Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha SMOCZEK dostał nowe, dostojne imię: DON PEDRO:loveu::lol: Zresztą pięknie go opisali na stronie schroniska! Sama bym się nie spodziewała takiego opisu.

A szczerze mówiąc to małego nie poznałam:oops: Zmężniał niesamowicie chłopak! Teraz jest śliczny, a co to będzie, jak trafi do domku- ho ho!;)

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo dziewczyny z Nadziei się obijają i jeszcze nie wstawiły nowego opisu i nowego zdjęcia chłopaczka na stronę!:mad::shake:

Niestety dotychczasowy opis i fota są cholernie niezachęcające!:roll:

Posted

Nie ma za co...mamy tyle ostatnio psich tragedii, że może dlatego to opóźnienie...już napisałam Madzi...:(
Mam nadzieje, że znajdzie dobry domek...

Posted

Napisałam dłuuugi, piękny post i wcięło:angryy:, więc zakończę na dzisiejszych fotkach:cool1:- jutro dodam opis.

FOTKI Z 03.03.2008 (głaskanko było, ale niestety tylko przez kraty- brakło czasu :()

...taki smutny jestem :(

A taki jestem przystojny! :)

Posted

naprawde ładny z niego pies,martwi mnie ten jego charakterek-domek moze w koncu jakis sie znajdzie, tylko żeby młody nie brykał tam za mocno.to siedzenie za kratami nie pomoga mu w socjalizacji:shake:

Posted

Ależ dzodzo- z charakterkiem już jest WSIO OK!;) Ten psiak tak bardzo zmienił się w schronisku od chwilli przyjęcia, że tylko z wyglądu jest taki sam:multi:
Oprócz tego, że przebywa wśród NORMALNYCH ludzi, którzy znają się na rzeczy (a nie, jak ten pseudowłaściciel:angryy:) to jeszcze został wykastrowany. Chce się bawić, przytulać, szuka drapanka, przestał drzeć japę:razz:... no po prostu 100% lepszego psa wylazło!!!

To, że dwa razy przechodził przez izolatkę, bo miał gluty to też dało dużo- obracał się wśród wolontariuszy, innych psów, lekarza...

Za niedługo pojadę do schronu specjalnie dla niego i zrobię foty- zobaczycie, jaki niuniuś się zrobił :loveu::loveu::loveu:

Natomiast tak, czy siak, żeby nie zepsuć tego co juz zostało wykonane i jakby nie było fajnego charakteru tego psa to przyszły właściciel MUSI być ODPOWIEDNI i ODPOWIEDZIALNY- czyli doświadczony i cierpliwy. Bo jak trafi w niedobre ręce to...:-(

Posted

ja sie tak martwie na zapas-bo mamy kilka przypadkow ze po adopcji nawet te z pozoru spokojne i nie sprawiajace problemow dobki daja czadu.Cos w socjalizacji tamtych było nie tak jakies zle doswiadczenia.Ale młody jest młody, więc moze to wszytsko jeszcze do naprawienia.

dobrze, ze ma konakt z ludźmi, to najwazniejsze

co myslicie o allegro dla niego?za wczesnie?czy juz moznaby go wypromowac?

Posted

Ale z niego przystojniak.....:crazyeye: wydglada prawie identycznie jak moj:loveu:
A moze tytul zmienic na bardziej przyciagajacy, jak on juz niejest az taki problemowy?:cool3:

Posted

[quote name='Koperek']yyyyy.... :roll: Mi nic o tym nie wiadomo. Będę jutro w schronie to zapytam.

A na spacerki to raczej od poniedziałku będziemy ze SMOCZKIEM chodzić, bo opiekun jego boksu jest aktualnie na urlopie i w pon. wraca- chyba, że ktoś inny będzie miał czas, ale to u nas różnie :roll:

p.s. A tytuł rzeczywiście warto by było zmienić- baaardzo niewiele zostało z "tamtego" SMOCZKA;):multi:

Napisałam to wczoraj (podczas wariacji dogowej) i umieściło to na siódmej stronie- CHOLERA WIE DLACZEGO...:cool1:

Posted

Dlatego tylko dwa palce, bo nie mogłam wepchać całej ręki- po prostu za wąska szczelina była!!! :shake:

...żeby sobie nikt nie pomyślał, że NIUNIUŚ gryzie!:angryy::angryy::angryy:

Tak mi go żal...:-(