Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no juz dzwonili po 18 sie umowic na jutro na 14 bo "dobre swiatlo bedzie" xD mama chodzi i powtarza: "ale mnie wrobili" a Kamila: "Fafel bedzie slawny, bedzie w telewizorze... w naszym tez?" <hahaha>:evil_lol:

Posted

marta&fafel napisał(a):
no juz dzwonili po 18 sie umowic na jutro na 14 bo "dobre swiatlo bedzie" xD mama chodzi i powtarza: "ale mnie wrobili" a Kamila: "Fafel bedzie slawny, bedzie w telewizorze... w naszym tez?" <hahaha>:evil_lol:
Ale fajnie :multi::multi::multi: Podziękuj Mamie!!! I dobrze sie tam zaprezentujcie ;)

Posted

marta&fafel napisał(a):

a w związku z czym będzie ten program?

Posted

marta&fafel napisał(a):
pan mowil, ze to bedzie o psach w schroniskach i do adopcji i tych juz adoptowanych... ( ale mama ma faze :eviltong:)

powiedz mamie, że będzie przykładem.....może inni za pomocą tego programu, pójdą w Jej ślady

Fafel chyba nie ma jeszcze tremy? :razz:

Posted

on sobie nie zdaje jeszcze sprawy co go czeka... te tysiace fanek itp :p ale da rade... chociaz moze go lapa od rozdawania autografow rozbolec :cool1: nie no mama wie, ze to dla dobra wyzszego, ale laba jest xD

Posted

marta&fafel napisał(a):
on sobie nie zdaje jeszcze sprawy co go czeka... te tysiace fanek itp :p ale da rade... chociaz moze go lapa od rozdawania autografow rozbolec :cool1: nie no mama wie, ze to dla dobra wyzszego, ale laba jest xD
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiele bym dala by to zobaczyć ;)

Posted

marta&fafel napisał(a):

biedna mama - w stresie na kanapie siedzi :evil_lol:

A Ty tam jakoś oporządź Fafla, żeby wpadki nie było - manicure, czy pedicure (no właśnie - co?)......pokażę go mojej suczce :razz:

Posted

GoniaP napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiele bym dala by to zobaczyć ;)

w tym stresie, to jeszcze przy oglądzie, oberwałabyś po grzbiecie :evil_lol:

Posted

marta&fafel napisał(a):
tak, ale po tym jak pokaza go w tv to ona bedzie musiala stanac w kolejce bo moze byc wiecej chetnych... juz sie smialam, ze wysmarujemy go oliwka jak kone na zawodach co by sie ladnie swieci hehe

no, po starej znajomości, to moja Sylwka mogłaby przecież na jakieś względy liczyć :roll:

można i pastą, i dobrze wyglansować :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
w tym stresie, to jeszcze przy oglądzie, oberwałabyś po grzbiecie :evil_lol:
ja w stresie, oni w stresie, normalnie tykająca bomba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
ja w stresie, oni w stresie, normalnie tykająca bomba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tylko żeby w tym stresie Fafel nie zalizał kamery z operatorem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']tylko żeby w tym stresie Fafel nie zalizał kamery z operatorem :evil_lol: Operator bokserowy jest, to przyjmie całusy z wdzięcznością :eviltong: (operator, to Limkowy Mateusz)

Posted

marta&fafel napisał(a):
z wet. jestesmy umowieni na piatek i wtedy sie umowimy bo chwilowo walczymy z tym czym na jego skorze...

Dacie sobie z tym radę - Fafel chce żyć i też sie spręży, żeby sie tego pozbyć

Posted

marta&fafel napisał(a):
no w takim wypadku to Fafel jest juz "zarezerwowany" xD zatrudnimy bodyguarda co by sie pozbyc fanek:cool1:

I jeszcze tu się na randki umawiają :mad::mad::mad: