Aga - Czakra Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 zaraz tam księżniczko, a ty u Dziuni i Miki byłaś? a u ślepego foksika Wawerka? Czasu nie ma Quote
olenka_f Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Aga - Czakra napisał(a):zaraz tam księżniczko, a ty u Dziuni i Miki byłaś? a u ślepego foksika Wawerka? Czasu nie ma ludziska ona mnie lać za raz będzie , Sandra to księżniczka a do reszty przecież gnam, tylko net w domu otwiera mi stronę 15min i mam żółwie tempo :diabloti::diabloti: Quote
Aga - Czakra Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wiesz co, Oal, zauważyłam, że jak psiak trafia do DT albo coś mu się szykuje - to wtedy zainteresowanie spada. A z drugiej strony czasami nie widamo co pisać - bo aolbo nic nowego sie nie dzieje albo pomóc nie można Quote
olenka_f Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 no przy Sandrze to trudno żeby sie nie działo :diabloti: ale taka jest prawda jak w DT to już pies jest bezpieczny i mniejsze jest zainteresowanie Quote
olenka_f Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Cez']sliczne zdjecia :)[/quote] i śliczna Sandra:loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='AgaiTheta']a ma laska allegro?[/quote] hallo hallo ;) Quote
olenka_f Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='AgaiTheta']hallo hallo ;)[/quote] wg mnie nie ma to jest żywioł - mówie Wam, jednej chwili spokoju kiedy daję jeść lata do każdej miski i sprawdza czy aby to samo dostała ale swojej w tym czasie pilnuje bawi się zabawką i jak tylko zobaczy że np Antoś ma drugą swoją zostawi zabierze Antkowi a za chwilę szuka komu coś jeszcze podebrać kiedy któreś usiądzie obok mnie na tapczanie Sanderka od razu dupkę wpycha między nas - dom wariatów na swobodzie :diabloti: Quote
agata56 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jaka sliczna... podobaja mi sie boksery ale sa zbyt zywiolowe do malych dzieci...ale maja kochane charakterki Quote
basia0607 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Czy Sandra ma dom ? bo szukam mlodej boksi i jestem blisko ! Quote
Greven Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 olenka_f napisał(a):Sandra jest bardzo przytulaśna i żarłoczna Wiecie... jak ktoś ma na imię Sandra (czyli zupełnie tak, jak ja) i przeczyta powyższy tekst, to istnieje groźba, że zaleje klawiaturę laptopa herbatą, lub atakiem śmiechu obudzi wszystkich dookoła :diabloti: Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Greven napisał(a):Wiecie... jak ktoś ma na imię Sandra (czyli zupełnie tak, jak ja) i przeczyta powyższy tekst, to istnieje groźba, że zaleje klawiaturę laptopa herbatą, lub atakiem śmiechu obudzi wszystkich dookoła :diabloti: a to mi się udało :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Greven Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Sandra bez domu?? o nie! będę nawet "hopać", żeby go znalazła :mad: Skoro nazwałyście psa Sandra, to teraz się ode mnie nie uwolnicie. Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 fajnie- Sandrunia trochę opuszczona bo w DT ale ona bardzo potrzebuje domu i poczucia stałości to żywioł i musi mieć harmonię :evil_lol: Quote
Greven Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Żywioł... lubię żywioł... :diabloti: Mały człowieczek wleczony na końcu smyczy, buda przerobiona na wióry, rozerwana siatka kojca, wyrwany zagłówek w samochodzie, bo piesek chciał się przesiąść do przodu... taaak... Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 a co powiesz na zeżartą nową rogówkę, bo właśnie dziś dokonała dzieła zniszczenia:mad: Quote
Greven Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A co to jest "rogówka"? Się pytam, bo żaden z moich psów jeszcze czegoś takiego nie zniszczył :diabloti: Najbardziej wysublimowana jest pitbullka - ona tylko czyta książki... wyczytuje je z okładek: okładka osobno, kartki osobno, pitbull przez chwilę szczęśliwy, a potem z poczuciem winy. Wyobrażam sobie, ILE może napsuć bokser, toż to dwa razy większy pies! Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 nooooooooooooooooo a trzy boksery????????????????????:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olenka_f Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Sandrunia już nie szuka domu :multi::multi::multi::multi::multi::multi: potrzebuje jeszcze tylko transportu do Warszawy :lol::lol::lol::lol: Quote
Greven Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mam nadzieję, że nowi opiekunowie zdają sobie sprawę, że Sandra jest bardzo przytulaśna i żarłoczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wspaniale, że ma dom :multi: Quote
Recommended Posts