Koperek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 hahaha SMOCZEK dostał nowe, dostojne imię: DON PEDRO:loveu::lol: Zresztą pięknie go opisali na stronie schroniska! Sama bym się nie spodziewała takiego opisu. A szczerze mówiąc to małego nie poznałam:oops: Zmężniał niesamowicie chłopak! Teraz jest śliczny, a co to będzie, jak trafi do domku- ho ho!;) Quote
aisaK Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To dajcie nowe fotki!!! A gdzie ten opis?:oops: Quote
Koperek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Na stronie schronu: www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw;) Quote
aisaK Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Śliczny opis!!! Oby to pomogło mu znaleźc domek! Napisze tez do cioteczek z Nadziei Dobermana aby u nas tez zmienic, bo to odstrasza. Quote
Reksiu21 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 I co, niema zadnych chetnych na dobcia??? Nikt niepytal o niego?:-(:mad: Quote
Koperek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bo dziewczyny z Nadziei się obijają i jeszcze nie wstawiły nowego opisu i nowego zdjęcia chłopaczka na stronę!:mad::shake: Niestety dotychczasowy opis i fota są cholernie niezachęcające!:roll: Quote
aisaK Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Już piszę do Madzi, aby to zmieniła. Miałam jedno zapytanie o niego, ale uważam, że pan był nie odpowiedzialny. Quote
Atkaaaa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 biedny... ale dobrze że jest na dobrej drodze! Trzymam kciuki za niego! Szukamy domku! Quote
aisaK Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie ma za co...mamy tyle ostatnio psich tragedii, że może dlatego to opóźnienie...już napisałam Madzi...:( Mam nadzieje, że znajdzie dobry domek... Quote
Koperek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Napisałam dłuuugi, piękny post i wcięło:angryy:, więc zakończę na dzisiejszych fotkach:cool1:- jutro dodam opis. FOTKI Z 03.03.2008 (głaskanko było, ale niestety tylko przez kraty- brakło czasu :() ...taki smutny jestem :( A taki jestem przystojny! :) Quote
Koperek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przepraszam, wczoraj zasnęłam przy kompie, więc za chwilkę wstawię;) Już są dwa posty wyżej :) Quote
aisaK Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przecudowny! Taki mini dobek:loveu:Ta klatusia taka mała...:( Biedny psinkuś.... Quote
dzodzo Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 naprawde ładny z niego pies,martwi mnie ten jego charakterek-domek moze w koncu jakis sie znajdzie, tylko żeby młody nie brykał tam za mocno.to siedzenie za kratami nie pomoga mu w socjalizacji:shake: Quote
Koperek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ależ dzodzo- z charakterkiem już jest WSIO OK!;) Ten psiak tak bardzo zmienił się w schronisku od chwilli przyjęcia, że tylko z wyglądu jest taki sam:multi: Oprócz tego, że przebywa wśród NORMALNYCH ludzi, którzy znają się na rzeczy (a nie, jak ten pseudowłaściciel:angryy:) to jeszcze został wykastrowany. Chce się bawić, przytulać, szuka drapanka, przestał drzeć japę:razz:... no po prostu 100% lepszego psa wylazło!!! To, że dwa razy przechodził przez izolatkę, bo miał gluty to też dało dużo- obracał się wśród wolontariuszy, innych psów, lekarza... Za niedługo pojadę do schronu specjalnie dla niego i zrobię foty- zobaczycie, jaki niuniuś się zrobił :loveu::loveu::loveu: Natomiast tak, czy siak, żeby nie zepsuć tego co juz zostało wykonane i jakby nie było fajnego charakteru tego psa to przyszły właściciel MUSI być ODPOWIEDNI i ODPOWIEDZIALNY- czyli doświadczony i cierpliwy. Bo jak trafi w niedobre ręce to...:-( Quote
dzodzo Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ja sie tak martwie na zapas-bo mamy kilka przypadkow ze po adopcji nawet te z pozoru spokojne i nie sprawiajace problemow dobki daja czadu.Cos w socjalizacji tamtych było nie tak jakies zle doswiadczenia.Ale młody jest młody, więc moze to wszytsko jeszcze do naprawienia. dobrze, ze ma konakt z ludźmi, to najwazniejsze co myslicie o allegro dla niego?za wczesnie?czy juz moznaby go wypromowac? Quote
Reksiu21 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale z niego przystojniak.....:crazyeye: wydglada prawie identycznie jak moj:loveu: A moze tytul zmienic na bardziej przyciagajacy, jak on juz niejest az taki problemowy?:cool3: Quote
dzodzo Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 podobno mlody został zarezerwowany przez jakiegoś goscia juz miesiac temu, tylko ze pan sie po niego jak do tej pory nie zgłosil:-( Quote
Koperek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Koperek']yyyyy.... :roll: Mi nic o tym nie wiadomo. Będę jutro w schronie to zapytam. A na spacerki to raczej od poniedziałku będziemy ze SMOCZKIEM chodzić, bo opiekun jego boksu jest aktualnie na urlopie i w pon. wraca- chyba, że ktoś inny będzie miał czas, ale to u nas różnie :roll: p.s. A tytuł rzeczywiście warto by było zmienić- baaardzo niewiele zostało z "tamtego" SMOCZKA;):multi: Napisałam to wczoraj (podczas wariacji dogowej) i umieściło to na siódmej stronie- CHOLERA WIE DLACZEGO...:cool1: Quote
Koperek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dlatego tylko dwa palce, bo nie mogłam wepchać całej ręki- po prostu za wąska szczelina była!!! :shake: ...żeby sobie nikt nie pomyślał, że NIUNIUŚ gryzie!:angryy::angryy::angryy: Tak mi go żal...:-( Quote
Recommended Posts