recommended Posts