Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak'](..)

A między czasie może ZOIL napisze coś o sobie ??[/QUOTE]

Zanim Zoil coś napisze to może ja skrobnę - nick na sieci i nie tylko Akhad. Oficjalnie Przemek Biegański. Mam, właśnie w lutym kończę 34 lata. Pracuję w agencji reklamowej jako grafik komputerowy, webdesigner, specjalista od DTP...
Maniakalnie pasjonuję się specyficznym modelarstwem - figurami do gier bitewnych i historycznymi, poza tym rzecz jasna plastyka a dokładniej grafika wszelkiej maści. Literatura SF&Fantasy.. Jestem członkiem polskiego Fandomu
miłośników fantastyki...
Mam, miałem synka.. Ale o tym nie będę opowiadał.
Razem z Zoil - Kasią jakoś tak dobrze się czujemy w towarzystwie zwierzaków - myślę że one też dobrze czują się w moim towarzystwie ;].
Zależy nam na psiaku - po prostu tęskni się za kimś kto przyjdzie i obślini twarz, z kim się można potarmosic na trawie, połazić po parku...
To tyle ode mnie. Na razie tyle. Jeszcze Zoil dopisze.

Posted

marudzi pani, droga Izo;]
dluzsza 'notka biograficzna' pojdzie na maila, zeby calej reszty nie nudzic;]
wczesniej nie moglam.. no coz.. z dostepem do kompa jest ciezko, gdy ma sie w domu grafika;].. szczegolnie gdy opracowuje jakis projekt.. takie zycie;]

co o mnie?
hmm.. to jedno z najgorszych pytan, jakie mozna zadac:P no bo sprobujcie odpowiedziec na nie sami tak, zeby calosciowo temat ujac;] to prawie jak z pytaniem 'co tam u ciebie?':P

płec: kobieta

rodzina: rodzice nie dosc, ze lekarze, to jeszcze wojskowi; dwoje mlodszego rodzenstwa [13 i 17]

miasto: rodzinne- żary [tam, gdzie woodstock byl;)], obecnie czestochowa

studia: filologia angielska na uniwersytecie zielonogorskim

praca: w domu- tlumaczenia i udzielane 'przyjaciolom rodziny' korepetycje z jezyka ang.

hobby: fantastyka [w wydaniu ksiazkowym- tu mam slabosc do neila gaimana:D, i filmowym.. w gry chce dopiero wejsc], muzyka [przewaznie ciezsza, ale np. tori amos nie pogardze:), poza tym, praca w radio nauczyla mnie, ze w kazdym gatunku mozna znalezc perelki], grafika [ale taka bardziej 'analogowa', czyli tradycyjne piorko, olowek, albo wegiel.. moim najwiekszym bolem jest to, ze nie portafie pracowac w kolorach], zwierzęta [byle nie pajaki.. brrrr:/ wole weże:D]

wady.. a moze i zalety;): wychowana 'po wojskowemu' i ten dryl zostal mi do teraz, szczegolnie jesli chodzi o podejscie do powaznych spraw; czasem wychodzi ze mnie len niemozebny, ale tylko jak mam na to czas; zboczenie zawodowe przejawiajace sie poprawianiem bledow jezykowych [szczegolnie w jezyku angielskim], chociaz -przyznaje to ze wstydem- samej tez czasem sie palnie jakis 'kwiatuszek'

wiecej szczegolow Iza dostanie na maila ['urodzilam sie 21 grudnia roku panskiego 1984, porod trwal godzin...'] i jesli uzna, ze nalezy sie tymi wiadomosciami podzielic z innymi, albo jesli ktos uwaza, ze powinien je znac, to prosze sie do mnie zglosic- wszystko zostanie opublikowane.

Posted

ty zla kobieto!:diabloti:
ech.. jak daleko do piatku:(
mam tylko jedna prosbe- jesli nie przejdziemy 'eliminacji', to wal prosto z mostu, nie owijaj w bawelne..
ide sie pomartwic dalej, ze istnieje taka mozliwosc..:(

Posted

Zołza tzn Zoil ;] na mailu weszła już w szczegóły - mnie jakoś lepiej wychodzi "rzeźbienie" w photoshopie niz pisanie epickich opowieści ;D.
Prawdopodobnie ja też swą emailową epistołę sprokuruję (z mojego punktu widzenia/siedzenia/stania/leżenia :D) ale wieczorem.
Tak otwarcie dodam tylko żem miłośnik zdecydowanie ciężkich i najcięższych brzmień (ale na słuchawkach :diabloti:) i filmów/książek/komiksów gdzie różne takie latające w kosmosie robią bzium :razz:! Jak ktoś lubi czytać Feliksa Kresa, Maje Kossakowską, Davida Brina, Isaaca Asimova to może ze mną gadać do białego rana i pół godziny więcej ;]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak'] "Prosze sie nie pchać aż tak na ten wątek spokojnie dla wszystkich miejsca starczy "

:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:

znaczy się...????? kto ma się nie pchac????

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A no wiadomo ale ...... mie powiem :eviltong:
Dziś ściągłam ogłoszenie o Tequilce w zologicznym na pl. Akademickim :p[/quote]
A mieszkasz gdzieś w okolicy ?Jak już nie potrzebne to inne też można zdjąć.