Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

I znów zaniedbałam wątek Ponga :oops: Ale już się poprawiam ;)
Jak co roku na początku października (teraz akurat 2.10) odbywała się u nas w Rybniku Wystawa Psów Rasowych. No jak zawsze byliśmy z Pongiem oglądać rasowce :loveu: Przy Pongu bardzo ciężko byłoby robić zdjęcia, więc fotek niestety nie robiłam, ale za to zaprosiłam na wystawę znajomego ze szkoły, który porobił duuużo zdjęć :) Na kilka Pongo też się załapał :cool3:

fot. Tomek

I kilka zdjęć Sylwi (na dogo Ss).

I spotkaliśmy też znajomą z haszczakiem, adoptowanym z rybnickiego schroniska :)

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

I znów mi się trochę wątek zakurzył :oops: Ale to przez to, że nikt nas nie odwiedza! :mad:
A co tam u nas? Pongo ma się dobrze, niestety nerki w coraz gorszym stanie, ale nie poddajemy się, walczymy i póki co po Pongu choroby nie widać. Niestety ze względu na nerki musieliśmy też zrezygnować z agility i to w tym momencie kiedy w Rybniku w końcu powstał klub :shake: Oczywiście Pongo nie został kanapowcem i zamiast agility trenujemy sobie dogtrekking :) Przeszliśmy też na BARF :)
Ja już na szczęście mam wakacje i od 2 tyg. robię kurs na prawko :p Póki co cieszę się wolnym, bo od września się zacznie - klasa maturalna: przygotowania do matury i egzaminów zawodowych :placz:

Posted

Witajcie!
Biedny Pongo z tymi nerkami :( Widzialam ze agi przynosi wam obojgu wiele radosci.
Ciesze sie ze znow moge ogladac mojego ulubienca :loveu: Pamietam, ze jestescie jednymi z pierwszych nakrapianych ekip jakie poznalam po pojawieniu sie u nas Figowej :loveu:
Wiecej Pongusia prosimy :multi:

Posted

[quote name='faith35']Cudnego dalmata masz :loveu: Mam nadzieję, że stan Pongo będzie dobry i wszystko się ułoży :lol:
A bardzo dziękuję :)

[quote name=':: FiGa ::']
Biedny Pongo z tymi nerkami :-( Widzialam ze agi przynosi wam obojgu wiele radosci.
Mnie agility sprawia ogromną radość, Pongowi zależnie od humoru :diabloti: Ja z agi przygody napewno nie kończę! Szkoda, że z Pongiem mi się nie udało, no, ale zdrowie najważniejsze. W przyszłym roku, jak skończę szkołę wezmę ze schroniska drugiego psiaka, z którym wrócę do agility :)

Ciesze sie ze znow moge ogladac mojego ulubienca :loveu: Pamietam, ze jestescie jednymi z pierwszych nakrapianych ekip jakie poznalam po pojawieniu sie u nas Figowej :loveu:
Kiedy to było? :hmmmm: Chyba, ze sto lat temu, jak jeszcze łaciate forum prężnie działało, a teraz tam takie pustki :-(

Wiecej Pongusia prosimy :multi:

Więcej? A proszę bardzo :D

Posted

magda_z napisał(a):
I znów mi się trochę wątek zakurzył :oops: Ale to przez to, że nikt nas nie odwiedza! :mad:

Bo kiedy nie ma nowych zdjęć to nie ma czego oglądać więc nikt nie zagląda ;)

Ładne zdjęcia Pongusia :)

Fajnie, że będzie drugi pies :D A to też będzie dalmat? Byłoby super, coraz więcej dalmatów :loveu:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Magda, nie chwaliłaś się, że 2 pies to już w przyszłym roku :cool3:

No przecież cały czas gadałam, że jak skończę szkołe :P

Posted

Zapomniałam wstawić zdjęć jak Pongo kibicował Polskiej Reprezentacji na Euro2012 :) Szkoda, że niestety nic nie pokazali i nie wyszli nawet z grupy, ale bardzo się cieszę, że swój tytuł obroniła Hiszpania! España CAMPEÓN!!! :multi:

Posted

Pieknie pieknie, tylko czemu flage polski wokol niego do gory nogami okrecilas :evil_lol: Ladnie dalmaty wygladaja z nasza flaga :loveu:

Aaa i ten :evil_lol: Tutaj niemcy mieli fiola na punkcie flagach na samochodach. Najbardziej smialam sie z tych co sobie na lusterka pozakladali niemieckie flagi do gory nogami :megagrin:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Pieknie pieknie, tylko czemu flage polski wokol niego do gory nogami okrecilas :evil_lol: Ladnie dalmaty wygladaja z nasza flaga :loveu:[/QUOTE]
Łoo kurcze :crazyeye: Nawet tego nie zauważyłam :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']Aaa i ten :evil_lol: Tutaj niemcy mieli fiola na punkcie flagach na samochodach. Najbardziej smialam sie z tych co sobie na lusterka pozakladali niemieckie flagi do gory nogami :megagrin:[/QUOTE]
My też mieliśmy oflagowane autko :cool3:

• 5 months later...
Posted

Bardzo dawno nas tutaj już nie było :oops: W takim razie nadrabiamy fotkami :)

Pongo - Madridista! Wierny psi kibic :eviltong:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-465bbEL8ZyY/UMIXTDMk6NI/AAAAAAAAIlc/piYYaihSouE/s640/DSC_7430.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-zFk4pu4uOo0/UMIXTN9UuoI/AAAAAAAAIlY/hJefWjAm5-E/s640/DSC_7435.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-xU34_2hoJPM/UMIXUHiu5II/AAAAAAAAIls/DmI5qUR0qUc/s640/DSC_7442.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-SEevsVMeN7M/UMIXUX-vBzI/AAAAAAAAIl4/Tnc3dtymSD0/s512/DSC_7449.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-uySpgFYOlFU/UMIXU_sZTaI/AAAAAAAAImA/aq1PfRAntgs/s480/DSC_7459.JPG[/IMG]

Posted

A tak a propo's Pongo w sierpniu skończył 10 lat! Kto by pomyślał, ten czas tak szybko leci. Mimo już tak poważnego wieku Pongo nadal zachowuje się jak szczeniak, uwielbia się bawić, wygłupiać i szaleć :) A teraz jest bardzo szczęśliwy bo spadł śnieg, na którym uwielbia szaleć! ;)