Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sa 2 rzeczy które mnie dobijają:

1. tak bezsensowna śmierć... gdy pies jest chory, lub stary, to wiadomo - siła wyższa, nie wygramy z tym. Ale smierć pod kołami.... :-(

2. dlaczego często się zdarza, że jakiś psiak ledwo znajdzie wymarzony dom (bo dłuuuugiej batalii) a lada chwila okazuje się, że zginął pod kołami???? to już przecież nie pierwszy raz.... to jakieś fatum czy co to jest???? Ale oczywiście nikogo nie potepiam, tez straciłam psa w taki sposób i wiem, jak długo można się obwiniać... tylko po prostu dlaczego tak często??? dlaczego no... nie tak przecież miało być, życie Batmana miało byc już szczęsliwe..

Eh Batmanku... No to jest po prostu bez sensu, bez sensu... :shake:

Bądź tam szczęsliwy, maleńki [']

Posted

Też miałam wątpliwości...teraz wiem że to jakieś Fatum...
Cieszyłam się jak dziecko gdy znalazł dom-został wyrwany od chorych ludzi-co odbiło się na jego późniejszym zachowaniu:( Dlaczego nie da się uciec przed przeznaczeniem??:( Dlaczego sam wbiegł pod koła? Maleńki czemu tam pognałeś?Pewnie tam jest lepiej...kochany psi aniołek...

Posted

A ja chciałam Wam tu przedstawić moją Psotke-bezsensowna śmierć ją spotkała-koła. Tego pisku opon nie zapomnę nigdy...:( Rodzice kupili ją gdy miałam kilka miesięcy-byłyśmy z tego samego roku:)dożyła 9 lat.

Przepaszam,że tu ale nie chcę zakladać jej wątku:)

Posted

Ola164 napisał(a):
A Batmanek tez mial w sobie coś z ratlerka, więc byli podobni :loveu:

Batmanek był w 95% ratlerkiem (tak mi wetek powiedział i sąsiad który posiadał rodowodowego ratlerka), w charakterze nawet 100%. Słodki łobuziak.