Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbuj ...Bardzo proszę.
Ja nie rozumiem...
Przecież nie chcę ich dla siebie...
Trafiłyby do sprawdzonych domów a nie do przypadkowych ludzi którym się akurat "czips" spodoba a potem jakby co, to dostanie znowu kopa do schronu...

Posted

Cioteczki kochane
Przedwczoraj pojechała do nowego domku wykupiona z hodowli shih- tzka- nazywana przez swoją Panią darmozjadem bo się pokryć nie mogła...Teraz jest noszona na rączkach i jest oczkiem w głowie nowych opiekunów...
A dzisiaj też pojechały do nowych domów mieszaniec shih- tzu i pekina Julek oraz starsza shih- tzka Majka z Gdańskiego schronu!
Jest co świętować!
Proszę wolontariat z Palucha o pomoc dla tych trzech bid!
Pomóżcie je wyciągnąć ze schronu!
Niech i te mają kochające rodziny - na Święta!
Nie pozwólcie aby trafiły do przypadkowych domów - a potem (jak to często bywa)znowu na ulicę...

Posted

Alpina napisał(a):
Cioteczki kochane
Przedwczoraj pojechała do nowego domku wykupiona z hodowli shih- tzka- nazywana przez swoją Panią darmozjadem bo się pokryć nie mogła...Teraz jest noszona na rączkach i jest oczkiem w głowie nowych opiekunów...
A dzisiaj też pojechały do nowych domów mieszaniec shih- tzu i pekina Julek oraz starsza shih- tzka Majka z Gdańskiego schronu!
Jest co świętować!
Proszę wolontariat z Palucha o pomoc dla tych trzech bid!
Pomóżcie je wyciągnąć ze schronu!
Niech i te mają kochające rodziny - na Święta!
Nie pozwólcie aby trafiły do przypadkowych domów - a potem (jak to często bywa)znowu na ulicę...

Bardzo się cieszę i jeszcze raz powtarzam jestem tu po to aby pomagać bidą z Palucha bo akurat mam taką okazję i oczywiście jest to dla mnie sama przyjemność. Jutro w domu będę ok. 18 więc tak o 20 będą zdjęcia psiaków i informację o nich. Mam tylko mały problem aparat mi się zepsuł ale mam nawet dobry telefon więc porobię zdjęcia z telefonu.
Do jutra cioteczki:p

Posted

Alpina wszystko Ci napisałam na privie.
Z psiakami to pierwszy już skończył kwarantanne. W jego karcie jest oceniony na 1,5-2 lata. Jest przekochany ciągle skakał i siusiał ze szczęścia:) Dlatego zdjęcia Jego mordki nie wyszły ponieważ nie umiał stać w miejscu, ciągle by się przytulał. Jego przyszły właściciel będzie miał w domu prawdziwego przyjaciela:p
termin kastracji nie jest ustalony-Dyrektor powiedział żeby dzwonić i się pytać w środę. Jest naprawdę piękny. Mordeczka jak u typowego shi-tzu spłaszczona, troszkę nieprofesjonalnie obcięty ale przecudny. Zgadza się z innymi psami i kotami uwielbia ludzi. Został znaleziony i nikt się po Niego nie zgłosił:shake:
Oto fotki psiaka-ma zamazany pyszczek bo nie mógł się opanować i wariował:)

Posted

Zapomniałam jeszcze dodać że mały rozrabiaka do czasu kastracji będzie w biurze u Pani Dyrektor. Ma tam dużo kolegów i koleżanek i oczywiście cieplutko,pełna miska jedzonka oraz dużo miziania:)

Posted

Cudny!Magdyska dziękuję kochana!
Trzymaj rękę na pulsie.Niuniuś ma już dom ,który na niego czeka.
Jak będziesz wiedziała kiedy będzie do odbioru to daj znać umówię się z Beatką na transport do nowego domu...

Posted

iwop napisał(a):
Magdyska ale zdjęcie :p Na tym pierwszym to pomyśłałam w pierwszej chwili, że to jakaś blond dziewczyna...:evil_lol:

Ja w pierwszej chwili też ...:oops::evil_lol: