Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
zaraz tam księżniczko, a ty u Dziuni i Miki byłaś? a u ślepego foksika Wawerka? Czasu nie ma

ludziska ona mnie lać za raz będzie , Sandra to księżniczka a do reszty przecież gnam, tylko net w domu otwiera mi stronę 15min i mam żółwie tempo :diabloti::diabloti:

Posted

wiesz co, Oal, zauważyłam, że jak psiak trafia do DT albo coś mu się szykuje - to wtedy zainteresowanie spada. A z drugiej strony czasami nie widamo co pisać - bo aolbo nic nowego sie nie dzieje albo pomóc nie można

Posted

[quote name='AgaiTheta']hallo hallo ;)[/quote]
wg mnie nie ma

to jest żywioł - mówie Wam, jednej chwili spokoju
kiedy daję jeść lata do każdej miski i sprawdza czy aby to samo dostała ale swojej w tym czasie pilnuje
bawi się zabawką i jak tylko zobaczy że np Antoś ma drugą swoją zostawi zabierze Antkowi a za chwilę szuka komu coś jeszcze podebrać
kiedy któreś usiądzie obok mnie na tapczanie Sanderka od razu dupkę wpycha między nas - dom wariatów na swobodzie :diabloti:

Posted

olenka_f napisał(a):
Sandra jest bardzo przytulaśna i żarłoczna

Wiecie... jak ktoś ma na imię Sandra (czyli zupełnie tak, jak ja) i przeczyta powyższy tekst, to istnieje groźba, że zaleje klawiaturę laptopa herbatą, lub atakiem śmiechu obudzi wszystkich dookoła :diabloti:

Posted

Greven napisał(a):
Wiecie... jak ktoś ma na imię Sandra (czyli zupełnie tak, jak ja) i przeczyta powyższy tekst, to istnieje groźba, że zaleje klawiaturę laptopa herbatą, lub atakiem śmiechu obudzi wszystkich dookoła :diabloti:

a to mi się udało :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Żywioł... lubię żywioł... :diabloti:

Mały człowieczek wleczony na końcu smyczy, buda przerobiona na wióry, rozerwana siatka kojca, wyrwany zagłówek w samochodzie, bo piesek chciał się przesiąść do przodu... taaak...

Posted

A co to jest "rogówka"? Się pytam, bo żaden z moich psów jeszcze czegoś takiego nie zniszczył :diabloti:

Najbardziej wysublimowana jest pitbullka - ona tylko czyta książki... wyczytuje je z okładek: okładka osobno, kartki osobno, pitbull przez chwilę szczęśliwy, a potem z poczuciem winy. Wyobrażam sobie, ILE może napsuć bokser, toż to dwa razy większy pies!

Posted

Mam nadzieję, że nowi opiekunowie zdają sobie sprawę, że Sandra jest bardzo przytulaśna i żarłoczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wspaniale, że ma dom :multi: