Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Batmanku wczoraj przed pójściem spać długo Cię wspominałam... ten Pan który Cię do mnie przyniosł chciał oszukać przeznaczenie i zabrał Cię z domu złych ludzi...przed śmiercią. Bałeś się,ja tuliłam Cię w ramionach i całowałam jak dziecko.Przyszła noc,nie mogłam zasnąć...Ty obok mnie na poduszce szukałeś ciepła. Te trzy dni uciekły nam tak szybko. Znalazłeś kochający dom.Maleńki nie zapomnę Cię nigdy...Czasami mam wrażenie,że mnie wspierasz.
Dziś przyjacielu są moje urodziny,popijam cole i myślami jestem tam gdzie Ty...

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Śliczne-siedze i płaczę... kochany maluszek...

Też Marzenko płacze mam niedobry dzień. Tylko resztka "Słonecznego Brzegu" i Twoje zdrowie urodzinowe wnoszę. Batman jest już w Świecie bez bólu, nie tylko fizycznego, ale i psychicznego. A ten ból gorszy.

Ja wierze że on nad nami czuwa poniekąd, on wie że i ty i ja chciałyśmy dla niego jak najlepiej. Trzymaj się i Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.

Posted

deer_1987 napisał(a):
a rambo nie ma swojego watku teraz?

Rambo nie ma swojego wątku, zrobiłam galerię, czekam na akceptację zdjęć. Raczej wątku zakładać nie będę, nie mam własnego aparatu. A do wątku zdjęcia potrzebne. Rambo ma parę ulubionych tematów i sobie po nich biega :)

Posted

Witaj Batmanu... Dziś kolejny z takich smutnych dni - powracaja wspomnienia, na policzku znów łzy a oczy czerwone od "solanki". Ja tak bardzo tęsknie za Hapiczką, twoja Pani tak samo za Eduniem jak i za Toba... trzymajcie sie dwaj chłopcy ;)