ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']No właś nie że nie.[/quote] :niewiem::niewiem:że nie należy czy że nawał? Quote
izabela.szczepaniak Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 To się nie nadaje na forum publiczne :cool1: Quote
Akhad Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak'](..) A między czasie może ZOIL napisze coś o sobie ??[/QUOTE] Zanim Zoil coś napisze to może ja skrobnę - nick na sieci i nie tylko Akhad. Oficjalnie Przemek Biegański. Mam, właśnie w lutym kończę 34 lata. Pracuję w agencji reklamowej jako grafik komputerowy, webdesigner, specjalista od DTP... Maniakalnie pasjonuję się specyficznym modelarstwem - figurami do gier bitewnych i historycznymi, poza tym rzecz jasna plastyka a dokładniej grafika wszelkiej maści. Literatura SF&Fantasy.. Jestem członkiem polskiego Fandomu miłośników fantastyki... Mam, miałem synka.. Ale o tym nie będę opowiadał. Razem z Zoil - Kasią jakoś tak dobrze się czujemy w towarzystwie zwierzaków - myślę że one też dobrze czują się w moim towarzystwie ;]. Zależy nam na psiaku - po prostu tęskni się za kimś kto przyjdzie i obślini twarz, z kim się można potarmosic na trawie, połazić po parku... To tyle ode mnie. Na razie tyle. Jeszcze Zoil dopisze. Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]Czekamy więc na ostateczna decyzję ......[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 jak widze Zoil (Kasia) nie chce nic napisać o sobie hmmm.... :-?:hmmmm::hmmmm: ciekawe, ciekawe ...... Quote
zoil Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 marudzi pani, droga Izo;] dluzsza 'notka biograficzna' pojdzie na maila, zeby calej reszty nie nudzic;] wczesniej nie moglam.. no coz.. z dostepem do kompa jest ciezko, gdy ma sie w domu grafika;].. szczegolnie gdy opracowuje jakis projekt.. takie zycie;] co o mnie? hmm.. to jedno z najgorszych pytan, jakie mozna zadac:P no bo sprobujcie odpowiedziec na nie sami tak, zeby calosciowo temat ujac;] to prawie jak z pytaniem 'co tam u ciebie?':P płec: kobieta wiek: 23 lata rodzina: rodzice nie dosc, ze lekarze, to jeszcze wojskowi; dwoje mlodszego rodzenstwa [13 i 17] miasto: rodzinne- żary [tam, gdzie woodstock byl;)], obecnie czestochowa studia: filologia angielska na uniwersytecie zielonogorskim praca: w domu- tlumaczenia i udzielane 'przyjaciolom rodziny' korepetycje z jezyka ang. hobby: fantastyka [w wydaniu ksiazkowym- tu mam slabosc do neila gaimana:D, i filmowym.. w gry chce dopiero wejsc], muzyka [przewaznie ciezsza, ale np. tori amos nie pogardze:), poza tym, praca w radio nauczyla mnie, ze w kazdym gatunku mozna znalezc perelki], grafika [ale taka bardziej 'analogowa', czyli tradycyjne piorko, olowek, albo wegiel.. moim najwiekszym bolem jest to, ze nie portafie pracowac w kolorach], zwierzęta [byle nie pajaki.. brrrr:/ wole weże:D] wady.. a moze i zalety;): wychowana 'po wojskowemu' i ten dryl zostal mi do teraz, szczegolnie jesli chodzi o podejscie do powaznych spraw; czasem wychodzi ze mnie len niemozebny, ale tylko jak mam na to czas; zboczenie zawodowe przejawiajace sie poprawianiem bledow jezykowych [szczegolnie w jezyku angielskim], chociaz -przyznaje to ze wstydem- samej tez czasem sie palnie jakis 'kwiatuszek' wiecej szczegolow Iza dostanie na maila ['urodzilam sie 21 grudnia roku panskiego 1984, porod trwal godzin...'] i jesli uzna, ze nalezy sie tymi wiadomosciami podzielic z innymi, albo jesli ktos uwaza, ze powinien je znac, to prosze sie do mnie zglosic- wszystko zostanie opublikowane. Quote
Folen Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No widzę, że COŚ się tu kroi dla "małej" ;) Trzymam więc kciuki... Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja cie - ale spowiedź:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iza - nie daj się prosić:lol::lol::lol::lol: a tak płakałaś niedawno, że nikt nie zagląda, nie chce!:eviltong: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69'] a tak płakałaś niedawno, że nikt nie zagląda, nie chce!:eviltong:[/quote] Bo nikt nie chciał :mad: A popłakać zawsze mogę:placz: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='zoil']marudzi pani, droga Izo;][/quote] Że co , że niby ja marudze ależ skąd jak już pisałam wredne babsko ze mnie :diabloti: :eviltong: Ale przyznam że mine miałam jak to czytałam o mniej więcej taką:crazyeye::-o Quote
zoil Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jak to czytałam o mniej więcej taką:crazyeye::-o znaczy ze pozytywny szok czy negatywny?;) Quote
izabela.szczepaniak Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='zoil']znaczy ze pozytywny szok czy negatywny?;)[/quote] O widzę zniecierpliwienie a będe wredna i nie powiem :eviltong: Quote
zoil Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ty zla kobieto!:diabloti: ech.. jak daleko do piatku:( mam tylko jedna prosbe- jesli nie przejdziemy 'eliminacji', to wal prosto z mostu, nie owijaj w bawelne.. ide sie pomartwic dalej, ze istnieje taka mozliwosc..:( Quote
Akhad Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Zołza tzn Zoil ;] na mailu weszła już w szczegóły - mnie jakoś lepiej wychodzi "rzeźbienie" w photoshopie niz pisanie epickich opowieści ;D. Prawdopodobnie ja też swą emailową epistołę sprokuruję (z mojego punktu widzenia/siedzenia/stania/leżenia :D) ale wieczorem. Tak otwarcie dodam tylko żem miłośnik zdecydowanie ciężkich i najcięższych brzmień (ale na słuchawkach :diabloti:) i filmów/książek/komiksów gdzie różne takie latające w kosmosie robią bzium :razz:! Jak ktoś lubi czytać Feliksa Kresa, Maje Kossakowską, Davida Brina, Isaaca Asimova to może ze mną gadać do białego rana i pół godziny więcej ;] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial];)...trzymam ...:kciuki:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 "Prosze sie nie pchać aż tak na ten wątek spokojnie dla wszystkich miejsca starczy " :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
andzia69 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak'] "Prosze sie nie pchać aż tak na ten wątek spokojnie dla wszystkich miejsca starczy " :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: znaczy się...????? kto ma się nie pchac???? Quote
izabela.szczepaniak Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] Czy juś cuś wiadomo z domkiem A no wiadomo ale ...... mie powiem :eviltong: Dziś ściągłam ogłoszenie o Tequilce w zologicznym na pl. Akademickim :p Quote
izabela.szczepaniak Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='andzia69']znaczy się...????? kto ma się nie pchac????[/quote] Andziu tam jest cudzysłów " " Quote
ATLANTYDA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']A no wiadomo ale ...... mie powiem :eviltong: Dziś ściągłam ogłoszenie o Tequilce w zologicznym na pl. Akademickim :p[/quote] A mieszkasz gdzieś w okolicy ?Jak już nie potrzebne to inne też można zdjąć. Quote
ATLANTYDA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Idę z psem na spacer jak wrócę to chcę wiedzieć co słychać bo ugryzę:diabloti: Quote
Recommended Posts