magdyska25 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Alpina napisał(a):Nie ...Nie odezwała się ...:-( A na DOGO wczoraj była... no to nie za ciekawie...mimo to sprobuje w niedziele czegos sie dowiedzieć. Quote
Alpina Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Spróbuj ...Bardzo proszę. Ja nie rozumiem... Przecież nie chcę ich dla siebie... Trafiłyby do sprawdzonych domów a nie do przypadkowych ludzi którym się akurat "czips" spodoba a potem jakby co, to dostanie znowu kopa do schronu... Quote
magdyska25 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ależ ja rozumiem. Nie twierdzę że maja trafić do byle kogo. Bardzo sie ciesze ze maja juz domki i jak najszybciej chce aby sie do nich udaly:):multi: Quote
Alpina Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magdyska jesteś kochana (chyba, już Ci to mówiłam;)) W takim razie czekamy na niedzielne wieści ... Quote
magdyska25 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jeszcze tylko 2 dni. Proszę uzbroić się w cierpliwość:eviltong: Quote
Alpina Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czekamy cierpliwie. Jak już pisałam na 100procent są domki dla dwóch piesków... Dla suni szukamy ale jestem dobrej myśli- martwi mnie tylko ta adpocja... Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 rozumiem ale trzeba byc dobrej mysli.. Quote
iwop Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Jaka adopcja cię martwi alpina...?:oops: Quote
Alpina Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cioteczki kochane Przedwczoraj pojechała do nowego domku wykupiona z hodowli shih- tzka- nazywana przez swoją Panią darmozjadem bo się pokryć nie mogła...Teraz jest noszona na rączkach i jest oczkiem w głowie nowych opiekunów... A dzisiaj też pojechały do nowych domów mieszaniec shih- tzu i pekina Julek oraz starsza shih- tzka Majka z Gdańskiego schronu! Jest co świętować! Proszę wolontariat z Palucha o pomoc dla tych trzech bid! Pomóżcie je wyciągnąć ze schronu! Niech i te mają kochające rodziny - na Święta! Nie pozwólcie aby trafiły do przypadkowych domów - a potem (jak to często bywa)znowu na ulicę... Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Alpina napisał(a):Cioteczki kochane Przedwczoraj pojechała do nowego domku wykupiona z hodowli shih- tzka- nazywana przez swoją Panią darmozjadem bo się pokryć nie mogła...Teraz jest noszona na rączkach i jest oczkiem w głowie nowych opiekunów... A dzisiaj też pojechały do nowych domów mieszaniec shih- tzu i pekina Julek oraz starsza shih- tzka Majka z Gdańskiego schronu! Jest co świętować! Proszę wolontariat z Palucha o pomoc dla tych trzech bid! Pomóżcie je wyciągnąć ze schronu! Niech i te mają kochające rodziny - na Święta! Nie pozwólcie aby trafiły do przypadkowych domów - a potem (jak to często bywa)znowu na ulicę... Bardzo się cieszę i jeszcze raz powtarzam jestem tu po to aby pomagać bidą z Palucha bo akurat mam taką okazję i oczywiście jest to dla mnie sama przyjemność. Jutro w domu będę ok. 18 więc tak o 20 będą zdjęcia psiaków i informację o nich. Mam tylko mały problem aparat mi się zepsuł ale mam nawet dobry telefon więc porobię zdjęcia z telefonu. Do jutra cioteczki:p Quote
magdyska25 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Alpina wszystko Ci napisałam na privie. Z psiakami to pierwszy już skończył kwarantanne. W jego karcie jest oceniony na 1,5-2 lata. Jest przekochany ciągle skakał i siusiał ze szczęścia:) Dlatego zdjęcia Jego mordki nie wyszły ponieważ nie umiał stać w miejscu, ciągle by się przytulał. Jego przyszły właściciel będzie miał w domu prawdziwego przyjaciela:p termin kastracji nie jest ustalony-Dyrektor powiedział żeby dzwonić i się pytać w środę. Jest naprawdę piękny. Mordeczka jak u typowego shi-tzu spłaszczona, troszkę nieprofesjonalnie obcięty ale przecudny. Zgadza się z innymi psami i kotami uwielbia ludzi. Został znaleziony i nikt się po Niego nie zgłosił:shake: Oto fotki psiaka-ma zamazany pyszczek bo nie mógł się opanować i wariował:) Quote
magdyska25 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Zapomniałam jeszcze dodać że mały rozrabiaka do czasu kastracji będzie w biurze u Pani Dyrektor. Ma tam dużo kolegów i koleżanek i oczywiście cieplutko,pełna miska jedzonka oraz dużo miziania:) Quote
Alpina Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cudny!Magdyska dziękuję kochana! Trzymaj rękę na pulsie.Niuniuś ma już dom ,który na niego czeka. Jak będziesz wiedziała kiedy będzie do odbioru to daj znać umówię się z Beatką na transport do nowego domu... Quote
iwop Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Magdyska ale zdjęcie :p Na tym pierwszym to pomyśłałam w pierwszej chwili, że to jakaś blond dziewczyna...:evil_lol: Quote
magdyska25 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ok trzymam rękę na pulsie:p blondyna:evil_lol: haha. Mówiłam że psiak się wiercił i skakał,nie mogłam Go opanować. Nawet na rękach skakał:oops: Quote
Alpina Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 iwop napisał(a):Magdyska ale zdjęcie :p Na tym pierwszym to pomyśłałam w pierwszej chwili, że to jakaś blond dziewczyna...:evil_lol: Ja w pierwszej chwili też ...:oops::evil_lol: Quote
magdyska25 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 muszę sprostować-> nie blond dziewczyna tylko blond chłopiec:eviltong: Quote
Alpina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jesteśmy właśnie po akcji wykupu shih- tzu z pseudohodowli - Udało się... Ale po tym co tam zobaczyłam nie jestem w stanie się cieszyć...:-( Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 uuuu no to nie za fajnie....ale przynajmniej psiaki są już bezpieczne.. Quote
iwop Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ja się nawet boje czytac o pseudohodowli :placz: Quote
Alpina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Niestety wykupiłyśmy tylko jednego - trzy nie do ruszenia... Koczują w komórce...:placz: Quote
iwop Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dlaczego nie do ruszenia?:crazyeye: Quote
dorcia44 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 stawiaja jakies warunki czy nie chcą ich oddać????:shake: Quote
Recommended Posts