Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu21 napisał(a):
OOOOHHH, DOBCIE..:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Gdyby on byl suczka, to juz by byl u mnie:loveu::loveu: sliczne zdjecia:loveu:

Suczek tez mamy troszke wiec mozesz wybrac.

Posted

Dzieki Beato, :p ale Koperek ma racje. Moj TZ by mnie chyba kijem pogonil, jakbym czwartego psa do domu przyprowadzila........chyba zeby oczywiscie piesek byl tak "przypadkiem:cool3:" akurat w schronie, i byl taaaaki biedny, stary i zagrozony;);):razz::razz:

Posted

czyli jednak mozna :mdrmed: chyle czola przed wami a juz najbardziej przed Koperkiem bo to naprawde trzeba duzo cierpliwosc, czasu i checi ale efekt jest po prostu niesamowity :mdrmed: pies ktory poczatkowy wydawal sie bez szans na poprawe zmienil sie nie do poznania a to dzieki wam ;) skoro jak piszecie juz nie sprawia takich problemow to bez oporow mozna by szukac dla niego domku. a i chetnych na dobka by sie znaazlo tylko nie wiem jak by sobie z nim poradzili :shake: no ale nie ma rzeczy niemozliwych :cool3:

Posted

eeee tam, ja tam ręki nie dołożyłam!:roll: Głównie kastracja BAAARDZO ułatwiła sprawę!- szalał przez nadmiar hormonów i tyle :evil_lol:

Zresztą ma wokół siebie ludzi MYŚLĄCYCH, MĄDRYCH i DOŚWIADCZONYCH w przebywaniu z psami, a więc konkretne podejście do chłopaka i rączki liże :loveu:

W końcu to DZIECKO JESZCZE- 11 miesiąc mu dopiero leci!;)

Posted

urywaja sie telefony o niego z allegro-ale wszycy potencjalni sa kierowani do Ireny, wiadomo że kto jak kto ale ona komuś nieodpowiedniemu dobermana nie odda, zwłaszcza takiego gagatka

Posted

przesliczny dobermanek....
mam malych dzieci dlatego psiunia nie dla mnie,ale cudowny jest! ale nie wiem czy trzymacie kontakt do dobermannhilfe eV w niemczech...jak nie to moge im napisac moze sie parymi dobermankami zajmna i je odbiora do adopci tutaj!

Posted

ja też jestem ładna i młoda, a nikt ze mną wytrzymać nie może :evil_lol: :evil_lol:

Więc to nie tylko o to chodzi- CHARAKTER też się liczy! :lol:- a czy on tak dobrze został przedstawiony na allegro??

Posted

Ło matko!:-o ja to mam szczęście- kiedy się ubiorę, jak spod mostu to mnie nawet na allegro można znaleźć :oops: :oops:

jejku, byle mnie nikt znajomy nie rozpoznał w tych stylowych skarpetach w paski i bucikach z futerkiem :placz:

Posted

no ale sie rozruch zrobil :evil_lol: naprawde sie tak o Smokiego wszyscy bija?? :mdrmed: ja tez bym mogla wziac jakiegos dobka ale ... no wlasni nie moge :lol: no ale mam nadzieje ze wybierzecie odpowiednich opiekunow dla Smokiego :razz:

Posted

Koperek napisał(a):
ja też jestem ładna i młoda, a nikt ze mną wytrzymać nie może :evil_lol: :evil_lol:

Więc to nie tylko o to chodzi- CHARAKTER też się liczy! :lol:- a czy on tak dobrze został przedstawiony na allegro??

Koperek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty też tak masz??? a myślałam, że to tylko ja :placz:

Posted

No widzisz...

wydawało by się, że "tego kwiatu jest pół światu"...

...a my chyba nie te kwiaty, tylko raczej kaktusy jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: