E.A.C Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jeszcze do 19.12 mozna zglaszac psiaki na CACIBowke do Nürnberg. http://meldungen.altem.de/ tu mozna meldowac. Wazne!!! http://www.landesverband-franken.de/2008/2008_klassenstatistik_s.pdf Tu mozna zobaczyc statystyki juz zameldowanych do 2.12 psow ( czego nigdy nie pokazywali). Z tego co widze psow wcale nie jest tak duzo. Strone aktualizuja. http://www.landesverband-franken.de/ a tu ogolnie o oddziale. Quote
blaira Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Rzeczywiscie nie duzo psow, ale co z tego ze ja nie mam jak dojechac :shake: Quote
AlaNowak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 moze wszyscy czekali na statystki dotychczasowe:evil_lol: Quote
IraKa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A ktoś się wybiera z Wrocławia lub przez na sobotę? Quote
Złośnica Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 mam wolne miejsce na samochodzie, zainteresowanych proszę o kontakt. Quote
IraKa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 E.A.C napisał(a):http://www.landesverband-franken.de/2008/2008_klassenstatistik_s.pdf Tu mozna zobaczyc statystyki juz zameldowanych do 2.12 psow ( czego nigdy nie pokazywali). Z tego co widze psow wcale nie jest tak duzo. Strone aktualizuja. Średnio im ta aktualizacja wychodzi:evil_lol: Quote
E.A.C Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 IraKa napisał(a):Średnio im ta aktualizacja wychodzi:evil_lol: Nic nie poradze. Zgloszenia jeszcze 5 dni ( byc moze jesli bedzie tak malo psow przedluza). Powinni zakzualizowac lada dzien.:shake: Quote
tybetan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Byliśmy na tej wystawie - bardzo polecam Quote
E.A.C Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jeszcze tylko do jutra mozna meldowac do Nürnberg na CACIBowa wystawe, statystyki mozna wszystkich zameldowanych psiakow zobaczyc. Quote
TANANA Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 witam, juz ostatnia chwila, a ja szukam transportu na wystawe czy ktos moze dysponuje miejscem lub sie skusi? Interesuje mnie sobota gr V Quote
Złośnica Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 E.A.C napisał(a):Jeszcze tylko do jutra mozna meldowac do Nürnberg na CACIBowa wystawe, . teoretycznie do 19 a praktycznie jak klikniesz w internetowy formularz to pisze, że drugi termin wypada na 23 :roll: Quote
IraKa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Intensywnie skrobię się w głowę i myślę : jechać, nie jechać??? :roll: To do kiedy te zgłoszenia , ja nie widziałam nigdzie daty 23.12. Quote
Złośnica Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 na internetowym formularzu pisze ;) A w kwestii płatności : można płacić na wystawie kwotę z 2 terminu czyli 55 euro. Quote
E.A.C Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Złośnica napisał(a):na internetowym formularzu pisze ;) A w kwestii płatności : można płacić na wystawie kwotę z 2 terminu czyli 55 euro. Tak tak potwierdzam, do 23.12 mozna zglaszac. Przewaznie zawsze przedluzaja jak jest malo psow. Quote
Dorota_Fiszer Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie moge sie chyba polapac - kto sedziuje goldeny ? Quote
blaira Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dorota_Fiszer napisał(a):Nie moge sie chyba polapac - kto sedziuje goldeny ? Wszystkie nie wymienione rasy w tabeli sedziowane beda przez : - Dr. Schill - Erwin Deutscher - Dr. Peper – Jochen H. Eberhard pozdr. Quote
anovi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mam pytanie z serii standardowych przed wystawą, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź - czy ktoś dostał potwierdzenie przyjęcia na wystawę inną drogą niż mailową (i to wieki temu). Quote
Złośnica Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Niestety, cała nasza trójka czyli Bielsko, Wrocław i Bytom jedziemy na podstawie potwierdzenia mailowego :roll: Quote
Asiunia02 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 anovi napisał(a):Mam pytanie z serii standardowych przed wystawą, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź - czy ktoś dostał potwierdzenie przyjęcia na wystawę inną drogą niż mailową (i to wieki temu). Ja nie otrzymałam potwierdzenia ale napisałam maila do organizatora i podał mi numer zgłoszenia (jest to inny numer niz archiwalny) i mam isc to wyjasnic do bura wystawy i powinno byc wszystko ok. Quote
Asiunia02 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Moze najlepiej by było jak jeszcze dzisiaj napiszecie tego maila, moze jeszcze dowiecie sie jakie macie numery zgłoszen, po których szybciej zlokalizują wasze zgłoszenie w systemie. Pozdrawiam i zycze powodzenia !!! Obyśmy wrócili z CACIBA :) Quote
anovi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dzięki kobietki :p Asiunia02 napisał(a):Ja nie otrzymałam potwierdzenia ale napisałam maila do organizatora i podał mi numer zgłoszenia (jest to inny numer niz archiwalny) i mam isc to wyjasnic do bura wystawy i powinno byc wszystko ok. Asiunia02 napisał(a):Moze najlepiej by było jak jeszcze dzisiaj napiszecie tego maila, moze jeszcze dowiecie sie jakie macie numery zgłoszen, po których szybciej zlokalizują wasze zgłoszenie w systemie. Pozdrawiam i zycze powodzenia !!! Obyśmy wrócili z CACIBA :) Asiunia - oby :lol: - będę trzymać za Was kciuki i prosimy o wzajemność :lol: Nam dziś po grzecznościowej "interwencji" telefonicznej wysłano maila z jakimś zrzutem ekranu z programu, że jesteśmy przyjęci i mamy też wędrować do biura obsługi wystawy. Jako, że z niemieckiego jestem totalna noga mam jeszcze jedno pytanko - co znaczy: Einlaufnummer ?? Czy to jest inaczej nr startowy? tzn. tak tylko sobie główkuję, bo to jedyny widniejący numer, jakiego ja im nie podawałam, a tam się znajduje... Bardzo prosze o przetłumaczenie :oops: Quote
Złośnica Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Plan wyjazdu wykonany w 100 % :multi: wszystkie trzy przywiozłysmy to po co jechałyśmy czyli : mój SCOOTER Buteo vel Luger CAC i CACIB kapka 22 i SHERRY SASHKA Ray of Life Eskimoski Domek CAC i CACIB IraKa i Katarzyna Wielka Jantarowa Fuga CAC i CACIB i tym samym zakończyła już INTERCHAMPIONAT :multi: Gratutuję dziewczyny i dziękuję za wspólną podróż :razz: ja i moje psy:cool3: Quote
blaira Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Gratulacje dziewczyny :multi::multi::multi: Pieknie wam sie sezon 2008 zaczal. GRATULACJE raz jeszcze;) pozdr. Quote
Agappe Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [SIZE="3"]gratuluje!!! i bardzo prosze o stawkę i sędziego rasy AKITA-INU Quote
Recommended Posts