Reksiu21 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 OOOOHHH, DOBCIE..:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Gdyby on byl suczka, to juz by byl u mnie:loveu::loveu: sliczne zdjecia:loveu: Quote
BeataJ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Reksiu21 napisał(a):OOOOHHH, DOBCIE..:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Gdyby on byl suczka, to juz by byl u mnie:loveu::loveu: sliczne zdjecia:loveu: Suczek tez mamy troszke wiec mozesz wybrac. Quote
Koperek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Beatko, ale Reksiu współpracuje tylko z wrocławskim schroniskiem! ;) Dzisiejszy SMOCZEK (taki smutny :(): Quote
aisaK Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jeśli nie znajdzie nowego domku, do maj/czerwiec, to załatwie aby go zabrała niemiecka fundacja Dobermann-Nothilfe. Quote
Reksiu21 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dzieki Beato, :p ale Koperek ma racje. Moj TZ by mnie chyba kijem pogonil, jakbym czwartego psa do domu przyprowadzila........chyba zeby oczywiscie piesek byl tak "przypadkiem:cool3:" akurat w schronie, i byl taaaaki biedny, stary i zagrozony;);):razz::razz: Quote
Koperek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 I jeszcze tak wygląda SMOCZEK w całej okazałości :loveu: ...tylko ten smutek w oczach... :-( Quote
Reksiu21 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Don Pedro, hopaj do gory po domek, przystojniaku!!!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 czyli jednak mozna :mdrmed: chyle czola przed wami a juz najbardziej przed Koperkiem bo to naprawde trzeba duzo cierpliwosc, czasu i checi ale efekt jest po prostu niesamowity :mdrmed: pies ktory poczatkowy wydawal sie bez szans na poprawe zmienil sie nie do poznania a to dzieki wam ;) skoro jak piszecie juz nie sprawia takich problemow to bez oporow mozna by szukac dla niego domku. a i chetnych na dobka by sie znaazlo tylko nie wiem jak by sobie z nim poradzili :shake: no ale nie ma rzeczy niemozliwych :cool3: Quote
Koperek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 eeee tam, ja tam ręki nie dołożyłam!:roll: Głównie kastracja BAAARDZO ułatwiła sprawę!- szalał przez nadmiar hormonów i tyle :evil_lol: Zresztą ma wokół siebie ludzi MYŚLĄCYCH, MĄDRYCH i DOŚWIADCZONYCH w przebywaniu z psami, a więc konkretne podejście do chłopaka i rączki liże :loveu: W końcu to DZIECKO JESZCZE- 11 miesiąc mu dopiero leci!;) Quote
TYGRYS-ica. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 no niech bedzie ale chylic czola przed kastracja nie mam zamiaru :evil_lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dawno nikt nic nie pisal .... co tam u przystojnego dobka slychac?? :mdrmed: Quote
dzodzo Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 urywaja sie telefony o niego z allegro-ale wszycy potencjalni sa kierowani do Ireny, wiadomo że kto jak kto ale ona komuś nieodpowiedniemu dobermana nie odda, zwłaszcza takiego gagatka Quote
Koperek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 naprawdę urywają się telefony o niego?????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to ci dopiero :multi: Quote
dzodzo Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 no jest ładny i młody, więc ma chłopak powodzenie Quote
chacko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 przesliczny dobermanek.... mam malych dzieci dlatego psiunia nie dla mnie,ale cudowny jest! ale nie wiem czy trzymacie kontakt do dobermannhilfe eV w niemczech...jak nie to moge im napisac moze sie parymi dobermankami zajmna i je odbiora do adopci tutaj! Quote
Koperek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ja też jestem ładna i młoda, a nikt ze mną wytrzymać nie może :evil_lol: :evil_lol: Więc to nie tylko o to chodzi- CHARAKTER też się liczy! :lol:- a czy on tak dobrze został przedstawiony na allegro?? Quote
dzodzo Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 no cóz Koperek, jak widać uroda nie wystarczy:)))) tu allegro Smoczka: http://www.allegro.pl/item328696894_smoki_mlody_doberman_dla_milosnika_rasy_.html z Dobermann -Nothilfe wspołpracujemy;) Quote
chacko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 to super...bo bym do nich napisala.....naprawde cudowny doberman... Quote
Koperek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ło matko!:-o ja to mam szczęście- kiedy się ubiorę, jak spod mostu to mnie nawet na allegro można znaleźć :oops: :oops: jejku, byle mnie nikt znajomy nie rozpoznał w tych stylowych skarpetach w paski i bucikach z futerkiem :placz: Quote
dzodzo Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 chacko-tyle naszych dobciów uratowanych dzieki wspólpracy z niemieckimi organizacjami, w większości chore i starsze dobki, tu link do szczesciarzy: http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/niemcy/adopcje.html oj Koperek-po prostu na drugi raz ubierz się do schronu do Smoczka bardziej "trendy",tipsy, cekiny,panterka, podmienimy fote i juz:diabloti: Quote
chacko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 to mnie cieszy a tam dobermanki dlugo nie czekaja na nowe domy..... Quote
TYGRYS-ica. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 no ale sie rozruch zrobil :evil_lol: naprawde sie tak o Smokiego wszyscy bija?? :mdrmed: ja tez bym mogla wziac jakiegos dobka ale ... no wlasni nie moge :lol: no ale mam nadzieje ze wybierzecie odpowiednich opiekunow dla Smokiego :razz: Quote
Klementynkaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Koperek napisał(a):ja też jestem ładna i młoda, a nikt ze mną wytrzymać nie może :evil_lol: :evil_lol: Więc to nie tylko o to chodzi- CHARAKTER też się liczy! :lol:- a czy on tak dobrze został przedstawiony na allegro?? Koperek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty też tak masz??? a myślałam, że to tylko ja :placz: Quote
Koperek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No widzisz... wydawało by się, że "tego kwiatu jest pół światu"... ...a my chyba nie te kwiaty, tylko raczej kaktusy jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts