Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zrobiliśmy trzy przeszkody: stacjonate, palisade i skok w dal. Jeszcze mamy do zrobienia kładkę i slalom. :D
Już zaczęliśmy ćwiczenia, ale trwały one krótki, ponieważ rozpadał sie deszcz i musieliśmy przerwać trening.
Mamy kilka fotek, które udało nam sie zrobić przed deszczem :D

PALISADA

STACJONATA

NASZE AGILITY UWAŻAMY ZA ROZPOCZĘTE

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Agility ostro trenujemy, ale teraz są bardzo upalne dni (ponad 25 stopni) więc Pongowi zabardzo nie chce sie skakać. W takie dni odpuszczamy agility, a trenujemy posłuszeństwo lub wybieramy sie na baaardzo dłuuugie spacerki ;)

Posted

Śliczny Pongo :) Ja już widziałam jego posłuszeństwo. Naprawdę cudowny, zazdroszczę :) Pozdrwionka dla Ciebie Magda i głaskania dla Ponga :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia.
Idzie się takim lasem cały czas w góre, niedaleko płynie rzeczka. Na końcu wychodzi się na taką duuużą polane na szczycie góry. Ogólnie to tamtędy bardzo mało ludzi chodzi. Więc Pongo może dowoli biegac :)

Guest Reyes
Posted

Cóż - z pyska definicja szczęśliwego psa! Więcej, więcej!

Posted

Na fotki ze szkolenia, które zrobiła Mysia222 chyba sie nie doczekam :mad: ale
mamy kilka takich fotek :D

Więcej będzie niebawem jak pogoda będzie ładna ;) Bo słońce niby świeci, a za chwile zbierają sie chmury i pada deszcz :/