basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Po prostu REWELACJA!!!!!:loveu::loveu::loveu: wazzap jest SUPER!:evil_lol: Quote
Akhad Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A tu z mojej strony - w podróży i już w domku: Quote
Tengusia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 slicznosci slicznosci slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a nowym panstwo duzo pociechy z mordeczki klapciatej :smilecol::painting::Dog_run::B-fly::Cool!::bye::jumpie::BIG::knajpa::laola::popcorn::drink1::beerchug::cunao::beerchug::drinking: Quote
Tengusia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 a ja tam widze sprzet do fotografowania (czytaj statyw ;) ) wiec i duzo duzo foteczek prosze codziennie bo ciekawa jestem co z tego naszego kaczatka wyrosnie :grins: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :multi::multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ile fotaseczków :loveu::loveu::loveu:naszej bandosiowatej dziewczynki :evil_lol:[/FONT] Quote
Akhad Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tequilka poszła jeszce dwa razy na spacer - jeden krótki drugi długi. edit trzy spacerki - raz z Zoil,dwa razy ze mną [krótszy/dłuższy] Ogólnie jest onieśmielona, czemu nie ma się co dziwić - całkiem nowe miejsce i jeszcze niezbyt dobrze znani ludzie. Ma swoje własne zrobione wczoraj łóżeczko - stelaż z beleczek i listew na których rozłożyliśmy koce, jej materacyk i mój sweter stary aby zapoznała sie z zapachem. Suńka powoli znajduje swoje nowe miejsce i co jakiś czas przychodzi do nas upewnic sie że jest wszystko w porządku. Ma swoje miski z jedzonkem i piciem choć przeniosłem je do kuchni bo jakby się jeszcze lekko wstydziła przychodzić pić i jeść do pokoju. Cały czas sprawdza czy jesteśmy i bardzo, bardzo pragnie ciepła i czułości. Rzecz jasna wynika to z faktu że czuje sie jeszcze zagubiona, zdala od Izy... Jest najspokojniejszym psiakiem jakiego znałem - cichutka, ani razu nie szczeknęła, jedynie przychodzi i prosi o czułości. Polubiliśmy ją gdy tylko ją zobaczylismy a teraz po prostu się w niej zakochałem. Wiem że jeszcze się oswaja z całkiem nową sytuacją - że jest zagubiona i musi sobie przyswoić nowe zapachy, otoczenie, temperaturę, ludzi... Ale Tequilka jest teraz naszą rodziną i howgh. ! Quote
Akhad Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tequila chwilowo się przeniosła do korytarza z wyreczkiem bo w pokoju było jej za ciepło i jasno. Quote
Tengusia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 slicznosci :loveu: moim psiaka to zawsze zimno jest i wpychaja sie pod kouderke :grins: cioteczka Iza zmien tytul !!!!! Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Tengusia']slicznosci :loveu: moim psiaka to zawsze zimno jest i wpychaja sie pod kouderke :grins: cioteczka Iza zmien tytul !!!!![FONT=Arial]wpadłam z tą samą prośą :evil_lol:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 No i jestem ledwo żywa ale jestem, czytam wątek i znowu się rozbeczalam:placz:. Sobota była koszmarna gdy Andrzej przyszedł i powiedział że pojechała ........:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :drinking::drinking::drinking::drinking: I pytam właścicieli dlaczego tak mało fotek ...Hmmm no poprawić mi się tu ale to zaraz :mad::mad::mad::mad: Quote
Akhad Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Prosze bardzo ;] Sorry za skarpetki ;) przy okazji. Tak wogóle to wyszedł z suni wierny widz TVN24 :D. Quote
Hotel KADIF Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Tequilko!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!!! :placz::loveu: Dbajcie o moją faworytę!!!!!!!! :mad: I kochajcie ją strasznie :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 DIF napisał(a): Dbajcie........ I kochajcie ją strasznie :iloveyou::iloveyou::iloveyou: A niech sprubują nie to poznają jaka jędza jestem :diabloti::diabloti::diabloti: Całuski dla małej :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Jak miło patrzeć na te fotaski :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
zoil Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):A niech sprubują nie to poznają jaka jędza jestem :diabloti::diabloti::diabloti: te.. co to za gdybanie? zadnych zaniedban nie bedzie- recze za to glowa!:angryy: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 zoil napisał(a):te.. co to za gdybanie? zadnych zaniedban nie bedzie- recze za to glowa!:angryy: Na te to wiesz ...:evil_lol: wiem wiem że głową ręczysz :mad: :buzi: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Tak ,tak wiem podrapcie Tequilke za uszkiem :loveu: Quote
Recommended Posts