Marzena&Gusti Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Dziekuję Batmanku-nasz dobry duszku:) Quote
Atkaaaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dopiero znalazłam ten wątek :( Biegaj Batmanku szczęśliwy (*)(*)(*) Quote
Marzena&Gusti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Batmanku wczoraj przed pójściem spać długo Cię wspominałam... ten Pan który Cię do mnie przyniosł chciał oszukać przeznaczenie i zabrał Cię z domu złych ludzi...przed śmiercią. Bałeś się,ja tuliłam Cię w ramionach i całowałam jak dziecko.Przyszła noc,nie mogłam zasnąć...Ty obok mnie na poduszce szukałeś ciepła. Te trzy dni uciekły nam tak szybko. Znalazłeś kochający dom.Maleńki nie zapomnę Cię nigdy...Czasami mam wrażenie,że mnie wspierasz. Dziś przyjacielu są moje urodziny,popijam cole i myślami jestem tam gdzie Ty... Quote
Marzena&Gusti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Śliczne-siedze i płaczę... kochany maluszek... Quote
Isadora7 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Śliczne-siedze i płaczę... kochany maluszek... Też Marzenko płacze mam niedobry dzień. Tylko resztka "Słonecznego Brzegu" i Twoje zdrowie urodzinowe wnoszę. Batman jest już w Świecie bez bólu, nie tylko fizycznego, ale i psychicznego. A ten ból gorszy. Ja wierze że on nad nami czuwa poniekąd, on wie że i ty i ja chciałyśmy dla niego jak najlepiej. Trzymaj się i Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Quote
Marzena&Gusti Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Dziękuję! Damy radę...przecież musi być dobrze... Quote
Isadora7 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 deer_1987 napisał(a):a rambo nie ma swojego watku teraz? Rambo nie ma swojego wątku, zrobiłam galerię, czekam na akceptację zdjęć. Raczej wątku zakładać nie będę, nie mam własnego aparatu. A do wątku zdjęcia potrzebne. Rambo ma parę ulubionych tematów i sobie po nich biega :) Quote
taxelina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Aha, zapraszam go do nas jak tylko zdjecia beda :) Quote
Isadora7 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 deer_1987 napisał(a):Aha, zapraszam go do nas jak tylko zdjecia beda :) Dzięki on się chętnie zgodzi, jest bardzo towarzyski :loveu: Quote
Isadora7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Batmanku pamiętam, ale częściej jestem tutaj: http://dognet.pl/flower.php?fid=6542 Tam gdzie Edunio tez ma swój kwiatek, biegajcie razem chłopaki. Quote
Marzena&Gusti Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Batmanku spotkałam się z Tobą we śnie...Widziałam jak umierałeś:(Głaskalam Cię żebyś nie był sam w tej drodze... Dobrze że w ostatniej (prawdziwej) chwili nie byłeś sam... Quote
Ola164 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witaj Batmanu... Dziś kolejny z takich smutnych dni - powracaja wspomnienia, na policzku znów łzy a oczy czerwone od "solanki". Ja tak bardzo tęsknie za Hapiczką, twoja Pani tak samo za Eduniem jak i za Toba... trzymajcie sie dwaj chłopcy ;) Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Batman wiem ze podobają ci się łąki za tęczowym mostem, wiem od Edunia Quote
Atkaaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Isadora7 napisał(a): :placz::placz::placz: jakie spojrzenie! Batmanku kochany! (*)(*) Quote
Marzena&Gusti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Oj jak to zobaczyłam pierwszy raz wylałam dużo łez-piękny prezencik dostałam w tym roku na urodziny... Quote
Psiutka380 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Batmanku czemu odeszłeś? Choć to się st ło nie mogę jeszcze uwierzyć jak spojrzałam na to zdjęcie... Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Biegaj Batman po zielonych łąkach, tam gdzie nie ma smutku i bólu. Gdziue nie wiadomo co to cierpienie i żal. Edunio się tobą opiekuje. Bywają chwile, że wam zazdroszczę. http://www.dognet.pl/flower.php?fid=6542 http://www.dognet.pl/flower.php?fid=439 Quote
Recommended Posts