Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jade napisał(a):
a co z bassetem w katowickim schronisku?

Sunia z Pomiechówka ma już domek:lol:, a piesek z sosnowca w dalszym ciągu własciciel poszukiwany... Leon :placz: będzie dobrze .. napewno jest dom bez dzieci dla niego tak jak pisałam zainteresowanie jest .

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny, młody ok. 2,3 lat przebywa w schronisku w Sosnowcu.
Pies jest wesoły, zgadza się z innymi psami, nie jest agresywny.
Wszystko spełnione, żadnych przeciwwskazań do adopcji, tylko jechać i go brać !!!

Posted

Madzia_K napisał(a):
Jade - 2 miesiące...o ile mi wiadomo. My wiemy o nim od niedawna.
Rybcia...wybacz...ale nie chce już mi się z Tobą rozmawiać.

Dlaczego nie możesz mi odpowiedzieć na to proste pytanie?

Posted

Reniawawa napisał(a):
Bo psa sie nie wciska tylko ktoś go musi chcieć.

Jeśli ktoś jest zaintresowany starym bassetem, to chyba młodym tym bardziej, prawda?

Posted

Nie chodzi mi o Leona tylko o basseta z sosnowieckiego schroniska, którego zdjęcie znajduje się na 11 stronie. Wczoraj byłam w tym schronisku i powiedziano mi, że piesek poszedł trzy dni temu.

Posted

Mamy dom dla "Leona", ale potrzebujemy transportu z Elbląga pod Warszawę. Rozpaczliwie proszę o pomoc. Mój kontak: 0600/852599. Pomóżcie...to moze być jego jedyna szansa...

Posted

Dom, który znalazło Baset SOS jest domem idealnym dla tego psa...i przede wszystki domem docelowym. Dom bez dzieci, za to z psiakami ze schronu, dom - nie blok...hektary ziemi...i mnóstwo rąk do cacania i serc do kochania. Serdecznie dziękuję za odzewy w sprawie transportu, ale już takowy mamy ( Renia - jestes wielka i bardzo Cię kochamy:loveu:)...wobec tego uważam, ze wątek Leona można spokojie zamknąć...

Posted

No dobrze, więc co ja mam teraz powiedzieć dziewczynie, która pierwsza była zainteresowana bassetem?
To też dom bez dzieci i na dodatek bez psów.
A sami mówiliście, że Leon jest domiantem?

Posted

Bardzo długo zastanawiałam się jak napisać tego posta, żeby nikogo nie urazić...ale chyba się nie da. Więc...wprost...i od początku:
1. zarzuciliście basseciarzom, ze się nie interesują psem rasy, którą ukochali...więc...basseciarze poruszyli niebo, piekło, całą Polskę i kraje postronne, żeby znaleźć IDEALNY dom dla psa z problemami ( bo należy podkreślić, że Leon do takich psów należy )...i basseciarze znaleźli. Dom bez dzieci...z ludźmi, którzy sami mają schroniskowe bidy, więc są obyci z problemami w/w psów...ludzie którzy kochają bassety...ludzie którzy mają DOM i hektary ziemi, po której Leon...jako pies gończy...mógłby swobodnie biegać i szczęśliwie żyć.
2. Straciliśmy ogrom energii i kasy nie ukrywam na wszelkie "dotarcie" całej sprawy...żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik
3. dogadaliśmy się ze schroniskiem...z w/w powodu
4. przyszły właściciel szczęśliwy...bo psiak jest już "prawie" jego...

...a teraz zaczyna się mieszanie, do kogo pies ma iść?
To jak to będzie? Wyścigi czy jak? Bardzo intensywnie czytałam cały ten wątek i nie znalazłam ostatnio ani jednej informacji, poza tejemniczym "pies gdzieś pojedzie, bo prawdopodobnie mamy dla niego domek".
Takie zagrywki są nie fair...i ...własnie, że to napiszę...to bardzo niedojrzałe postępowanie.
Bardzo mi przykro, że w ten sposób marnuje się pracę i zaangażowanie tak wielu ludzi.

Posted

Rybcia ale nie było informacji, że zainteresowana go adoptuje. O 10,40 mielismy na 1000% potwierdzoną informacje o domu dla Leona. Akcja z transportem była błyskawiczna ok 11,15 juz mieliśmy transport. Wszystko zapięte na ostatni guzik.
Sama zaproponowałaś, że po zwrocie kosztów Twój Tata może go zawieść, :loveu: .

Dlaczego nie cieszymy się, że kolejna bida ma dom ?? To jest najważniejsze , Rybcia robisz tak dużo dla psów nie cieszysz się, że kolejny pies ma dom?

Posted

Reniu, gdzie napisałam, że się nie cieszę?
Tak, ja mogłabym zawieźć psa, ale halo. Co powiem pani z Warszawy, którą "znalazła" Tatiana? (tanitka)
Że co, że psa ktoś wziął? Tak po prostu?