Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Hej :) Dalmat 1 klasa, ja od dłuższego czasu chcę dużego psa, wielkości właśnie dalmatyńczyka i tak myślę...a czemu nie mógłby być dalmatyńczyk? :diabloti: Dużo sierści zostaje w domu? :roll: Podstawowe pytanie :evil_lol:

Posted

faith35 napisał(a):
Hej :) Dalmat 1 klasa, ja od dłuższego czasu chcę dużego psa, wielkości właśnie dalmatyńczyka i tak myślę...a czemu nie mógłby być dalmatyńczyk? :diabloti: Dużo sierści zostaje w domu? :roll: Podstawowe pytanie :evil_lol:

Szczerze? Strasznie dużo sierści, dziennie zamiatam a i tak wszędzie sierść, a jak się pies zacznie drapać to kupka zostaje. Ale można się przyzwyczaić :)

Posted

Pongo niedawno poznał nowego kumpla :cool3: Jest nim Andy - 1,5 roczny psiak w typie posokowca adoptowany z rybnickiego schroniska :) Chłopaki dogadują się bardzo dobrze ;)

• 1 month later...
Posted

Coś dawno tutaj nie pisałam :oops:

A więc od początku...
5 czerwca organizowałam Wystawę Psów z okazji Dnia Dziecka w Pilchowicach, miejscowości mojej babci. Kilka zdjęć Ponga z wystawy :cool3:

Pongo pokazywał jak należy pokonać tor przeszkód :)

Posted

I co jeszcze nowego... Od 13 do 27 czerwca Pongo był z nami na wakacjach w Chorwacji. Mam mnóstwo fotek, ale nie zdążyłam ich jeszcze poobrabiać więc musicie poczekać :eviltong:
I najważniejsze! Pongo 16 sierpnia skończył 9 lat :new-bday:
Ale ten czas leci :shake: Pamiętać choćby to było niedawno jak przywiozłam go do domu w pewną październikową niedzielę, był taki malutki :eviltong:

I jeszcze się pochwalę moim wczesnym urodzinowym prezentem: Nikon D3100 z obiektywem 55-200m :diabloti: (Powyższe zdjęcia już były nim robione :eviltong:)