Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CHWALIMY SIE!!:multi:
TEQUILKA JEDZIE DO NAS!!:multi:
[SIZE=2]ZNACZY.. W SOBOTE DOPIERO -CZEKAMY Z UTESKNIENIEM!!

oczywiscie nasze wspolne 'pozycie' bedzie przedstawiane na forum w wersji pisemnej i graficznej:D

Posted

[quote name='zoil']CHWALIMY SIE!!:multi:

tak myslałam - po takich CV i listach motywacyjnych nie było innej opcji:loveu:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']BARDZO PROSZE O POŚCIĄGANIE OGŁOSZEŃ :p

A mieszkam w Miechowicach a byłam na zakupach w zoologiku :lol:

To OK bo dziś byłam w innym sklepie gdzie wisi ogłoszenie i ekspedientka pytała czy nadal aktualne bo jest ktoś zainteresowany ale mówię że sunia chyba już adoptowana i dam znać .W takim razie nieaktualne :multi::multi:

Posted

Pragne wszystkim Bardzo podzię kować za podnoszenie wątku, ogłaszanie, rozklejanie ogłoszeń i kibicowanie.

Jeszcze raz Dziękujemy w imieniu Tequilki :loveu::loveu::loveu:

Jak Tequila będzie już na swoich włościach to zmienię tytuł i zacznę nękac nowych właścicieli o fotorelacje :loveu:

Posted

Pierwszą fotorelację oddamy do oceny publicznej jeszcze tego samego dnia gdy Tequila wejdzie w nasze skromne progi. Z podróży do domku myślę że też można by dokumentację uczynić.
btw Zołza moja właśnie poszła piec placki więc mogłem sie do kompa dorwać, dziś mam szlaban i cytuję "ani mi się waż wychodzić z łóżka!"...
Cóż - zleceniodawcy nie tylko zlecenia przynoszą - wirusy też.

A wracając do tematu - VVVVVVV!!!! :ylsuper: :thumbs:

Posted

[quote name='zoil']CHWALIMY SIE!!:multi:

oczywiscie nasze wspolne 'pozycie' bedzie przedstawiane na forum w wersji pisemnej i graficznej:D

:klacz: :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

O a kto tu mi taki post napisał ??:cool1:

Niechciałam tego pisać ale miarka się zaczyna przebierać :mad:

Dla niektórych czytających wątek

Po pierwsze pisać każdy może co wcale nie oznacza że psa dostanie !!!!
Ja mam zwyczaj jeździć po domkach które chcą odemnie zaadoptować pieska I TO JA DECYDUJE KOMU POWIERZE OPIEKE NAD PSIAKIEM !! Tequila nie jest naszym pierwszym psiakiem któremu trzeba było domek znaleść. Sama rozmowa w naszym przypadku nie starczy a już napewno odpada gadanie przez telefon czy neta.:angryy: I chodźby ktos słodził nie wiem jak to jak mi coś nie spasuje to DOWIDZENIA i tyle.
A ta Ewcia 200 czy jak tam owszem odwiedziła wątek tylko raz prosząc o kontakt i tyle. Więcej się nie odezwała.

Posted

[quote name='andzia69']Iza....sorry, ale ja nie wiem ...o co tobie chodzi???? Mozesz jaśniej? Jaki post kto napisał:crazyeye: do kogo masz pretensje - bo zgłupiałam...

tzn mała nie jedzie do Zoil????

Wyzej napisany post Izy byl do mnie

Wczoraj napisalam info z czarnych kwiatkow na tym watku zeby dogmaniacy od bullowatych uwazali na pseudo milosniczke Ewke2000 lub Ewka20 z forum astow, poniewaz ona pytala sie i o ta sunie,tutaj moj post na tym watku:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9267960&postcount=108

to tyle, post usunelam, ten za chwile tez usune zeby nie zasmiecac watku

Absolutnie nie mialam zadnych zlych intencji,byl to post czysto informacyjny poniewaz do czarnych kwiatkow nie wszyscy zerkaja

Posted

[LEFT]tequilka JEDZIE do nas jak najbardziej!

a o czarnych kwiatkach trzeba trąbic ile sie da, wiec mi tamten post za bardzo nie przeszkadzal.

i nie wydaje mi sie, zeby asia-s 'pila' do izy, bo co do doswiadczenia tej ostatniej chyba nie mozna miec watpliwosci:]

a wracajac do tematu- JUZ JUTRO!!:sweetCyb:
[/LEFT]

Posted

tak- czewa

zapraszamy, zapraszamy:]

no i juz jestesmy w domku;]
Tequilka cala podroz przechrapala:D łącznie z Akhadem:P
oczywiscie wyjechalismy nie tak, jak nalezy i dlatego tak pozno dotarlismy spowrotem do czewy - a mowilam, zeby na tarnowskie gory jechac, ale oczywiscie faceci wiedza lepiej:P taaa:P
Tequila obwąchala wszystkie kąty, a teraz sie wylozyla i znow chapie:P
zdjecia za pare minut wrzucimy;]