bety Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Agappe napisał(a):gratuluje!!! i bardzo prosze o stawkę i sędziego rasy AKITA-INU Oho Agappe już działa :evil_lol: Przyłaczam się do gratulacji :multi: i jak zwykle proszę od razu i o drugą akitkę = AKITA AMERYKAŃSKA ( Amerikanischer Akita) nr kat. 302-313. Z góry dziękuję :lol: Pzdr Quote
Agappe Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 hehe udało mi się o coś szybciej zapytać niż Ty :evil_lol::multi: Quote
Złośnica Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Akity sędziował Peter Machetanz ( D ) Amerykańska Akita PSY Szczeniaki Darth Vader de Gabritho Młodzież Poison Pośrednia Orients Pride Rainbow Dancer Championy 1.Amader Tru Colours At Redwitch 2. Melodor Beam me up Scotty Otwarta Ausserhalbs Leon SUKI szczeniaki Big Foot Barli Bars Bavarian beauty młodzież Lord of Odates inheritance Enigma Maya pośrednia 1.Big Foot Barli Bars Antonia 2. Maroteam Butterfly chamopiony Melodor Feel The Attraction Otwarta Melodor Run for Your Life AKITA INU psy veterany Benkei vom Aakhof użytkowa Akastas Yuki młodzież 1.Roku Go of Amayadori Ken 2.Akakuma of But Yama 3. Tomoko 4. Dai vom AAkhof pośrednia 1. Hakuran of Koyama ken 2. B'Yusen Go of Kamino Ken 3. Musashi Go Miyagi Kozaki Kensha otwarta 1.Waka-Sama Akita Inu of Cacic 2. V'Gen Go of Kamino Ken Suki młodzież 1. Imoto San of Koyama ken 2. Hanami No Ashasi 3. Hanami No Akari 4. Nabuko Roal 5. Daiji vom AAkhof 6. Ima no Kara of Koyama ken 7. Shinju Go of Amayadori-krn pośrednia 1. Hakujin-Hime of Koyama Ken 2. Bishouji-Senshi Akita Inu of Cacic 3. Haruko-Hime of Koyama Ken 4. Texa kagawa championy 1. Isamashii-Go Hi Ga Naboru 2. Dona Omono Gawa 3. Seiryoume Go Ilnogawa otwarta 1. Isamashi of Amayadori ken 2. Inchiki of Amayadori ken 3. Koisakura Go Yahata kensha Quote
bety Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Złośnica']Akity sędziował Peter Machetanz ( D ) Amerykańska Akita .................... BARDZO BARDZO BARDZO PIĘKNIE DZIĘKUJĘ :lol::lol::lol::lol::lol: Pzdr Quote
bety Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Agappe napisał(a):hehe udało mi się o coś szybciej zapytać niż Ty :evil_lol::multi: Hi hi hi hi - ale ja byłam szybsza z podziękowaniami ;););) Pzdr Quote
magat Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Złośnica']Plan wyjazdu wykonany w 100 % :multi: wszystkie trzy przywiozłysmy to po co jechałyśmy czyli : mój SCOOTER Buteo vel Luger CAC i CACIB kapka 22 i SHERRY SASHKA Ray of Life Eskimoski Domek CAC i CACIB IraKa i Katarzyna Wielka Jantarowa Fuga CAC i CACIB i tym samym zakończyła już INTERCHAMPIONAT :multi: Gratutuję dziewczyny i dziękuję za wspólną podróż :razz: ja i moje psy:cool3: Nam też się udało pierwza zagraniczna wystawa i CACIB i BOB -Marlen from Swiss Star Quote
nefesza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czy oglaszaja oni wszystkie wyniki? jak tak, to gdzie? Quote
simbik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Złośnica napisał(a):Plan wyjazdu wykonany w 100 % :multi: wszystkie trzy przywiozłysmy to po co jechałyśmy czyli : mój SCOOTER Buteo vel Luger CAC i CACIB kapka 22 i SHERRY SASHKA Ray of Life Eskimoski Domek CAC i CACIB IraKa i Katarzyna Wielka Jantarowa Fuga CAC i CACIB i tym samym zakończyła już INTERCHAMPIONAT :multi: magat napisał(a):Nam też się udało pierwza zagraniczna wystawa i CACIB i BOB -Marlen from Swiss Star Gratulację dla całej polskiej ekipy :terazpol: :multi:. Nas cały czas kusi wyprawa za zachodnią granicę, lecz jakoś to się nam w czasie odwleka :roll:. Miała bym prośbę o stawkę dogów niemieckich (deutsche dogge). Jeżeli jest zbyt dużo do przepisywania to poproszę skan lub fotkę z katalogu na mail igowes@wp.pl Quote
magat Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wszystkich było 47 , które cię interesują? Doggen gelb-6 Doggen gestrom -3 D........... schwarz/weits geflekt-6 ..............schwarz--12 ..............blau--20 czyli sporo, ja wyniki swojej rasy znalazłam na stronie rasy niemieckiego forum, spróbuj w wyszukiwarce Quote
simbik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 magat napisał(a):Wszystkich było 47 , które cię interesują? Doggen gelb-6 Doggen gestrom -3 D........... schwarz/weits geflekt-6 ..............schwarz--12 ..............blau--20 czyli sporo, ja wyniki swojej rasy znalazłam na stronie rasy niemieckiego forum, spróbuj w wyszukiwarce Problem w tym że interesują mnie wszystkie, dlatego napisałam, że może być skan lub fotka z katalogu. Z szukaniem na niemieckich forach u mnie krucho :shake:, bo znajomość tego języka żadna. Bez problemu radzę sobie na innych obcojęzycznych stronach, ale akurat na niemieckich zawsze mam problem. Quote
magat Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 OK! spróbuje jutro to zeskanować, ale i tak nie będę miała wyników Quote
simbik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 magat napisał(a):OK! spróbuje jutro to zeskanować, ale i tak nie będę miała wyników Serdecznie dziękuję :calus:.Mi chodzi tylko o stawkę :lol:. Quote
Recommended Posts