magda_z Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Zdjęcia Ponga z wystawy w Rybniku Powitanie Ponga, Birki i rodezjanki :loveu: Pongo ze znajomymi ;) Pongo i beagle Pongo i Chocapic Quote
kamilka91 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Śliczny Ponguś, śliczne zdjęcia :loveu: śliczny też jest ten biały kulek owczarek ;) http://i37.tinypic.com/2mflrsx.jpg - to spojrzenie na beagle'a :evil_lol: (jakby chciał go zjeść :diabloti:) Buziole w pysie dla Pongusia ode mnie i od Mikusi :loveu: Quote
M&T Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 http://i36.tinypic.com/mb61ki.jpg Jak ci rodzice ze "101 dalmatyńczyków" :evil_lol::evil_lol: Quote
magda_z Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='M&T']http://i36.tinypic.com/mb61ki.jpg Jak ci rodzice ze "101 dalmatyńczyków" :evil_lol::evil_lol: Tylko że Pongo i Czako to dwa psy :eviltong: Quote
kamilka91 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 nawet imiona prawie pasują :evil_lol: Quote
M&T Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='magda_z']Tylko że Pongo i Czako to dwa psy :eviltong: Eeee tam, szczegół :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Anusia&Saba Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i38.tinypic.com/rbcqix.jpg Jaka śliczna, puszysta, biała kulka :loveu: Quote
magda_z Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Znalazłam jeszcze kilka fotek z wakacyjnego wypadu w góry ;) Quote
Patisa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jaki wielki mężczyzna! :loveu: Cudny jest! Wystawiacie go? ( wybacz,z e nie czytałam całej galerii:oops: ) Naprawdę fajna morda. Podoba mi się jego wielki łeb. Taki majestatyczny....:cool3: Tylko chyba mu się ciut przytyło ( na tych ostatnich fotach) ?:razz: Pozdrawiamy gorąco! Quote
Patisa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jej....ale filmy z Pongem NIESAMOWITE! :loveu: Ale ja Wam zazdroszczę... , kurczaki, aż mnie to zmotywowało, zeby wziąść się porządniej za swojego ADHD' owca;) Pozdrawiam ! Quote
kamilka91 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Super zdjęcia, piękny psiak... :loveu: ale wymęczony w tych górach, jęzor wywalony... :evil_lol: Chciałabym, żeby moja Mika tak dobrze podróże autem znosiła... :roll: Pozdrawiam ;) Quote
magda_z Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Patisa']Jaki wielki mężczyzna! :loveu: Pongo ma 60cm w kłębie ;) [quote name='Patisa']Wystawiacie go? ( wybacz,z e nie czytałam całej galerii:oops: ) Nie wystawiamy go bo 1) nie ma rodowodu, 2) jest kastratem 3) ma usuniętego kła. Quote
magda_z Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Patisa']Tylko chyba mu się ciut przytyło ( na tych ostatnich fotach) ?:razz: Po kastracji trochę (5kg) mu się przytyło. Na fotkach z wakacji był jeszcze gruby, ale wzięliśmy się do pracy: bieganie przy rowerze, więcej spacerów ze znajomymi (Ponga oczywiście) i efekty widac :p [quote name='Patisa']Jej....ale filmy z Pongem NIESAMOWITE! :loveu: Ale ja Wam zazdroszczę... , kurczaki, aż mnie to zmotywowało, zeby wziąść się porządniej za swojego ADHD' owca;) Praca czyni mistrza :eviltong: Quote
M&T Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://i33.tinypic.com/28tkec4.jpg widać, że mu się tereny podobają :lol::lol: taki zaciesz ma, że aż miło popatrzeć :loveu: Quote
Juszes Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cuudna galeria! Pongo jest prześliczny... Czy mnie tu już kiedyś nie było? :hmmmm: Hm, w każdym bądź razie to musiało być dawno ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 magda_z napisał(a):Po kastracji trochę (5kg) mu się przytyło. Na fotkach z wakacji był jeszcze gruby, ale wzięliśmy się do pracy: bieganie przy fowerze, więcej spacerów ze znajomymi (Ponga oczywiście) i efekty widac :p Oho właśnie widze że się z niego taka paróweczka zrobiła :cool3: Ale i tak jest oiękny :loveu: Moja wredota tez coś ostatnio ciałka nabiera :oops: A zawsze za sucze o cud sylwetce uchodzila ycchhhh :evil_lol: Wiecej fot prosimy ;) Quote
Patisa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='magda_z']Pongo ma 60cm w kłębie ;) hi hi Frodo 61cm:cool3: Fajny psiak ;) Quote
pixie Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 a ja tutaj zagladam z zupelnie innym Pongo... tez kropeczki kropeczki...ale w wielkiej potrzebie zobaczcie co dzis znalazlam na Gumtreee Oddam dalmatyńczyka!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa moze mu jakos mozna pomoc...biedak ma juz 12 lat i teraz musza go oddac... pamietalam juz ze takie imie widzialam na dogo i kojarzylam z dalmatynczykiem, dlatego poszukalam i ....trafilam ...mam nadzieje ze magda mi wybaczy i Pongo tez, ze przyprowadzilam braciszka w potrzebie do jego galerii pomozcie Pongo2:roll: hmmmm co za zbieg okolicznosci, czy to imie zdarza sie czesto wsrod dalmatynczykow, czy moze ktorys disneya sie tak zwal, nie pamietam juz... Quote
M&T Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 o ile pamiętam to disneyowski dalmatyńczyk miał na imię Pongo ;) Quote
magda_z Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Śmieszne pozy siedzącego Ponga :eviltong: Quote
Recommended Posts